- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.721
kızlar mrb ben burda yeniyim dün aşılama yaptırdım 28 Kasımda test yaptırcam bakalım çifte bayram olur inş.
ayselim boşverya dedimya allah söyletti varmış orada yazılıcağı bak dün gece kırmızılarım geldi bari geç gelseydi biraz 2gün erken geldi davetsiz misafir ya üzülmiycem kafama takmıycam diyorum of boşver diyorum şeytan işte benimle uğraşıyo sen doğru yazmışın yaz 11 aralık esoya bakalım :içelim:
günaydın sebin;
canım eylül sonu başak ağustos sonu eylül ortası canım
hoşgeldin canım. inşallah 28 kasım uğurlu gelir benim de 29 kasım beraber seviniriz inşallah
günaydın kızlarr oo kalabalık burası bende bi konu açtım gelen giden yok doktor tavsiyesine ihtiyacım var.
saol canım inş. sanırım siz doğal yolla hamile kalmayı bekleyenlerdensiniz. inş herkes için hayırlı olmazsada üzülmeyin zamanı var demektir ayrıca herşeyin çaresi var sıkıntı yapmamak gerek
Doktor tavsiyeleri kısmında gördüm canım konunu ama istanbul olduğu için bir yorum yapamadım
Doktor tavsiyeleri kısmında gördüm canım konunu ama istanbul olduğu için bir yorum yapamadım
gayecim senin dr.un kim?Lina'ya giden sen miydin?
galiba birden fazla doktora gidicem çünkü etrafımda bazı örnekler var doktorun yüzünden bize söylemedi yanlış tedavi falan filan peki sen buldun mu tatlım
evet canım ben Linaya gidiyorum... Dr.Sema Yıldırım benim doktorum... Fakat aynı yerde Şükran Çakmak hanımı da çok çok övdüler.
sonradan öğrendim eşimin ortağının eşi de meğer Linaya gidiyormuş... Bana ısrarla tavsiye ettikleri için gittim ve bende memnun kaldım.
evet canım çoğumuz doğal yolla hamile kalmayı bekliyoruz henüz... Aramızdan şimdiye kadar kesin 2 hamiş çıktı geçen hafta içinde 1 tanede şüpheli var. İnşallah sayımız artacak
özel olarak mı gidiyorsun yoksa sosyal güvenceniz var mı?ben ilk orayı düşünmüştüm sonra dr.umu çok övdüler bir deneyeyim dedim muayenehanesine gittim memnun kaldım.muayenehanesine gidiyorum.
inş. artar umarım tedaviye gerek duymadan çift çizgiyi görürsünüz. çünkü tedaviden çok ailenizin ve arkadaşlarınızın baskısı yoruyor insanı eşim ve ben kimseye söylemeden tadaviyi yürütüyoruz bide çalıştığım için o kadar zor ki bunu başarmak. herkesin gördüğünde ilk söylediği şey neden hala çocuk düşünmüyorsunuz bin bir türlü bahane uydurmaktan sıkıldık artık
Yok canım orası kurumlar ile anlaşmalı.Ben eşimden dolayı bağ-kur güvencem var.Onun için gittim.Tahlillerin %20 sini ve muayene ücreti alınıyor sadece. muayene ücreti 20tl
Ahh canım bizde geçtiğimiz günlerde bunun muhabbetini yaptık... ben şu an için diyorum ki " çocuktan önce borçları sıfırlama ve ev alma planımız var" böyle diyince kimse bişi diyemiyo derlerse zaten önce borçlarımız siz ödeyin bide ev alın bize diyivercem kaydirigubbakcemile3 Tedaviyi kimseye söylememekte de en iyisini yapmışsınız.İnşallah Rabbim çabalarınızın karşılığını kısa zamanda verir.
Ahh canım bizde geçtiğimiz günlerde bunun muhabbetini yaptık... ben şu an için diyorum ki " çocuktan önce borçları sıfırlama ve ev alma planımız var" böyle diyince kimse bişi diyemiyo derlerse zaten önce borçlarımız siz ödeyin bide ev alın bize diyivercem kaydirigubbakcemile3 Tedaviyi kimseye söylememekte de en iyisini yapmışsınız.İnşallah Rabbim çabalarınızın karşılığını kısa zamanda verir.
tarih derken ???ayy cumartesileri çalışmak çok zor geliyor. tudur canım tarihini ver ekleyeyim seni.
Bak ilk hamişimiz içimizde umutsuz olduğunu söyleyen arkadaşımız prayforU çıktı. Yani umutsuzluk karamsarlık yok canım benim. benim de 6.ay olacak ama umutsuz değilim gayet hzurulu ve mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?