Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hadi ya perşembe listesinden siliyoruz yani seni.eeee şimdi perşembe listesinde sadece SUDET mi kaldı?

hoşgeldin canım. inşallah 28 kasım uğurlu gelir benim de 29 kasım beraber seviniriz inşallah

saol canım inş. sanırım siz doğal yolla hamile kalmayı bekleyenlerdensiniz. inş herkes için hayırlı olmazsada üzülmeyin zamanı var demektir ayrıca herşeyin çaresi var sıkıntı yapmamak gerek

saol canım inş. sanırım siz doğal yolla hamile kalmayı bekleyenlerdensiniz. inş herkes için hayırlı olmazsada üzülmeyin zamanı var demektir ayrıca herşeyin çaresi var sıkıntı yapmamak gerek

evet canım çoğumuz doğal yolla hamile kalmayı bekliyoruz henüz... Aramızdan şimdiye kadar kesin 2 hamiş çıktı geçen hafta içinde 1 tanede şüpheli var. İnşallah sayımız artacak

gayecim senin dr.un kim?Lina'ya giden sen miydin?

evet canım ben Linaya gidiyorum... Dr.Sema Yıldırım benim doktorum... Fakat aynı yerde Şükran Çakmak hanımı da çok çok övdüler.
sonradan öğrendim eşimin ortağının eşi de meğer Linaya gidiyormuş... Bana ısrarla tavsiye ettikleri için gittim ve bende memnun kaldım.

galiba birden fazla doktora gidicem çünkü etrafımda bazı örnekler var doktorun yüzünden bize söylemedi yanlış tedavi falan filan peki sen buldun mu tatlım

Canım bana buradan ve bazı arkadaşlarımdan Ankarada Lina kadın sağlığı ve tüp bebek merkezi diye bir yer önerildi.Bende hemen randevu aldım.Bana Dr Sema hanım denkgeldi ve çok memnunum. Aynı şekilde daha sonra başka kişilerden de duydum gittiğim yerin methini.

özel olarak mı gidiyorsun yoksa sosyal güvenceniz var mı?ben ilk orayı düşünmüştüm sonra dr.umu çok övdüler bir deneyeyim dedim muayenehanesine gittim memnun kaldım.muayenehanesine gidiyorum.

evet canım çoğumuz doğal yolla hamile kalmayı bekliyoruz henüz... Aramızdan şimdiye kadar kesin 2 hamiş çıktı geçen hafta içinde 1 tanede şüpheli var. İnşallah sayımız artacak

inş. artar umarım tedaviye gerek duymadan çift çizgiyi görürsünüz. çünkü tedaviden çok ailenizin ve arkadaşlarınızın baskısı yoruyor insanı eşim ve ben kimseye söylemeden tadaviyi yürütüyoruz bide çalıştığım için o kadar zor ki bunu başarmak. herkesin gördüğünde ilk söylediği şey neden hala çocuk düşünmüyorsunuz bin bir türlü bahane uydurmaktan sıkıldık artık

Geldım tekrar kızlar burdayım ekran aÇık ama gelen gıdenden bakamadım.
Tek0633 bende merak edıyorum onun tarıhı yarın umarım hamıŞdır canım benım yaa.
Kızlar soĞuk bır hava var burda. YaĞmur yok yaĞmur varken ılık oluyor yıne
benım kontrol amaÇlı gıttıĞım dr herkes Çok ÖvdÜ erkek ama hakkında daha kÖtÜ bırŞey duymadım. Ama dedıĞım gıbı f.asıt vermedı e 8 ay sÜre tanıdı 6.aydayız bakalım hayırlısı olur ınŞallah

özel olarak mı gidiyorsun yoksa sosyal güvenceniz var mı?ben ilk orayı düşünmüştüm sonra dr.umu çok övdüler bir deneyeyim dedim muayenehanesine gittim memnun kaldım.muayenehanesine gidiyorum.

Yok canım orası kurumlar ile anlaşmalı.Ben eşimden dolayı bağ-kur güvencem var.Onun için gittim.Tahlillerin %20 sini ve muayene ücreti alınıyor sadece. muayene ücreti 20tl

Ahh canım bizde geçtiğimiz günlerde bunun muhabbetini yaptık... ben şu an için diyorum ki " çocuktan önce borçları sıfırlama ve ev alma planımız var" böyle diyince kimse bişi diyemiyo derlerse zaten önce borçlarımız siz ödeyin bide ev alın bize diyivercem kaydirigubbakcemile3 Tedaviyi kimseye söylememekte de en iyisini yapmışsınız.İnşallah Rabbim çabalarınızın karşılığını kısa zamanda verir.

Yok canım orası kurumlar ile anlaşmalı.Ben eşimden dolayı bağ-kur güvencem var.Onun için gittim.Tahlillerin %20 sini ve muayene ücreti alınıyor sadece. muayene ücreti 20tl

peki tahlillerin falan ne kadar tutuyor ultrason falan.ben ilk orayı düşündüm.hatta araştırdım aradım falan doğumu istediğiniz hastanede yaptırıyoruz dedi.Şimdi ben diyabet olduğumdan benimki riskli gebelik olarak geçiyor ve normal gebelerden farklı tahlillerde yapılıyor.Düşündüm tahlildi ultrasondu falan bir de o aralar özeller ile ssk anlaşması kalkacak yada katılım payları artırılacak diye haberler vardı.Dedim bu yine muayenehane ile aynı paraya gelecek.oranın ulaşımı da kolay diye istedim ama sonra vazgeçtim.Benim dr.um Zekai Tahir'de de çalışıyor.Tahlillerini orda yaparız dedi.Zekai Tahirde riskli gebelikler diye de bir bölüm var o nedenle orası aklıma yattı.düşündüm öteki tarafta istediğim hastanede doğum olacak ama dr. o hastanenin dr.u olmadığından ne kadar yararlanabilecek o hastanenin imkanlarından.sonra hastane ayrı dr.a ayrı ücret ödenmesi gerekebilecek.Aslında kader kısmet her şey.Diyabetim için ssk'ya gidiyorum ama bunun için özele gitmeyi tercih ettim.

aynen önce ev almayı planlıyoruz falan diyoruz geçtiğimiz yaz tatile gidip gelelim ondan sonra planlıyoruz diyoduk , bazende ben çocuktan sonra çalışmak istemiyorum o yüzden biraz daha zamanı var şu an hazır değilim falan diyip değişik bahaneler uyduruyoruz ama farkındayım insanlar ya eşimle aramda ciddi bi prob. var yada çocuğumuz olmuyor diye düşünüyorlar

aslında bizim de hayalimizdi bebekten önce ev almak ama alınca güzel bir ev almk istiyorum.eee bu da yakın zaman için imkansız gibi.o nedenle hazır endokrin dr.um bebk yapabilirsiniz demişken fırsatı kaçırmayalım dedik.a.s

tarih derken ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…