Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

çok güzel çok sevindim sakın bu konu üzerine çok kafa yorma oldu olacak diye bu işte stres yapmamak en başta yapılması gerekenlerden

bade_34 ben 8aydır korunmuyorum buayda tutmadı 9.ay deniycem dr 1sene olmasa ozamn dr gitmeyi düşünüyorum ama bende 2ailenin baskısından bıktım alıp bavulumu çok uzaklara gitmek istiyorum çünkü onlar bukadar çok sorunca daha çok sitres yapıyorum kendime

canım dr lar 1 yıldan sonra tedaviyi uygun görüyorlar ama bence dr git hem kadın sağlığı için de çok önemli bu gerekli tahlillerini yaptırırsın ultrasonla muayene olursun için rahat olur ama 8 ay beklemek çok uzun bir süre değil sadece önlem amaçlı git derim ben

canım sıkıntı yapma kendine ben yeni evlendiğimde calışıyodum ve 2 sene cocuk yapmam diyordum tabii benim eşim tarafı güneydogu kökenli oldugu için kayınvalidem tepeme cıktı resmen ama inat ettim yapmıycam dedim büyük konuşmuşum korunmama ragmen bebişim 3 ay sonra karnımdaydı eşim şoka ugradı ben ne yapacagımı şaşırdım işte 5 senedir calışmıyorum şimdide kızıma kardeş istiyorum ama olmadı bak bekliyoruz Allah verecegi zamanı veriri sen stres yapma

ayrıca ailelere ne oluyosa gerçekten baskı yapıyorlar ben en sonunda anneme çok çocuk istiyosan kendin yap dedimlülülülülülü

iyi ama ssk pek ilgilenmiyor ya ben düşük yaptıgım bebişime hamileyken dogum öncesi kont gittim sadece vajinal ult baktı smear aldı bıraktı ondada dkh kullanmıştım bırakalı 4 ay olmuştu smearda sadece o cıktı hap daha koruyor dedi 1 yıl olmazsa gelin demişti 9 ay sonra hamile kaldım

ssk anlaşmalı özel hastaneler var bence onlar tercih edilebilir muayene maddi açıdan çokta sarsmaz ben tedavi amaçlı gidiyorum böyle bi hastaneye o biraz masraflı ama ne yapalım başka çare yok

şimdi okudum canım malum işyerinde olunca her an takip edemedim. canım ben inanıyorum o resimdeki 4 aile ferdi seni bekletmeden tez zaman da gelecek tatlım :CüvCüv::CüvCüv:

yok canım aşkolsun anlıyorum tabii ben şaka yapıyordum inşallah aysellim bende istiyorum kızıma öz beöz bir kardeş gelsin benim annem babam ayrı benim kendi anne babamdan kardeşim yok ama Allaha şükür iyi bir eşim mutlu bir evliliğim var cok cocuk olsun etrafımda istiyorum kalabalık aileyi seviyorum ben

ssk anlaşmalı özel hastaneler var bence onlar tercih edilebilir muayene maddi açıdan çokta sarsmaz ben tedavi amaçlı gidiyorum böyle bi hastaneye o biraz masraflı ama ne yapalım başka çare yok

evet haklısın canım bende sadece tahlillerimi sskda yaptırırım testlerimi falan ama muayeneye ssk anlaşmalı özele gidiyorum hem devamlı dr oluyo ssk da bir hafta giitigin dr öbür hafta bulamıyosun

evet mercan haklsıın ama insan kendi kendine sorun haline getiriyo sormasalar etmeseler belkide kendiliğinden oluvericek anam fırsat vermiyolarki beni her görüşlerinde sanki suratıma bakınca sadece bu kadına bu soruyu sorabiliriiz der gibi bende artık ailelelr içi topluluğa pek katılmıyorum çünkü eve gelince çok züülüyorum hep ağlıyorum morelim bzuluyo kocamın kafasını şişiriyorum böylesi daha ii arkadaşlarıma gidip geliyorum kapıdan girer girmez diyorum onlara tabi gebelikle alakalı hiçbişey sormıycaksınız yoksa hemen giderim diyorum allahtan kimse gıkını çıkarmıyo tabi nazım onlara geçio ama kayınvalideme anneme yada görümce böyle bişey diyemeyeceğim için onları katıldıkları ortamdan uzak durmak en iyisi

haklısın canım bizim ailedede var böyle bir gelinimiz 2 sene oldu evleneli bebişi olmuyor adet düzensizliği var onunda ben sogan suyu falan iç dedim ama uzakta oldugu için görüşemiyoruz fazla msn den falan işte imkan buldukca oda diyor sıkıldım laflardan diye ama kendini bçyle üzme ben 2. bebegime hamile kaldıgımda cok istedim sanki başka işim yokmuş gibi kafaya taktım dr gittim sonunda kaldım ama malesef döllenmeden kaynaklı sorunlar vardı ve gebeliğim sonlandırıldı şimdi 6 ay gecti gene başladım bebek calışmalarına ama şimdi kafaya takmıyorum Allah ne zaman verirse diyorum eşimle hiç konuşmuyoruz bile sende stres yapma en büyük düşmanı stres

Benim annem zaten pek öyle israr etmez ama Aaa biliyor musun bilmem kim hanımın kızı da hamileymiş gibi laf sokar.Kayınvalidemler de direkt sormazlar.Ama arkadaşlarım söylerler.Onlar doğum yaptıkları hatta çocukları 2 ledikleri için hadi kızım sıra sende falan diye gaz veriyorlar.

canım ya bu kadarda sıkıntı yapma henüz ortada bişey yok bak ben 2 yıldır uğraşıyorum ama bu güne kadar hiç umutsuzlanmadım ve sadece 1 kere ağladım bu konuyla ilgili ki ben çok sulu gözüm evet çevredekiler gerçekten sıkıyorlar çok haklısın ama uydur birşeyler ben öyle yapıyorum kaydirigubbakcemile2 daha sonrada dr falan gidersiniz inan bu konuda çok alternatif var ki bence daha umutsuzlanman için çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…