- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #5.761
canım doğum kontrol hapı kullandım 10 ay falan sonra haziranda hapı bıraktım. Temmuzda dr gittim genel kontrol amaçlı. O da ultrasonla inceleme yaptı 1 büyük 2 küçük yumurta gösterdi çok güzel de hapı yeni bırakan bir bayana göre çok sağlıklısınız dedi. Normalde hap sonrası 1 yıl veriyoruz dedi size 8 y diyorum dedi. Bizde baya bi sevindik. bekliyoruz işte bakalım
canım 16 ay çok ideal umarım en kısa zamanda olur benim çevremde problem yoksa en geç 3-4 aya hamile kalan çok kişi var umarım sizinki bu kadar bile sürmez. takip edemedim yeni olduğum için ama siz kaç aydır çocuk istiyosunuz
bade_34 ben 8aydır korunmuyorum buayda tutmadı 9.ay deniycem dr 1sene olmasa ozamn dr gitmeyi düşünüyorum ama bende 2ailenin baskısından bıktım alıp bavulumu çok uzaklara gitmek istiyorum çünkü onlar bukadar çok sorunca daha çok sitres yapıyorum kendime
bade_34 ben 8aydır korunmuyorum buayda tutmadı 9.ay deniycem dr 1sene olmasa ozamn dr gitmeyi düşünüyorum ama bende 2ailenin baskısından bıktım alıp bavulumu çok uzaklara gitmek istiyorum çünkü onlar bukadar çok sorunca daha çok sitres yapıyorum kendime
canım dr lar 1 yıldan sonra tedaviyi uygun görüyorlar ama bence dr git hem kadın sağlığı için de çok önemli bu gerekli tahlillerini yaptırırsın ultrasonla muayene olursun için rahat olur ama 8 ay beklemek çok uzun bir süre değil sadece önlem amaçlı git derim ben
ayrıca ailelere ne oluyosa gerçekten baskı yapıyorlar ben en sonunda anneme çok çocuk istiyosan kendin yap dedimlülülülülülü
kızlar günaydın dedim ben bu arada okumadınızmı aglarım ama bennn
kızlar günaydın dedim ben bu arada okumadınızmı aglarım ama bennn
Günaydın canım.. a.s.
iyi ama ssk pek ilgilenmiyor ya ben düşük yaptıgım bebişime hamileyken dogum öncesi kont gittim sadece vajinal ult baktı smear aldı bıraktı ondada dkh kullanmıştım bırakalı 4 ay olmuştu smearda sadece o cıktı hap daha koruyor dedi 1 yıl olmazsa gelin demişti 9 ay sonra hamile kaldım
şimdi okudum canım malum işyerinde olunca her an takip edemedim. canım ben inanıyorum o resimdeki 4 aile ferdi seni bekletmeden tez zaman da gelecek tatlım :CüvCüv::CüvCüv:
ssk anlaşmalı özel hastaneler var bence onlar tercih edilebilir muayene maddi açıdan çokta sarsmaz ben tedavi amaçlı gidiyorum böyle bi hastaneye o biraz masraflı ama ne yapalım başka çare yok
canım sıkıntı yapma kendine ben yeni evlendiğimde calışıyodum ve 2 sene cocuk yapmam diyordum tabii benim eşim tarafı güneydogu kökenli oldugu için kayınvalidem tepeme cıktı resmen ama inat ettim yapmıycam dedim büyük konuşmuşum korunmama ragmen bebişim 3 ay sonra karnımdaydı eşim şoka ugradı ben ne yapacagımı şaşırdım işte 5 senedir calışmıyorum şimdide kızıma kardeş istiyorum ama olmadı bak bekliyoruz Allah verecegi zamanı veriri sen stres yapma
evet mercan haklsıın ama insan kendi kendine sorun haline getiriyo sormasalar etmeseler belkide kendiliğinden oluvericek anam fırsat vermiyolarki beni her görüşlerinde sanki suratıma bakınca sadece bu kadına bu soruyu sorabiliriiz der gibi bende artık ailelelr içi topluluğa pek katılmıyorum çünkü eve gelince çok züülüyorum hep ağlıyorum morelim bzuluyo kocamın kafasını şişiriyorum böylesi daha ii arkadaşlarıma gidip geliyorum kapıdan girer girmez diyorum onlara tabi gebelikle alakalı hiçbişey sormıycaksınız yoksa hemen giderim diyorum allahtan kimse gıkını çıkarmıyo tabi nazım onlara geçio ama kayınvalideme anneme yada görümce böyle bişey diyemeyeceğim için onları katıldıkları ortamdan uzak durmak en iyisi
evet mercan haklsıın ama insan kendi kendine sorun haline getiriyo sormasalar etmeseler belkide kendiliğinden oluvericek anam fırsat vermiyolarki beni her görüşlerinde sanki suratıma bakınca sadece bu kadına bu soruyu sorabiliriiz der gibi bende artık ailelelr içi topluluğa pek katılmıyorum çünkü eve gelince çok züülüyorum hep ağlıyorum morelim bzuluyo kocamın kafasını şişiriyorum böylesi daha ii arkadaşlarıma gidip geliyorum kapıdan girer girmez diyorum onlara tabi gebelikle alakalı hiçbişey sormıycaksınız yoksa hemen giderim diyorum allahtan kimse gıkını çıkarmıyo tabi nazım onlara geçio ama kayınvalideme anneme yada görümce böyle bişey diyemeyeceğim için onları katıldıkları ortamdan uzak durmak en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?