Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet öyle olur benim eltim dogurdu şimdi kayınvalidem diyo sende yap diye ama bemin korunmadıgımdan haberi yok spiral var zannediyo söylemedim başımın etini yemesin diye :lepi:

ben ayrıca bu kızdı erkekti laflarınada uyuz oluyorum resmen benim babamın tekne kazıntısı oldu birtane benle beraber 4 kız var herkes dedi erkek olsun diye Allah verdi erkek oldu ama hastanelerden cıkamıyoruz şimdi astım bronşit dediler sara dediler Allahtan hayırlısını istemek lazım her daim benimde kızım var şimdi tabiiki eşimim gönlünde erkek var ama ben sadece eli ayagı saglam olsun diyorum en güzeli bu bence

ya kızlar bu arada ben kızımda hamileliğimi anlamadım 2. zaten yaşanmamış kabul ediyorum cok kötü ve hüsrandı ben 5 kasımda adet oldum ama şimdi sabahları midem bulanıyor belime kesik kesik agrılar giriyor cok halsizim iş bile yapmak gelmiyor içimden acaba bal tarcın cörekotu kürü kullanıyorum ondanmı ya birde folik asite başladım ben 1 aydır içiyorum ondanmı bilen varmı hamile olamam adet oldum cünkü

valla canım ben hiç bilmem daha önce yaşamadığım için ama benim moralim bozuk olduğunda hep midem bulanır folik asit bende kullanıyrum ama bende öyle bi etki yapmadı iş yapmayı bende istemiyorum ama bence pskolojik

ama ben adet oldum canım psikoloıik olmaması lazım neyse bidaki aya bakıcaz artık 30 kasım adet günüm bakalım hayırlısı Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…