- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.701
canım bana bi versene listeden ben bi bakayım uygulayabilirsem yapayım.
sebin yaa bende gaz sorunu yine başladı
yaa kızlar koşu bandı alayım diyorsunuz yani hamilelikte kullanamam diye düşündüm de erteliyordummm
kızlaaar günaydınnn pardon tünaydın olmuşşş :)
sitede problem var galiba geçmişi okuyamadım kapanıp duruyor. biriniz özet yapsa ne durumdayız .. meraktan çatlıcam dünden beri...
canım hoşgeldin nasılsın? evet hata verip duruyo ara ara a.s
girmek bi dert okumak ayrı dert... Hele mesaj yazıp gönderene kadar çok vakit geçiyo.. Sayımı arttı acaba.. Site yönetimi farkındamıdır ki?
sağol canım.. a.s.
25 indeki kontrolu bekliyorum heyecanla..
onun dısında bol mide bulantısı var ,bol bol da uyku...
girmek bi dert okumak ayrı dert... hele mesaj yazıp gönderene kadar çok vakit geçiyo.. sayımı arttı acaba.. site yönetimi farkındamıdır ki?
canım bişe sorucam sana adetin yanıştığında sarı renkli akıntın olmuşmuydu 2 gündür sarı renkli akıntım var benim normalde olmazdı hamilelikten olabilirmi yani kafamçokkarıştı
sağol canım.. a.s.
25 indeki kontrolu bekliyorum heyecanla..
onun dısında bol mide bulantısı var ,bol bol da uyku...
sebin ben ayseyildirim
ismimi değiştirdim ama malesef müjde veremiyorum sabah test yaptım negatif
canım senin bebiş ne kadarlıkmış? gördünmü ultrasonda? bende kontrolü bekliyorum heyecanla.. sen benden öndesin o yüzden soruyorum :)
sebin ben ayseyildirim
ismimi değiştirdim ama malesef müjde veremiyorum sabah test yaptım negatif
ayşeciğim belki testte çıkmamıştır. Kırmızılar gelmediyse günün geçmişti istersen kan testi yaptır canım. Malum idrarda hemen çıkmıyor tatlım sakın üzülme hemen
o sarı akıntı bende de var ama benim adetime 10 gün var daha. Dün gece olmuş sabah farkettim birde az öncede olmuş. Neden oluyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?