Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

slm kızlar nasılsınız walla ben bugünlerde acayp asabiyim anlamadım gece rüyamdada eşimin beni elti adayımızla aldattını gördüm sinirlerim olduüç bej kat walla kasıklarımdaada ağrı var yaa sitreste etmiom nie böle oluoki

her sabah ılık su
8,30 da kahvaltıda 2 dilim az yağlı peynir
şekersiz çay
domates salatalık
2 ince dilim kepek ekmeği

ara öğün
11 de 2 porsiyon meyve (1 armut 2 porsiyon yerine geçiyo)

öğle yemeği 13 de

3 köfte yada 3 köfte kadar haşlanmış yada ızgara tavuk et
1 su bardağı yarım yağlı yoğurt
salata yağsız
2 dilim kepek ekmeği

15,30 da

1 meyve
2 adet grisini yada kepekli bisküvi

18 de

1 meyve süt yada ayran yarım yağlı

20de akşam yemeği

8 yemek kaşığı sebze (mısır ve patetes yok)
1 su bardağı yoğurt yarım yağlı
salata yağsız

10da
1 meyve

hadi kolay gelsin canım ben buna başladım ama şimdilik bukdar ağır yapmıyorum belki hamişimdir diye eğer değilsem tam yapıcam bunu dietisyen verdi bu arada bizim tanıdıklar bu diyetle 13 kilo verdiler

kızlaaar günaydınnn pardon tünaydın olmuşşş :)
sitede problem var galiba geçmişi okuyamadım kapanıp duruyor. biriniz özet yapsa ne durumdayız .. meraktan çatlıcam dünden beri...

girmek bi dert okumak ayrı dert... hele mesaj yazıp gönderene kadar çok vakit geçiyo.. sayımı arttı acaba.. site yönetimi farkındamıdır ki?

girmek bi dert okumak ayrı dert... hele mesaj yazıp gönderene kadar çok vakit geçiyo.. sayımı arttı acaba.. site yönetimi farkındamıdır ki?

canım bişe sorucam sana adetin yanıştığında sarı renkli akıntın olmuşmuydu 2 gündür sarı renkli akıntım var benim normalde olmazdı hamilelikten olabilirmi yani kafamçokkarıştı

canım bişe sorucam sana adetin yanıştığında sarı renkli akıntın olmuşmuydu 2 gündür sarı renkli akıntım var benim normalde olmazdı hamilelikten olabilirmi yani kafamçokkarıştı

o sarı akıntı bende de var ama benim adetime 10 gün var daha. Dün gece olmuş sabah farkettim birde az öncede olmuş. Neden oluyor anlamadım

sebin ben ayseyildirim
ismimi değiştirdim ama malesef müjde veremiyorum sabah test yaptım negatif

ayşeciğim belki testte çıkmamıştır. Kırmızılar gelmediyse günün geçmişti istersen kan testi yaptır canım. Malum idrarda hemen çıkmıyor tatlım sakın üzülme hemen

canım senin bebiş ne kadarlıkmış? gördünmü ultrasonda? bende kontrolü bekliyorum heyecanla.. sen benden öndesin o yüzden soruyorum :)

17 kasımda 5+3 çıktı ultrasonda..

5 ekimdi sat.. dr geç döllenme olabilir dedi. 25 nde tekrar gidince daha netleşir dedi...
senin nasıl durum

ayşeciğim belki testte çıkmamıştır. Kırmızılar gelmediyse günün geçmişti istersen kan testi yaptır canım. Malum idrarda hemen çıkmıyor tatlım sakın üzülme hemen

evet canım üzülme bazı kişilerde horman geç salgılandığından idrarda belli olmuyor kan testi yaptır bencede senin günün çok geçmiş çünki

o sarı akıntı bende de var ama benim adetime 10 gün var daha. Dün gece olmuş sabah farkettim birde az öncede olmuş. Neden oluyor anlamadım

ayselim eger kokusuz akıntıysa korkucak bişey yok hatta akıntı hep olsunda bebiş haberini alalım. Ama kokuluysa iltihap olmasın Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…