Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım bişe sorucam sana adetin yanıştığında sarı renkli akıntın olmuşmuydu 2 gündür sarı renkli akıntım var benim normalde olmazdı hamilelikten olabilirmi yani kafamçokkarıştı

benim en farklı belirtim buydu. adete yaklaşırken kuru değil beyaz akıntılı bi dönem geçirdim canım..
sen test yapmadınmı bugun ?

17 kasımda 5+3 çıktı ultrasonda..

5 ekimdi sat.. dr geç döllenme olabilir dedi. 25 nde tekrar gidince daha netleşir dedi...
senin nasıl durum

benim çok küçüktü. çok erken öğrenmişsin, erken döllenme olabilir dedi. 4+6 bugün.
bende 5+3 olunca pazartesi günü kontrole gideceğim. testlere başladı mı?

benim en farklı belirtim buydu. adete yaklaşırken kuru değil beyaz akıntılı bi dönem geçirdim canım..
sen test yapmadınmı bugun ?

yaptım canım çıkmadı bişey negatif yani ama çok erken yaptım adet günüm pazar günü p.tesi kantahlili yaptırayım diyorum hayırlısı :Saruboceq:

benim çok küçüktü. çok erken öğrenmişsin, erken döllenme olabilir dedi. 4+6 bugün.
bende 5+3 olunca pazartesi günü kontrole gideceğim. testlere başladı mı?

11. haftada baslamıyomu testler?

25 inde kalp atışını duymamız lazım dedi.. kesin olsun diye biraz geç tarih verdi heralde..
5+3 ken bhcg 13960 olmuştu..

yaptım canım çıkmadı bişey negatif yani ama çok erken yaptım adet günüm pazar günü p.tesi kantahlili yaptırayım diyorum hayırlısı :Saruboceq:

inşallah benim gibi olur. bende 3-4 gün önce yaptım berrak ve net bir tek çizgi gördüm. sonra bi heves 1. perşembe grubunu bekledim. bi hafta geçmiş oldu ve bingooo akannehir

11. haftada baslamıyomu testler?

25 inde kalp atışını duymamız lazım dedi.. kesin olsun diye biraz geç tarih verdi heralde..
5+3 ken bhcg 13960 olmuştu..

1500 i geçince kese gözüküyor dedi hesapladı pazartesi gel senin 2000 i geçmiş olcak bakarız dedi. keseyi görmedende test istemiyorum folik asite devam et dedi.
rutin kan testleri ve smear falan isteyecek sanırım. kalp atışını beklememiz lazım demek ,sanki zaman geçmiyor di mi ?

hemde nasıl... çarşamba olmuyor sanki... stres yapmamak için elimden gelse uyuyup çarşamba uyanacağım....
2 kere kan testi yaptım bgch ve progestron...dr gerek yo k , kese göründü dedi ama ben rahat edeyim diye tamam yaptır dedi...

bu arada 6 hamişimiz olmuş sanırım.. yenileride kapıda gibi geliyo bana..

sebin ben ayseyildirim
ismimi değiştirdim ama malesef müjde veremiyorum sabah test yaptım negatif

Canım benim çok isterdim bugün de senin için göbek atmayı.Ama sakın umutsuzluğa düşme.Aralık için takıl peşimize sen de.Bir gün o haberi vereceksin inan yeter :teselli:

bende görsem gidince içim biraz rahatlayacak. o zamanda kalp atışını beklerim artık:) şu hafta sonu geçse...ailene söyledin mi?

bir sürü güzel haber alacağız Aralık ayında inşallah. güzel anne adaylarımızdan :CüvCüv:

ANNEM ANNEM ben burdayım opuyorumnanaktan. okuduğuma göre uykucu olmuşsun.Tüm uykularım senin olsun :1hug:

eveeet...dün akşam kociş zorla kaldırıp yürüyüş yaptırdı :)

dün çok sinirlendim bi arkadaşmın eşine. sadece 2 arkadaşıma söyledim. arkadaş değil canlarım benim diye.. birinin eşi git sen herkese söyle.. tembihlediğim halde.. ortak çok tanıdığımız var. biri tel. etcek aileme hayırlı olsun diye .ne kadar kötü.. bizden önce elalemden duyacaklar..
bizde telefon açtık söyledik ailelere... çok sevindiler. bir tek kayınvalidem napalım hayırlısı gibi bişey söyledi.. üzerinde durmadım ama ses tonuyla birleşince pek hoş değildi..
hani boşanıyoruz dedik sanki.. eşime birşey demedim. gerilmek istemiyorum çünkü...
insan torunu olacağını öğrenip 15 dk ogluyla konusup bunun 20 sn ni bebeğe kalanını kurbanda ne kescen kaça aldın a ayırırmı :umursamaz:
sanki 3 ayda bir hamile kalıp doğuruyorum...
benim annem direkt sen ondan uyudun durdun demek dedi. ( hafta sonu ordaydım ve hep uyudum)
bayramı beklemedik yani... iyide oldu ..iyi tepkiler hoşta .yüzyüze kötü tepki alınca ben tepkisiz duramazdım valla... klava:

canım iyi etmişsiniz başkasından duyulurdu hoş olmazdı. AA kayınvaliden nie öle yaptıki alla alla CADIARZU canım boşver takılma hiç oralara amannnn herşeye takılırsak böyle hayat çekilmes degil mi? Ay annecigin nekadar da sevinmiştir, Benim annem nerde bebek görse bana bişey söylüyor hep kaydirigubbakcemile3

annemlerin ilk torunu olacak.. seslerindeki sevinç bile çok güzeldi..
telefonu kapatırken babamla tartışıyolardı. annem: sen tahtadan oyuncak yap torununa.. babam : o oynamaz öyle şeylerle.. mağazadan alırız.
allah herkese gönlüne göre versin ne diyim...
belki 3. torun ama bu oglunun ilk çocugu nihayetinde..
tam bu noktada fatih ürek başlıyor işte.. elalem ne derse desin... hade hade hade :teytey:

Tatlım apatacaksın kulaklarını hoşuna gidenleri duyacak gitmeyenleri diğer diğer kulağında salıvereceksin gidecek.düşünsene kadının biricik oğlunu kapmışsın üstelik de onun bir parçasını göbüşünde taşıyorsun napsın kadın kısknamış iştee.onunla konuştktan sonra gir wc'ye laelaelaelaelae yap gitsin kaydirigubbakcemile3

bence de takıma kafana boşver. anne baba adayı olmanın tadını çıkartın. hayırlısı olsun..

Bazı insanların yapısında vardır canım duygularını fazla belli etmezler. Sen sıkma canını tamam mı? Hamişliğin tadını çıkar boşver k.valideni.
En güzel duygularını doya doya yaşa şekerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…