Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

öyle malesef..
aaayy çok sıkıldım..düşünmeyeyim bunları ..takmayım desemde üzüldüm...
hayırlısı napalım.. kürtaj yapamazsın artık dogur bari... :roflol:

hami şlerden haber verin bakiyim... sayı artmadımı bugun ?

ay sebin ya gül gül yarıldım valla delikafadulden bende öyle yapıcam bundan sora :roflol:

ben kaçtımm.. site çok yavaş yahu.... giriyorum hata veriyor.. mesaja girsem hata veriyor... müşteride geldiii.. öptüm kızlar

Şimdi herkes sanacak ki ben k.valideme öyle yapıyorum.Allah nazarlardan saklasın aramız iyidir.ikimizde cazgırız -tatlicadiarzu- çok iyi anlaşıyoruz

aman maşallah diyelim ama iyilikler karşılıklıdır canım sen iyisen oda iyidir. İşte insanız nihayetinde insan bazı zamanlarda kıl kapıyo bişeyden bizimkilerde sagolsunlar cok iyiler ama bazende bişey cıkıyo işte klava: dayanamıyorum sanıyorum

Kızlar bugünde bitmek üzere inş. Saat 4,30 yaptık 6,30ta çıkış varr
arkadaşımın bebeğine hediye alacam akşam iş çıkışı sonra da eve geçerim

merhaba arkadaşlar hamilelerimiz çoğalmış hayırlı uğurlu olsun.allahım kucaklarına almayıda nasip etsin darısı bizlerin başına(hepimizin)

ayşeciğim belki testte çıkmamıştır. Kırmızılar gelmediyse günün geçmişti istersen kan testi yaptır canım. Malum idrarda hemen çıkmıyor tatlım sakın üzülme hemen

canım ben doğudayım kanda gebelik testi yok merkze gitmem gerekiyor 70 km oda
gecikmem 1 hafta olursa o zaman giderim

canım ya biraz daha bekle erkenmi test yaptın acaba?:uhm:

erkenmi bilmiyorum canım salı günüydü aslında varsa çıkardı bence
ama hala gelen giden yok arada bi kasık ağrısı saplanıyor o kadar

evet canım üzülme bazı kişilerde horman geç salgılandığından idrarda belli olmuyor kan testi yaptır bencede senin günün çok geçmiş çünki

canım keşke yaptırabilsem biraz bekliyeyim de duruma göre bakarım artık

Canım benim çok isterdim bugün de senin için göbek atmayı.Ama sakın umutsuzluğa düşme.Aralık için takıl peşimize sen de.Bir gün o haberi vereceksin inan yeter :teselli:

vallahi canım nedense ben bu ay çok relaksıım test bile yapmıcaktım eşim çok istedi diye yaptım sanırım alıştım ben bu duruma hayırlı zamanda hayırlı bebk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…