- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.741
Tatlım apatacaksın kulaklarını hoşuna gidenleri duyacak gitmeyenleri diğer diğer kulağında salıvereceksin gidecek.düşünsene kadının biricik oğlunu kapmışsın üstelik de onun bir parçasını göbüşünde taşıyorsun napsın kadın kısknamış iştee.onunla konuştktan sonra gir wc'ye laelaelaelaelae yap gitsin kaydirigubbakcemile3
Tatlım apatacaksın kulaklarını hoşuna gidenleri duyacak gitmeyenleri diğer diğer kulağında salıvereceksin gidecek.düşünsene kadının biricik oğlunu kapmışsın üstelik de onun bir parçasını göbüşünde taşıyorsun napsın kadın kısknamış iştee.onunla konuştktan sonra gir wc'ye laelaelaelaelae yap gitsin kaydirigubbakcemile3
ay sebin ya gül gül yarıldım valla delikafadulden bende öyle yapıcam bundan sora :roflol:
kızlar meyve saatim geldi 1 tane elma yiyorum
benimle birlikte diyet yapmak isteyen varmı kızlar
Kızlar meyve saatİm geldİ 1 tane elma yİyorum
benİmle bİrlİkte dİyet yapmak İsteyen varmı kızlar
Şimdi herkes sanacak ki ben k.valideme öyle yapıyorum.Allah nazarlardan saklasınaramız iyidir.ikimizde cazgırız -tatlicadiarzu- çok iyi anlaşıyoruz
ayy walla yapmak isterdim ama şimdi çay ve selanik gevreği yiyorum((((
Kızlar meyve saatİm geldİ 1 tane elma yİyorum
benİmle bİrlİkte dİyet yapmak İsteyen varmı kızlar
ayşeciğim belki testte çıkmamıştır. Kırmızılar gelmediyse günün geçmişti istersen kan testi yaptır canım. Malum idrarda hemen çıkmıyor tatlım sakın üzülme hemen
canım ya biraz daha bekle erkenmi test yaptın acaba?:uhm:
evet canım üzülme bazı kişilerde horman geç salgılandığından idrarda belli olmuyor kan testi yaptır bencede senin günün çok geçmiş çünki
Canım benim çok isterdim bugün de senin için göbek atmayı.Ama sakın umutsuzluğa düşme.Aralık için takıl peşimize sen de.Bir gün o haberi vereceksin inan yeter :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?