Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

evet katılıyorum hande sana bugün niye böyle oldu anlamadım yaaaa
kendine iyi bak canım yarın görüşürüz inş....

A&S canım umarım hamişsindir alıştım demek yok bitanem sakın haa umutsuzluk panik yok sadece ce sadece heyecan var:))))

A&S canım umarım hamişsindir alıştım demek yok bitanem sakın haa umutsuzluk panik yok sadece ce sadece heyecan var:))))

canım bana ayşe diyebilirsin
panik h,ç yok hatta inanılmaz relaksım testin sonucuna üzülmedim bile

Kızlaaarrr her işimi bitirdim misafirleri bekliyorum.Bugün sizlerden ayrı olmak benim moralimi bozdu.ışleri yaparken aklım hep sizdeydi.
Bugün yeni hamiş haberimiz yok sanırım.Geçmişi biraz okudum

Kızlaaarrr her işimi bitirdim misafirleri bekliyorum.Bugün sizlerden ayrı olmak benim moralimi bozdu.İşleri yaparken aklım hep sizdeydi.
Bugün yeni hamiş haberimiz yok sanırım.Geçmişi biraz okudum

bişey kaybetmedin site sorunluydu bızde yenı gırebıldık :lepi:

Kızlar ben 2. Gündür kendimi kötü hissediyorum
ya grip oluyorum yada hamileyim
adet gunüm normalde Salı gunü
nasıl bekleyeceğim ben??
Gebelik testini ne zaman yapayım sizce??
Sürekli uyku modundayim
halsizim
kasıklarımda kasilmalar
acaba forumu okumaktan psikolojikmi?
Bu arada kan testi ne kadar pahalı??
48 tlden başlıyor
offff

Canım kan testleri maalesef pahalı oluyor ama kesin sonuç verdiği için bazı durumlarda en iyi seçim. Adetine 5 gün var,kimi arkadaşlarımızda 4-5 gün kala 2. çizgi hafif belli oldu kimisinde de net belli oldu fakat geç döllenme varsa çıkmayabilir. Bana sorarsan sen istirahate devam et.Bol bol C vitamini al. Pazar yada Pazartesi idrar testi yaparsın.

canım hayırolsun nıe gidicen?

sagolasın canım ya bende hiç kimse sormuycak sanmıştım
gittim doktora biraz dengesizlik başlamıştı yürürken falan sallanıyordum doktor MS den şüpelendi emar ve tomografi çekildi tahliller alındı bizimde fena canımız sıkıldı umarım bişey çıkmaz
bebek beklerken nelerle ugraşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…