- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.761
canım ben doğudayım kanda gebelik testi yok merkze gitmem gerekiyor 70 km oda
gecikmem 1 hafta olursa o zaman giderim
canım peki hamile kalırsan ne olacak.anladığım kadarıyla yakınında hastane falan yok.iş nedeniyle mi ordasınız?yani tayin olma gibi bir şansınız var mı?
A&S canım umarım hamişsindir alıştım demek yok bitanem sakın haa umutsuzluk panik yok sadece ce sadece heyecan var:))))
canım ben doğudayım kanda gebelik testi yok merkze gitmem gerekiyor 70 km oda
gecikmem 1 hafta olursa o zaman giderim
canım peki hamile kalırsan ne olacak.anladığım kadarıyla yakınında hastane falan yok.iş nedeniyle mi ordasınız?yani tayin olma gibi bir şansınız var mı?
canım eşimin şarkı yüzünden burdayız 2011 yazında bitecek bi gelsin bebişim ığdıra bile giderim ki oraya gidicez arabamız var sorun olmaz
canım bana ayşe diyebilirsin
panik h,ç yok hatta inanılmaz relaksım testin sonucuna üzülmedim bile
canım eşimin şarkı yüzünden burdayız 2011 yazında bitecek bi gelsin bebişim ığdıra bile giderim ki oraya gidicez arabamız var sorun olmaz
ayşecimmm sen pko için gidebiliyormusun dr a yada bir kür falan yapıyormusun?
canım bana ayşe diyebilirsin
panik h,ç yok hatta inanılmaz relaksım testin sonucuna üzülmedim bile
ayşecimmm sen pko için gidebiliyormusun dr a yada bir kür falan yapıyormusun?
canım doktora gittim benim hormon testlerim çok güzel bi sorun yok
hatta geçen ay klomen kullandım 3 yumurtam gelişti süper dedi doktorum ama olmadı
reglimin 3.günü gidiyorum eşim izin alıyor ne yapsın bende araba kullanmayı öğreniyorumki kendim gidebileyim
eşim sağlık olunca hiç gocunmaz çok uzakta biyere bile götürür sağolsun ama yinede sorun oluyor tabi mesafe bazen acaba burda bebiş yapmasammı diyorum
canım doktora gittim benim hormon testlerim çok güzel bi sorun yok
hatta geçen ay klomen kullandım 3 yumurtam gelişti süper dedi doktorum ama olmadı
reglimin 3.günü gidiyorum eşim izin alıyor ne yapsın bende araba kullanmayı öğreniyorumki kendim gidebileyim
eşim sağlık olunca hiç gocunmaz çok uzakta biyere bile götürür sağolsun ama yinede sorun oluyor tabi mesafe bazen acaba burda bebiş yapmasammı diyorum
aa sakın oyle dusunme hayırlısı ıle bu gunlerı hatırladıkca gulecegız bıle bak az kaldı goruceksınkaydirigubbakcemile5
aa sakın oyle dusunme hayırlısı ıle bu gunlerı hatırladıkca gulecegız bıle bak az kaldı goruceksınkaydirigubbakcemile5
valla canım hala regl olmadım bekliyorum hayırlısı Allahtan
daha yeni evliyim 4 aylık acaba biraz daha tadınımı çıkarsam diyorum bazen
valla canım hala regl olmadım bekliyorum hayırlısı Allahtan
daha yeni evliyim 4 aylık acaba biraz daha tadınımı çıkarsam diyorum bazen
neyyyyyyyyyyyyy
alemsin ya. benseni kaç aydır topıklerden takıp edıyorum bu kadar cabuk neden kendını kaprtıdın kı ...hayataım bak keyfıne yaa zaten 1 sene de ancak vucut hazırlıyor kendını yapma boyle
biz napalım 3sene olacak evlenelı Şeniz
Kızlaaarrr her işimi bitirdim misafirleri bekliyorum.Bugün sizlerden ayrı olmak benim moralimi bozdu.İşleri yaparken aklım hep sizdeydi.
Bugün yeni hamiş haberimiz yok sanırım.Geçmişi biraz okudum
bişey kaybetmedin site sorunluydu bızde yenı gırebıldık :lepi:
Kızlar ben 2. Gündür kendimi kötü hissediyorum
ya grip oluyorum yada hamileyim
adet gunüm normalde Salı gunü
nasıl bekleyeceğim ben??
Gebelik testini ne zaman yapayım sizce??
Sürekli uyku modundayim
halsizim
kasıklarımda kasilmalar
acaba forumu okumaktan psikolojikmi?
Bu arada kan testi ne kadar pahalı??
48 tlden başlıyor
offff
canım hayırolsun nıe gidicen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?