- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.781
sagolasın canım ya bende hiç kimse sormuycak sanmıştım
gittim doktora biraz dengesizlik başlamıştı yürürken falan sallanıyordum doktor MS den şüpelendi emar ve tomografi çekildi tahliller alındı bizimde fena canımız sıkıldı umarım bişey çıkmaz
bebek beklerken nelerle ugraşıyoruz
merhaba kızlarr
ben ovulasyon testı kullandım bu ay ayın 26-27 sı gıbı adet olmam lazım hayırlısı ıle beklıorum
herşey benim bu ay hamiş olmama engel sanki yaA aaaa hiç haberim olmadı şekerim... Nazar değdi bende sanaKendine nazara karşı dua oku. Bence biraz dinlen ve kafanı rahat tut.Ayrıca kendini dinleme sakın.
Bebişlerimiz de eninde sonundaa gelecekler.
kızlar iyi akşamlar dün giremedim ben siteye ya nasılsınızzzzzz bir sürü hamilemiz olmuş yuppiiiiiii listeye baktım şimdi
hoşgeldin canım ewet bisürü hamişimiz var darısı başımıza :CüvCüv:
herşey benim bu ay hamiş olmama engel sanki ya
önce büyükbabamlar geldi hadi dedim 16. güne kadar eşim yanımda olur
bu seferde kociş işle ilgili sorunlar yaşadı 9 ile 12. günler arası ayrı uyuduk tamam dedim bugün olcak bişeyler bu sorun çıktı sonuçlar gelene kadar da zaten ovulasyon günü biticek ben ankaraya gidicem offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff o kadar b+t+ç yedik
ama ben 13 aralıkta evlilik yıldönümümüzde bebek müjdesi verecektim :a015:
Canım herşeyde bir hayır vardır.Hep ne diyorum biz sağlıklı olacağız önce ki bebişlerimizde sağlıkla gelsinler.Acelemiz yok şekerim biz hep buradayız ve birbirimize destek olacağız.Sen kürlere devam et,kesme sakın.Zaten ancak etki ediyorlarmış.btç kürünü sarelle kabına hazırla ankaraya gelirken yanında getir burada devam edersin çaktırmadan.
selam kızlar beni hatırladınız mı bilmem. 20 kasım beklenen adet tarihimdi. bu ay ümitlendim açıkçası. hastalanmayacağım diye ümit ediyordum. ama buğün kırmızı kartı yedim. canım sıkıldı hakkaten. yeni ay yeni umut ne yapalım....
selam kızlar beni hatırladınız mı bilmem. 20 kasım beklenen adet tarihimdi. bu ay ümitlendim açıkçası. hastalanmayacağım diye ümit ediyordum. ama buğün kırmızı kartı yedim. canım sıkıldı hakkaten. yeni ay yeni umut ne yapalım....
bende bugün doktora gittim kadın doguma düşükten beri gitmemiştim alttan muayene yaptı işte smar aldırdım 9 aralıkta alıcam sonucunu hafif akıntınız var dedi bana ilaç yazdı sanırım fitil ama ben almadım kullanmayayım diyorum 10 gün sonra adet günüm adet olmazsam ya hamileysem bide zararlı olur diye almadım folic aldım sadece cok tatlı bir bayandı birde verdiği ilaçta progesteronda var dedi o ne demek kızlar acaba ya anlamadım ben gebelik istiyormusun diyede sordu evet dedim birşey cıkmaz zannetmiyorum ama vajinal ult istedi birde kan testi istedi ama benim kızım sabah kalkamaz ki 6.30 de kan alıyorlar burda gidemiycem ya
Günaaaaydınnnnn nasılsın bakalım.Yarın da benim misafirlerim var yemeğe.:)Günaydın kızlaaaarrrr... Sabahın köründe ilk ben yazıyorum.. Dün misafirlerim yatıya kaldılar ve sabah çok erken gittiler bende onlarla kalkıp etrafı topladım.Bugün uzun süre sizlerle birlikteyim inşallah.Umarım forumdaki sorun çözülmüştür ve bugün güzel sohbetler ederiz.
Günaaaaydınnnnn nasılsın bakalım.Yarın da benim misafirlerim var yemeğe.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?