Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

A aaaa hiç haberim olmadı şekerim... Nazar değdi bende sana Kendine nazara karşı dua oku. Bence biraz dinlen ve kafanı rahat tut.Ayrıca kendini dinleme sakın.
Bebişlerimiz de eninde sonundaa gelecekler.

A aaaa hiç haberim olmadı şekerim... Nazar değdi bende sana Kendine nazara karşı dua oku. Bence biraz dinlen ve kafanı rahat tut.Ayrıca kendini dinleme sakın.
Bebişlerimiz de eninde sonundaa gelecekler.
herşey benim bu ay hamiş olmama engel sanki ya
önce büyükbabamlar geldi hadi dedim 16. güne kadar eşim yanımda olur
bu seferde kociş işle ilgili sorunlar yaşadı 9 ile 12. günler arası ayrı uyuduk tamam dedim bugün olcak bişeyler bu sorun çıktı sonuçlar gelene kadar da zaten ovulasyon günü biticek ben ankaraya gidicem offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff o kadar b+t+ç yedik
ama ben 13 aralıkta evlilik yıldönümümüzde bebek müjdesi verecektim :a015:

kızlar iyi akşamlar dün giremedim ben siteye ya nasılsınızzzzzz bir sürü hamilemiz olmuş yuppiiiiiii listeye baktım şimdi

geçmiş okuyosunuz galiba ben çıkıyorum çok yorgunum kızlar yarın görüşürüz inşallah hoşçakalınnnnnn opuyorumnanaktan

Canım herşeyde bir hayır vardır.Hep ne diyorum biz sağlıklı olacağız önce ki bebişlerimizde sağlıkla gelsinler.Acelemiz yok şekerim biz hep buradayız ve birbirimize destek olacağız.Sen kürlere devam et,kesme sakın.Zaten ancak etki ediyorlarmış.btç kürünü sarelle kabına hazırla ankaraya gelirken yanında getir burada devam edersin çaktırmadan.

bende bugün doktora gittim kadın doguma düşükten beri gitmemiştim alttan muayene yaptı işte smar aldırdım 9 aralıkta alıcam sonucunu hafif akıntınız var dedi bana ilaç yazdı sanırım fitil ama ben almadım kullanmayayım diyorum 10 gün sonra adet günüm adet olmazsam ya hamileysem bide zararlı olur diye almadım folic aldım sadece cok tatlı bir bayandı birde verdiği ilaçta progesteronda var dedi o ne demek kızlar acaba ya anlamadım ben gebelik istiyormusun diyede sordu evet dedim birşey cıkmaz zannetmiyorum ama vajinal ult istedi birde kan testi istedi ama benim kızım sabah kalkamaz ki 6.30 de kan alıyorlar burda gidemiycem ya

evet bencede gaye dogru diyosun (gaye dememde sakınca yok dimi :) )benim kür bitti şimdi 30 kasımda adet olacakmıyım ona bakıcaz bakalım kısmet eli ayagını sağlam versimn inşallah

selam kızlar beni hatırladınız mı bilmem. 20 kasım beklenen adet tarihimdi. bu ay ümitlendim açıkçası. hastalanmayacağım diye ümit ediyordum. ama buğün kırmızı kartı yedim. canım sıkıldı hakkaten. yeni ay yeni umut ne yapalım....

kendini üzme canım benim birdahaki aya kısmet olur inşallah hayırlısını istemekten başka çare yok

cannım sakın ümitsiz olma bende bu ay çok umutluydum olmadım. hayırlısı diyelim canım benim. hem seni hatırladım listemizde de varsınvereliniortak

canım :Saruboceq: güzel haberler alırsın canım. Herşeyin en güzeli en olumlusunu süşünmek gerekir tatlım. Yoksa en ufacık sorun gözümüzde dağ gibi büyür anlaştık mı?kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlaaaarrrr... Sabahın köründe ilk ben yazıyorum.. Dün misafirlerim yatıya kaldılar ve sabah çok erken gittiler bende onlarla kalkıp etrafı topladım.Bugün uzun süre sizlerle birlikteyim inşallah.Umarım forumdaki sorun çözülmüştür ve bugün güzel sohbetler ederiz.

Günaaaaydınnnnn nasılsın bakalım.Yarın da benim misafirlerim var yemeğe.:)

Günaaaaydınnnnn nasılsın bakalım.Yarın da benim misafirlerim var yemeğe.:)

Kolay gelsin tatlım... Ben iyiyim... dün gelen misafirlerim eltimlerdi. Eşimin erkek kardeşi,eşi ve minik kızları misafirimizdi. Bebiş sevdim yani.Ve de o kadar güzel bir bebiş kiiii... maviş gözler pembe dudaklar bembeyaz bir ten ve sarı saçlar...
Dün gördüm ki eşimde çok istiyor çocuğu olmasını.Yeğenini hiç bırakmadı kucağından... Bizim yatağımızda yattılar.Derler ya yeni evli çiftin yatağına bebiş yatırırsan onlarında tez zamanda bebişleri olurmuş.kaydirigubbakcemile3 Belki uğurlu gelir bizimde hemencik olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…