Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

HERKESLERE GÜNAYDIN KISSLAR GÜZEL BıR GÜN OLMASI DıLEĞı ıLE BEN HALA UYANAMADIM YA DÜN SÜREKLı UYUKLADIM BUGÜNDE AYNI OLMASIN LÜTFEN ÇOK KÖTÜ OLUYORUM BEN UYKUM GELıNCE ARADA BENı UYANDIRIN OLURMU KIZLAR ÖPÜYORUM HERKESı opuyorumnanaktan

kızlar günaydın hayırlı cumalar
ben regl oldum malesef

Sağol Ayşe'cim Allah razı olsun.Sana da hayırlı Cuma'lar olsun canım. Hiç üzülme tatlım. Biliyorsun biz ikimiz daha yolun başındayız.Hiiiiiç kafana takma regl oldum diye. Sen şimdi bal-çörekotu-tarçın karışımını hazırla yarın başlarsın kürüne.
Moral bozmak yooookkk.. Önümüzde Aralık ayı var şekerim. Sen hemen tarihini ver Ayselcim eklesin aralık ayına ismini.

Ayyy yoksa hamiş misin? :uhm: Bu kadar uyku halini bebiş yapar ancak

canım konuşmuştuk biliyorsun ben bebişin olduğunu düşünmedim zaten hiç
ayselcim yeni tarihim 18 kasım yazarsan sevinirim

Ayselcim günaydın tatlım... Nasılsın? Dün aranızda olamadım ama sanırım sizde çok sohbet edememişsiniz.sitede sorun varmış.Sanırım benim nazarım değdi.Çünkü aklım hep burdaydı

canım evet dü bir türlü yazışamadık. Canım iyiyim akşam misafirlerim vardı biraz geç yattım sabahta geç kaldım işearabayı kaçırmıştım.

Ayşeciğim canını sıkma bitanemmm; hayırlısı gelecek aymış demek ki canım benim asla umutsuz olma tatlımmmm

ah canım benim inşallah inşallllaaahhhh :))) Ocak-şubat forumuna transfer olmayalım da :)

Selam kizlar herkese günaydin. Saat 11de sinavim var yani tr saati ile 12de cok önemli. Lütfen benim icin o saatte 1dk dua edin :Saruboceq:

Ayyy yoksa hamiş misin? :uhm: Bu kadar uyku halini bebiş yapar ancak

AY CANIM DÜN BAŞLADI BU UYKU HALİ ASLINDA UYKUYU HEP SEVMİŞİMDİR AMA BU SEFER BAŞKA YÜZÜM FALAN ŞİŞİYO BURDA UYUKLAMAKTAN ASLINDA GEÇ FALANDA YATMIYORUM AKŞAMLARI ÇARŞAMBA ÖĞLENDE UYUDUM EVDE DİNLENDİM YANİ ANLADIM NEDEN BÖYLE OLDU İNŞ. BEBİŞTENDİR AMA ODA BUKADAR UYUŞTURMASIN BENİ LÜTFEN YAAA mafoldumben

[ı]gunaydın kıslar hayırlı cumarlar.rabbım butun bebek ısteyenlerın gÖbıŞlerını doldursun ınŞallah[/ı]

inşallah canım yaaa transfer olalım da hamişler listesine transfer olalım:)
evet eveetttttttt inşalllah yaa. Bu ara herkesten hamile haberleir alıyorum ya.Tam 3 arkadaşım hamile inşallah inşallah 10 aralıkta regl olmıcam Dün gittim erken gebelik testi aldım. reglimden 7 gün önce sonuç veriyor.Hem de şüpheli ilişkiden 8 gün geçince de sonuç veriyormuş

selammsss uzun zamandır sitede gariplik vardı giremedim doğru düzgün.
nasılsınız bakalım.benim adetim bitti dün. artık yeni döneme hazırlıyorum kendimi.
bal tarçın çörekotu karışımı bende kaşıntı yaptı bırakmayı düşünüyorum.
idrarla atım sırasında sorun yaşıyorum daha evvel yoktu ona bağladım bi almamayı deneyeceğim bikaçgün bakalım.

bu arada ovulasyon testi aldım donna markalı .tükürükle ölçüyormuş.her istediğindeyapılabilecek kullanımı kolay geldi.bakalım onuda deneyeceğiz.

bugün dr randevum var bi gideyim kaşıntım çok rahatsız ediyor beni.hemde bi görüneyim.

rabbiim bu mubarek gün hürmetine tüm isteyen çiftlere hayırlı zamanda anne baba olma mertebesine eriştir.....

amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…