- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.801
kızlar günaydın hayırlı cumalar
ben regl oldum malesef
kızlar günaydın hayırlı cumalar
ben regl oldum malesef
HERKESLERE GÜNAYDIN KISSLAR GÜZEL BİR GÜN OLMASI DİLEĞİ İLE BEN HALA UYANAMADIM YA DÜN SÜREKLİ UYUKLADIM BUGÜNDE AYNI OLMASIN LÜTFEN ÇOK KÖTÜ OLUYORUM BEN UYKUM GELİNCE ARADA BENİ UYANDIRIN OLURMU KIZLAR ÖPÜYORUM HERKESİ opuyorumnanaktan
Günaydın kızlarrrrrrr;
Sağol Ayşe'cim Allah razı olsun.Sana da hayırlı Cuma'lar olsun canım. Hiç üzülme tatlım. Biliyorsun biz ikimiz daha yolun başındayız.Hiiiiiç kafana takma regl oldum diye. Sen şimdi bal-çörekotu-tarçın karışımını hazırla yarın başlarsın kürüne.
Moral bozmak yooookkk.. Önümüzde Aralık ayı var şekerim. Sen hemen tarihini ver Ayselcim eklesin aralık ayına ismini.
Ayselcim günaydın tatlım... Nasılsın? Dün aranızda olamadım ama sanırım sizde çok sohbet edememişsiniz.sitede sorun varmış.Sanırım benim nazarım değdi.Çünkü aklım hep burdaydı
ah canım benim inşallah inşallllaaahhhh :))) Ocak-şubat forumuna transfer olmayalım da :)Kolay gelsin tatlım... Ben iyiyim... dün gelen misafirlerim eltimlerdi. Eşimin erkek kardeşi,eşi ve minik kızları misafirimizdi. Bebiş sevdim yani.Ve de o kadar güzel bir bebiş kiiii... maviş gözler pembe dudaklar bembeyaz bir ten ve sarı saçlar...
Dün gördüm ki eşimde çok istiyor çocuğu olmasını.Yeğenini hiç bırakmadı kucağından... Bizim yatağımızda yattılar.Derler ya yeni evli çiftin yatağına bebiş yatırırsan onlarında tez zamanda bebişleri olurmuş.kaydirigubbakcemile3 Belki uğurlu gelir bizimde hemencik olur.
canım başarılarr inşallah üstesinden geleceksinSelam kizlar herkese günaydin. Saat 11de sinavim var yani tr saati ile 12de cok önemli. Lütfen benim icin o saatte 1dk dua edin :Saruboceq:
ah canım benim inşallah inşallllaaahhhh :))) Ocak-şubat forumuna transfer olmayalım da :)
canım başarılarr inşallah üstesinden geleceksin
Ayyy yoksa hamiş misin? :uhm: Bu kadar uyku halini bebiş yapar ancak
Selam kizlar herkese günaydin. Saat 11de sinavim var yani tr saati ile 12de cok önemli. Lütfen benim icin o saatte 1dk dua edin :Saruboceq:
evet eveetttttttt inşalllah yaa. Bu ara herkesten hamile haberleir alıyorum ya.Tam 3 arkadaşım hamileinşallah canım yaaa transfer olalım da hamişler listesine transfer olalım:)
Başarılar canım Allah yardımcın olsunnn
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....selammsss uzun zamandır sitede gariplik vardı giremedim doğru düzgün.
nasılsınız bakalım.benim adetim bitti dün. artık yeni döneme hazırlıyorum kendimi.
bal tarçın çörekotu karışımı bende kaşıntı yaptı bırakmayı düşünüyorum.
idrarla atım sırasında sorun yaşıyorum daha evvel yoktu ona bağladım bi almamayı deneyeceğim bikaçgün bakalım.
bu arada ovulasyon testi aldım donna markalı .tükürükle ölçüyormuş.her istediğindeyapılabilecek kullanımı kolay geldi.bakalım onuda deneyeceğiz.
bugün dr randevum var bi gideyim kaşıntım çok rahatsız ediyor beni.hemde bi görüneyim.
rabbiim bu mubarek gün hürmetine tüm isteyen çiftlere hayırlı zamanda anne baba olma mertebesine eriştir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?