Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ah canım benim inşallah inşallllaaahhhh :))) Ocak-şubat forumuna transfer olmayalım da :)

Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım.baktık aralıkda olmadı kasım-ocak-şubat diye topiğin adına ekleme yapar aysellim.stres yapmayalım yeter.Tabi gönlümden geçen en geç aralıkta hepimizin amile olması

Ebrucuğum canım dua edeceğim senin için umarım üstesinden geleceksin sınavının.

Sebincim günaydın tatlım.Sanırım bugün sıkıntı yok.

asogkl Canım ocak-şubat-mart hangi aya taşınırsak taşınalım vazgeçmeyeceğiz ve hep ümitli olacağız.

İnşallah bebiştendir canım... Olsun uyutsun ki o da göbüşünde büyüsün...

Doğru diyosun canım hayırlısı olsun.İnşallahh hayırlısı olur sağlıklı bir hamilelik geçiririz.sağlıklı bebişlerimiz olur :)

Ayy ne marka canım o öyle :) ??? bende alayım bari ondan.

evet eğer bir bebek bizim için ailemiz eşimiz kendimiz hayatımız için hayırlı olacaksa hayırlı evlat olacaksa vatanına milletine hayırlı bayrağına yeşiline saygılı olacaksa nasip etsin rabbim

tabi birde diğer yüzü var maalyonun.bizlerde iyi anne baba olabileceksek.hakkkını verebileceksek.ne insanlar var anne derken içim acıyo rezillikleri ahlaksızlıklaı paçadan akıyor.örnek dilber vardı tvde mesela

Son düzenleme:
Kızlar şu domuz gribi olayı benim psikolojimi bozdu.çok korkuyorum.aşı olma da istemiyorum.ama dün ilaç yazdırmak için dr.uma gittim.gebelik düşünüyorsun hem de kış gebeliği olabilir.havalar soğudukça salgın artacak ve mutlaka bie yerden kapacaksın domuz giribi olmasa bile normal grip olabilirsin.kafayı yicem dışarıdan gelince hemen ellerimi yıkıyorum, maske takıyorum sürekli hapşıran aksıran var mı diye milleti kontrol ediyorum.kafayı yemem umarım :roflol:

Kizlar dua eden herkese tsk ederim. Ben simdi cikiyorum. Gitmem lazim simdi sinvaim icn.

Bide erken olan testlerden yapmayin bence bende yaptim gecen ay postiv cikti ama rgl oldum. En erken rgl günü yapin daha kesin dogru sonuc alirsiniz.

günaydın herkese opuyorumnanaktan
nasılsınız kızlar burda felaket kar yagıyo

ah canım allah korusun.Benim kardeşimn arkadaşı domuz gribi oldu.Doktor medya abartıyor.Bol sıvı al yat dinlen demiş.evde karantinaya almışlar kızı.Normal grip daha tehlikeylimiş aslında.Aşı satmak için böyle abartmışlar demiş doktoru. Tabi bunu bilemeyiz.Ama ben aşı yaptırmayacağım.Aşı olmadan önce imza atılıyor zaten sorumluluk almamak adına. Demek ki riskli bir aşı.Dikkat etmek lazım çok.Allah kimseye vermesin

hemen söyleyim canım FORTEL ERKEN GEBELİK TESTİ :) en azından bekleme derdi de yok.:) Ama ben baş köşeye koydum her gün önünden geçerken testi yapcağım günü sabırsızla bekliyorum :)

Acaba ne kadar güvenilir :uhm: Bhcg duyarlılığı kaç yazıyor canım? 20 mi? normal testlerde 20

canım nasıl bir test o bende alayım cadıarzu

kızlar dün idrar testide vermiştim emar çekildikten sonra acaba enfeksiyon falan var mı diye hamiş kalman zorlaşıyormuş ya azıcık bi enfeksiyon çıkmış ama ciddi degilmiş çok sevindim zemuszemus inşallah emar sonuçlarıda iyi gelir

selam arkadaşlar size bir sorum olacakk 29 yada 30 günde bir regl oluyorum sizce yumurtlama dönemim hangi gün olur örneğin 14 eylül 13 ekim 10 kasım gibi regl dönemlerim son karışık biraz yardım edin lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…