- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.821
ah canım benim inşallah inşallllaaahhhh :))) Ocak-şubat forumuna transfer olmayalım da :)
Selam kizlar herkese günaydin. Saat 11de sinavim var yani tr saati ile 12de cok önemli. Lütfen benim icin o saatte 1dk dua edin :Saruboceq:
AY CANIM DÜN BAŞLADI BU UYKU HALİ ASLINDA UYKUYU HEP SEVMİŞİMDİR AMA BU SEFER BAŞKA YÜZÜM FALAN ŞİŞİYO BURDA UYUKLAMAKTAN ASLINDA GEÇ FALANDA YATMIYORUM AKŞAMLARI ÇARŞAMBA ÖĞLENDE UYUDUM EVDE DİNLENDİM YANİ ANLADIM NEDEN BÖYLE OLDU İNŞ. BEBİŞTENDİR AMA ODA BUKADAR UYUŞTURMASIN BENİ LÜTFEN YAAA mafoldumben
Doğru diyosun canım hayırlısı olsun.İnşallahh hayırlısı olur sağlıklı bir hamilelik geçiririz.sağlıklı bebişlerimiz olur :)Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım.baktık aralıkda olmadı kasım-ocak-şubat diye topiğin adına ekleme yapar aysellim.stres yapmayalım yeter.Tabi gönlümden geçen en geç aralıkta hepimizin amile olması
evet eveetttttttt inşalllah yaa. Bu ara herkesten hamile haberleir alıyorum ya.Tam 3 arkadaşım hamileinşallah inşallah 10 aralıkta regl olmıcam Dün gittim erken gebelik testi aldım. reglimden 7 gün önce sonuç veriyor.Hem de şüpheli ilişkiden 8 gün geçince de sonuç veriyormuş
hemen söyleyim canım FORTEL ERKEN GEBELİK TESTİ :) en azından bekleme derdi de yok.:) Ama ben baş köşeye koydum her gün önünden geçerken testi yapcağım günü sabırsızla bekliyorum :)Ayy ne marka canım o öyle :) ??? bende alayım bari ondan.
ah canım allah korusun.Benim kardeşimn arkadaşı domuz gribi oldu.Doktor medya abartıyor.Bol sıvı al yat dinlen demiş.evde karantinaya almışlar kızı.Normal grip daha tehlikeylimiş aslında.Aşı satmak için böyle abartmışlar demiş doktoru. Tabi bunu bilemeyiz.Ama ben aşı yaptırmayacağım.Aşı olmadan önce imza atılıyor zaten sorumluluk almamak adına. Demek ki riskli bir aşı.Dikkat etmek lazım çok.Allah kimseye vermesinKızlar şu domuz gribi olayı benim psikolojimi bozdu.çok korkuyorum.aşı olma da istemiyorum.ama dün ilaç yazdırmak için dr.uma gittim.gebelik düşünüyorsun hem de kış gebeliği olabilir.havalar soğudukça salgın artacak ve mutlaka bie yerden kapacaksın domuz giribi olmasa bile normal grip olabilirsin.kafayı yicem dışarıdan gelince hemen ellerimi yıkıyorum, maske takıyorum sürekli hapşıran aksıran var mı diye milleti kontrol ediyorum.kafayı yemem umarım :roflol:
günaydın canım hadi yaa kış gelmiş oralara :) İstanbul bugün güneşli gibi:)günaydın herkese opuyorumnanaktan
nasılsınız kızlar burda felaket kar yagıyo
günaydın canım hadi yaa kış gelmiş oralara :) İstanbul bugün güneşli gibi:)
hemen söyleyim canım FORTEL ERKEN GEBELİK TESTİ :) en azından bekleme derdi de yok.:) Ama ben baş köşeye koydum her gün önünden geçerken testi yapcağım günü sabırsızla bekliyorum :)
evet eveetttttttt inşalllah yaa. Bu ara herkesten hamile haberleir alıyorum ya.tam 3 arkadaşım hamile :d inşallah inşallah 10 aralıkta regl olmıcam :d dün gittim erken gebelik testi aldım. Reglimden 7 gün önce sonuç veriyor.hem de şüpheli ilişkiden 8 gün geçince de sonuç veriyormuş:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?