Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sorma canım ya geceden beri yagıyo bu gidişle gidemicem pazartesi günü ankaraya
gerçi bu duruma üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :kedi:

bence sevin şekerim. hem kar yağıyor ne güzel tüm mikroplar kırılır, hemde ankaraya gitmezsin önemli günleri kaçırmamış olursun

kızlar işinize karışmak gibi olmasın ama eşim de olmadı aşı hemde saglık personeli olmasına ragmen benimde olmamı istemedi çevremizdekilere de olmayın dedi

Kızlar yaa bugün benim yumurtalıklarımda bir gariplik var... ara ara kasılmalar oluyor ve bir gerginlik var.Sanki regl olacakmışım yada gaz sıkışması varmış gibi. Ayrıca arada sanki çok hızlı bir damar atıyor gibi oluyor. sanki göz seyirmesi gibi ama yumurtalığımın orda oluyor.ve elimi dışardan koyunca damar atar gibi hissediliyor.5-10 sn sürüp bitiyor.

selam arkadaşlar size bir sorum olacakk 29 yada 30 günde bir regl oluyorum sizce yumurtlama dönemim hangi gün olur örneğin 14 eylül 13 ekim 10 kasım gibi regl dönemlerim son karışık biraz yardım edin lütfennn
canım yumoşun çatladıktan 14 gün sonra kırmızıları görürmüşsün ona göre hesapla istersen
SLM VERDIM KISE ALMADI KIZLAR
merhaba canım hoşgeldinnnnnnnn opuyorumnanaktan

Ohhh ne güzel canım... Enfeksiyon hep olabilir... onun için bol su içmek lazım. Ve uygun dönemdeysen adaçayı.

selam arkadaşlar size bir sorum olacakk 29 yada 30 günde bir regl oluyorum sizce yumurtlama dönemim hangi gün olur örneğin 14 eylül 13 ekim 10 kasım gibi regl dönemlerim son karışık biraz yardım edin lütfennn

canım nette hesaplayıcılar ile hesapladım 19 kasım- 24 kasım. Yani bugünler çok önemli sakın kaçırma:)

Kızlar yaa bugün benim yumurtalıklarımda bir gariplik var... ara ara kasılmalar oluyor ve bir gerginlik var.Sanki regl olacakmışım yada gaz sıkışması varmış gibi. Ayrıca arada sanki çok hızlı bir damar atıyor gibi oluyor. sanki göz seyirmesi gibi ama yumurtalığımın orda oluyor.ve elimi dışardan koyunca damar atar gibi hissediliyor.5-10 sn sürüp bitiyor.

bebek yapıyo onu bi kere tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…