- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.841
sorma canım ya geceden beri yagıyo bu gidişle gidemicem pazartesi günü ankaraya
gerçi bu duruma üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :kedi:
ah canım allah korusun.Benim kardeşimn arkadaşı domuz gribi oldu.Doktor medya abartıyor.Bol sıvı al yat dinlen demiş.evde karantinaya almışlar kızı.Normal grip daha tehlikeylimiş aslında.Aşı satmak için böyle abartmışlar demiş doktoru. Tabi bunu bilemeyiz.Ama ben aşı yaptırmayacağım.Aşı olmadan önce imza atılıyor zaten sorumluluk almamak adına. Demek ki riskli bir aşı.Dikkat etmek lazım çok.Allah kimseye vermesin
SLM VERDIM KISE ALMADI KIZLAR:çok üzgünüm: benneyaptımki
canım yumoşun çatladıktan 14 gün sonra kırmızıları görürmüşsün ona göre hesapla istersenselam arkadaşlar size bir sorum olacakk 29 yada 30 günde bir regl oluyorum sizce yumurtlama dönemim hangi gün olur örneğin 14 eylül 13 ekim 10 kasım gibi regl dönemlerim son karışık biraz yardım edin lütfennn
merhaba canım hoşgeldinnnnnnnn opuyorumnanaktanSLM VERDIM KISE ALMADI KIZLAR
kızlar dün idrar testide vermiştim emar çekildikten sonra acaba enfeksiyon falan var mı diye hamiş kalman zorlaşıyormuş ya azıcık bi enfeksiyon çıkmış ama ciddi degilmiş çok sevindim zemuszemus inşallah emar sonuçlarıda iyi gelir
selam arkadaşlar size bir sorum olacakk 29 yada 30 günde bir regl oluyorum sizce yumurtlama dönemim hangi gün olur örneğin 14 eylül 13 ekim 10 kasım gibi regl dönemlerim son karışık biraz yardım edin lütfennn
[ı]günaydın kızlar[/ı]
ya çok haklısında annemide özledim :sinifsinif:bence sevin şekerim. hem kar yağıyor ne güzel tüm mikroplar kırılır, hemde ankaraya gitmezsin önemli günleri kaçırmamış olursun
Günaydın kızlar
ya çok haklısında annemide özledim :sinifsinif:bence sevin şekerim. hem kar yağıyor ne güzel tüm mikroplar kırılır, hemde ankaraya gitmezsin önemli günleri kaçırmamış olursun
ya eczacı çok güvenilir dedi.Zaten eczacı bizim komşumuz.Güvenilir yani.bimem ki canım hemen bakayım yazayım sanaAcaba ne kadar güvenilir :uhm: Bhcg duyarlılığı kaç yazıyor canım? 20 mi? normal testlerde 20
güzellerim herkese günaydın =) ben geldimm
nefret ediyorum ada çayından onun yerine b+t+ç yesem olmaz mı alkisalkisalkisOhhh ne güzel canım... Enfeksiyon hep olabilir... onun için bol su içmek lazım. Ve uygun dönemdeysen adaçayı.
hoşgeldin canım nasılsın bugün bakalım opuyorumnanaktangüzellerim herkese günaydın =) ben geldimm
al canım ya en güzel yanı bekleme derdi yok.regliden 1 hafta önce yapabiliriz :)))şimdi bakıyorum değerine de bchg değerine bakıp yazcamcanım nasıl bir test o bende alayım cadıarzu
nefret ediyorum ada çayından onun yerine b+t+ç yesem olmaz mı alkisalkisalkisOhhh ne güzel canım... Enfeksiyon hep olabilir... onun için bol su içmek lazım. Ve uygun dönemdeysen adaçayı.
hoşgeldin canım nasılsın bugün bakalım opuyorumnanaktangüzellerim herkese günaydın =) ben geldimm
bebek yapıyo onu bi kere tamam mıKızlar yaa bugün benim yumurtalıklarımda bir gariplik var... ara ara kasılmalar oluyor ve bir gerginlik var.Sanki regl olacakmışım yada gaz sıkışması varmış gibi. Ayrıca arada sanki çok hızlı bir damar atıyor gibi oluyor. sanki göz seyirmesi gibi ama yumurtalığımın orda oluyor.ve elimi dışardan koyunca damar atar gibi hissediliyor.5-10 sn sürüp bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?