- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.861
canım yumoşun çatladıktan 14 gün sonra kırmızıları görürmüşsün ona göre hesapla istersen
merhaba canım hoşgeldinnnnnnnn opuyorumnanaktan
bebek yapıyo onu bi kere tamam mıKızlar yaa bugün benim yumurtalıklarımda bir gariplik var... ara ara kasılmalar oluyor ve bir gerginlik var.Sanki regl olacakmışım yada gaz sıkışması varmış gibi. Ayrıca arada sanki çok hızlı bir damar atıyor gibi oluyor. sanki göz seyirmesi gibi ama yumurtalığımın orda oluyor.ve elimi dışardan koyunca damar atar gibi hissediliyor.5-10 sn sürüp bitiyor.
kızlar dün idrar testide vermiştim emar çekildikten sonra acaba enfeksiyon falan var mı diye hamiş kalman zorlaşıyormuş ya azıcık bi enfeksiyon çıkmış ama ciddi degilmiş çok sevindim zemuszemus inşallah emar sonuçlarıda iyi gelir
hesaplamalar yanlış çıkıyor
eveeeett bebek olabilirbebek yapıyo onu bi kere tamam mı
Kızlar yaa bugün benim yumurtalıklarımda bir gariplik var... ara ara kasılmalar oluyor ve bir gerginlik var.Sanki regl olacakmışım yada gaz sıkışması varmış gibi. Ayrıca arada sanki çok hızlı bir damar atıyor gibi oluyor. sanki göz seyirmesi gibi ama yumurtalığımın orda oluyor.ve elimi dışardan koyunca damar atar gibi hissediliyor.5-10 sn sürüp bitiyor.
MS den şüpeleniyorum deyince doktor başımdan aşagı sanki kaynar sular döküldü canım rabbim yardımcısı olsun bu rahatsızlıkla ugraşanlarada ailelerinede henüz tedavisi bulunmayan durdurulamayan ve önceden bilinemeyen bişey çok kötüİçini ferah tut emar sonucunda iyi çıkacak inş.
Hoşgeldin Handecim.Nasılsın?
eveeeett bebek olabilir :d bir yerd eokumuştum hamilelik belirtilerinde o da var. Sanki içinde kelebek kanat çırpıyor gibi oluyormuş :)
inşallah canım yaaa.Sıra bizlere de gelsin artık.Dün bir arkadaşım geldi o da hamile. taktikler verdi çok güldüm dün ya :) Çalışmalardan sonra yarım saat ayakları havaya dikmek gerekiyormuş.O öyle yapmış hemen hamile kalmış. Bunu yapan var mısengözlerimebaksanabayy inş. öyledir gayenin göbüşünde bebeği vardır inş.
Hande kız;
nereye kayboldun tam selam verecektim gittin
inşallah canım yaaa.Sıra bizlere de gelsin artık.Dün bir arkadaşım geldi o da hamile. taktikler verdi çok güldüm dün ya :) Çalışmalardan sonra yarım saat ayakları havaya dikmek gerekiyormuş.O öyle yapmış hemen hamile kalmış. Bunu yapan var mısengözlerimebaksanab
inşallah canım yaaa.Sıra bizlere de gelsin artık.Dün bir arkadaşım geldi o da hamile. taktikler verdi çok güldüm dün ya :) Çalışmalardan sonra yarım saat ayakları havaya dikmek gerekiyormuş.O öyle yapmış hemen hamile kalmış. Bunu yapan var mısengözlerimebaksanab
evet ya çok komik :)))) Ama birçok hamile kişi aynı şeyi söylüyor.Bir arkadaşım da yastık koyuyormuş yüksek olsun iyice içeri gitsin yerleşsin diye :) Denemek lazım aslında istikrarla.Ama şöyle d ebir durum var.Habersiz kalanlar nasıl kalıyor olcaksa olur bence ayağa dikmekle fln alakası yok gibi bence :) Sadece ilişkiden sonra hemen tuvalete girilmemeli ve sabun vs herhangi bir temizlik maddesi oraya değmemeliymiş.ya ben 2 kere yapmıştım ama cok komik geldiği için bıraktım yapmıyorum komik oluyo ya kaydirigubbakcemile3
bebek yapıyo onu bi kere tamam mı
hesaplamalar yanlış çıkıyor
eveeeett bebek olabilirBir yerd eokumuştum hamilelik belirtilerinde o da var. Sanki içinde kelebek kanat çırpıyor gibi oluyormuş :)
gayecim reglinin kaçıncı günü bugün?
günaydın canım iyiyim valla sen nasılsın? naptın dün miasfirleri?
ayy inş. öyledir gayenin göbüşünde bebeği vardır inş.
kızlar bu basettiğim testte şunlar yazıyor kısaca yazayım :)
gebelik hormonu hcg'nin idrardaki çok düşük miktarlarını tespit etmek için geliştirilmiştir.bu test hcg'nin 25 mlu/ml sini yüzde 99 üzerinde doğrulukla tespit etmektedir.
**testi uygulamak için adet periyodunuzu beklemek zorunda değilsiniz.hamilelik şüphesi olan cinsel ilişkiden sonra 7 gün geçmesini bekleyin.adet dönemi geçmeden uyguluyorsanız sabah ilk idrarınızla bu testi uygulayın.
yaptıklarımızı duysalar 5 yıldızlı oteller animasyon ekibine çağırır bence..
elimizden gelse amuda kalkacaktık :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?