Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bebek yapıyo onu bi kere tamam mı

İçini ferah tut emar sonucunda iyi çıkacak inş.

Kızlar bu basettiğim testte şunlar yazıyor kısaca yazayım :)
Gebelik hormonu hCG'nin idrardaki çok düşük miktarlarını tespit etmek için geliştirilmiştir.Bu test hCG'nin 25 mlU/ml sini yüzde 99 üzerinde doğrulukla tespit etmektedir.
**Testi uygulamak için adet periyodunuzu beklemek zorunda değilsiniz.Hamilelik şüphesi olan cinsel ilişkiden sonra 7 gün geçmesini bekleyin.Adet dönemi geçmeden uyguluyorsanız sabah ilk idrarınızla bu testi uygulayın.

hesaplamalar yanlış çıkıyor

30 günde bi görüyosan son beklenen regl tarihinden 14 gün geri sayıyosun ben yaptım geçen ay tutturamadık kaydirigubbakcemile3
ama doktorum öyle söyledi eger hesaplayamazsan 12 14 16 18 beraber ol Şeniz sonra olucaktır bigün dedi uyus adam klava:

gayecim reglinin kaçıncı günü bugün?

İçini ferah tut emar sonucunda iyi çıkacak inş.
MS den şüpeleniyorum deyince doktor başımdan aşagı sanki kaynar sular döküldü canım rabbim yardımcısı olsun bu rahatsızlıkla ugraşanlarada ailelerinede henüz tedavisi bulunmayan durdurulamayan ve önceden bilinemeyen bişey çok kötü

ayy inş. öyledir gayenin göbüşünde bebeği vardır inş.
inşallah canım yaaa.Sıra bizlere de gelsin artık.Dün bir arkadaşım geldi o da hamile. taktikler verdi çok güldüm dün ya :) Çalışmalardan sonra yarım saat ayakları havaya dikmek gerekiyormuş.O öyle yapmış hemen hamile kalmış. Bunu yapan var mısengözlerimebaksanab

ya ben 2 kere yapmıştım ama cok komik geldiği için bıraktım yapmıyorum komik oluyo ya kaydirigubbakcemile3

yaptıklarımızı duysalar 5 yıldızlı oteller animasyon ekibine çağırır bence..
elimizden gelse amuda kalkacaktık :roflol:

ya ben 2 kere yapmıştım ama cok komik geldiği için bıraktım yapmıyorum komik oluyo ya kaydirigubbakcemile3
evet ya çok komik :)))) Ama birçok hamile kişi aynı şeyi söylüyor.Bir arkadaşım da yastık koyuyormuş yüksek olsun iyice içeri gitsin yerleşsin diye :) Denemek lazım aslında istikrarla.Ama şöyle d ebir durum var.Habersiz kalanlar nasıl kalıyor olcaksa olur bence ayağa dikmekle fln alakası yok gibi bence :) Sadece ilişkiden sonra hemen tuvalete girilmemeli ve sabun vs herhangi bir temizlik maddesi oraya değmemeliymiş.

bebek yapıyo onu bi kere tamam mı

Ahh keşke öyle olsa canım. ama pek mümkün değil.

hesaplamalar yanlış çıkıyor

Canım döngülerin düzgün olsa bile belki yumurtlama tarihin değişiyor olabilir.sen yinede 10-12-14-16-18-20 diye bir dolu bir boş ilişkiye devam et.

eveeeett bebek olabilir Bir yerd eokumuştum hamilelik belirtilerinde o da var. Sanki içinde kelebek kanat çırpıyor gibi oluyormuş :)

Evet aynen öyle işte sanki kelebek var gibi. Hani bazen durduk yerde insanın gözü seyerir ya; bi damar pıt pıt pıt atar. Aynen öyle oluyor.

gayecim reglinin kaçıncı günü bugün?

Canım regl biteli 3 gün falan oluyor. Zannetmiyorum bebiş olacağını :) sanırım b-ç-t etki etti.

günaydın canım iyiyim valla sen nasılsın? naptın dün miasfirleri?

Misafirlerimi ağırladım canım.dün gece bizde kaldılar sabah çok erken gittiler.Eşimin erkek kardeşi,eşi ve minik bebişleriydi misafirim.Bizim yatakta yatırdım onları.Hani derler ya yeni evlinin yatağına bebek yatırınca onlarında bebişi tez gelirmiş diye kaydirigubbakcemile3 Belki etkisi olur.

ayy inş. öyledir gayenin göbüşünde bebeği vardır inş.

Canım arkidişlerim benim... inanın bende sizler için aynı hisleri paylaşıyorum.Ama benim hamiş olmam biraz olasılık dışı çünkü regl biteli henüz 3 gün oldu ve bu 3 günde 1 kez birliktelik oldu.:kedi:

canım fiyatı nedir bu testin

nekadara aldın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…