Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Yastık koymayı ve ayakları kaldırmayı bende çok denedim ama sonuç ortada hiç bişiy yok.Yaşanan rezillik ile kalıyor insan. Eskiden annelerimiz anneannelerimiz ayaklarını kaldırma falan mı bilirlerdi ki. Millet bi tecavüze uğruyo hamile kalıyo nasıl işse. bizde ne yapacağımızı şaşırıyoruz ama tık yok.

geçen ay 9. gün başladık hiç ara vermeden 17. güne kadar beraber olduk :kedi:
ve her defasında popoya yastık ayaklar havaya saatlerce durdum yine olmadı yine olmadı yine olmadı
bu sefer dogru düzgün görüşemedik kocişle görüştügümüzdede hemen kalkıp duşumu aldım istermisiniz bu sefer tutsun delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 haydi kızlar ayaklar havaya bir ki üç. :))))))))))

valla yalan yok.. ben havaya hareketi yapmadım ama gecen ay hep yastık koydum...
bence etkisi var.. birde bizde hareket yüzdeleri falan iyiydi ama sperm azlığı vardı o yüzden mevcutları hiç kaçırmamaya dikkat ettim .. :kedi:

Dün aldım canım 25 Ytl.Diğer testleirn fiyatlarını bilmiyorum ama duyduğuma göre diğerleri 7-8 miş. Bunun pahalı olma sebebi erken gebelik testi olduğu içinmiş.

AY TOPU TOPU 2 GÜN KALDI ŞURDA BELKİ ADET OLURUM BEN PAZARI BEKLİM EN İYİSİ PAZAR OLMAZSAM KANDA BAKTIRIRIM ZATEN KIZLAR BİDE KANDA 1 GÜN GEÇİNCE BELLİ OLURMU BİLİYORMUSUNUZ kafamçokkarıştı

geçen ay 9. gün başladık hiç ara vermeden 17. güne kadar beraber olduk :kedi:
ve her defasında popoya yastık ayaklar havaya saatlerce durdum yine olmadı yine olmadı yine olmadı
bu sefer dogru düzgün görüşemedik kocişle görüştügümüzdede hemen kalkıp duşumu aldım istermisiniz bu sefer tutsun delikafadulden

evet bebişim çoook isteriz.. mühim olan netice. bebişin gelsinde :Saruboceq:

AY TOPU TOPU 2 GÜN KALDI ŞURDA BELKİ ADET OLURUM BEN PAZARI BEKLİM EN İYİSİ PAZAR OLMAZSAM KANDA BAKTIRIRIM ZATEN KIZLAR BİDE KANDA 1 GÜN GEÇİNCE BELLİ OLURMU BİLİYORMUSUNUZ kafamçokkarıştı

canım bence de kanda baktırmak en iyisi =) doktorumda hep böyle söylüyor, zaten testten sonra kan degerleride lazım sanırım CADIARZU

Evet canım çok doğru söylüyorsun.Ben de hiç denemedim zaten denesem eşim dalga geçer herhalde gülme krizine girer Ona deidm böyle böyle yapıyorlarmış ne alaka dedi direk

kan tahlilinde adet geçmedende belli oluyor

olar mı olarr.
tutarmı tutaarrr
kaygısız çünkü laylaylom gibi.
öyle olmak lazımm zaten.
biz stresten ve fazla plancılıktan kaybediyoruz benceCADIARZU

eskiye bakarsan öyle canım.. stresten hep..
eskiden testmi varmış.. şimdi 2li test 3lü test..
ebeyi bulan şükrediyomuş ...
tam teşekküllü hastane olsa güvenemiyosun şimdi...

Bence yaptır kan testini.Kan testi en erken sonuç veren testmiş.Normal testlerde bile daha erken sonu veriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…