- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.881
yaptıklarımızı duysalar 5 yıldızlı oteller animasyon ekibine çağırır bence..
elimizden gelse amuda kalkacaktık :roflol:
A
Canım arkidişlerim benim... inanın bende sizler için aynı hisleri paylaşıyorum.Ama benim hamiş olmam biraz olasılık dışı çünkü regl biteli henüz 3 gün oldu ve bu 3 günde 1 kez birliktelik oldu.:kedi:
Dün aldım canım 25 Ytl.Diğer testleirn fiyatlarını bilmiyorum ama duyduğuma göre diğerleri 7-8 miş. Bunun pahalı olma sebebi erken gebelik testi olduğu içinmiş.canım fiyatı nedir bu testin
nekadara aldın sen
evet ya çok komik :)))) Ama birçok hamile kişi aynı şeyi söylüyor.Bir arkadaşım da yastık koyuyormuş yüksek olsun iyice içeri gitsin yerleşsin diye :) Denemek lazım aslında istikrarla.Ama şöyle d ebir durum var.Habersiz kalanlar nasıl kalıyor olcaksa olur bence ayağa dikmekle fln alakası yok gibi bence :) Sadece ilişkiden sonra hemen tuvalete girilmemeli ve sabun vs herhangi bir temizlik maddesi oraya değmemeliymiş.
kaydirigubbakcemile3 haydi kızlar ayaklar havaya bir ki üç. :))))))))))
Dün aldım canım 25 Ytl.Diğer testleirn fiyatlarını bilmiyorum ama duyduğuma göre diğerleri 7-8 miş. Bunun pahalı olma sebebi erken gebelik testi olduğu içinmiş.
alta baktım göremedim seni merak ettim. nasılsın canım?
geçen ay 9. gün başladık hiç ara vermeden 17. güne kadar beraber olduk :kedi:
ve her defasında popoya yastık ayaklar havaya saatlerce durdum yine olmadı yine olmadı yine olmadı
bu sefer dogru düzgün görüşemedik kocişle görüştügümüzdede hemen kalkıp duşumu aldım istermisiniz bu sefer tutsun delikafadulden
ya ben 2 kere yapmıştım ama cok komik geldiği için bıraktım yapmıyorum komik oluyo ya kaydirigubbakcemile3
AY TOPU TOPU 2 GÜN KALDI ŞURDA BELKİ ADET OLURUM BEN PAZARI BEKLİM EN İYİSİ PAZAR OLMAZSAM KANDA BAKTIRIRIM ZATEN KIZLAR BİDE KANDA 1 GÜN GEÇİNCE BELLİ OLURMU BİLİYORMUSUNUZ kafamçokkarıştı
Evet canım çok doğru söylüyorsun.Ben de hiç denemedim zaten denesem eşim dalga geçer herhalde gülme krizine girerYastık koymayı ve ayakları kaldırmayı bende çok denedim ama sonuç ortada hiç bişiy yok.Yaşanan rezillik ile kalıyor insan. Eskiden annelerimiz anneannelerimiz ayaklarını kaldırma falan mı bilirlerdi ki. Millet bi tecavüze uğruyo hamile kalıyo nasıl işse. bizde ne yapacağımızı şaşırıyoruz ama tık yok.
bence bebiş hazırlığı yapıyo göbüşün.. :CüvCüv:
off saten soğuk hava.donuyom zaten.ayklrı dimek iyide sonra soğuktn kaskatı kalınca onalrı bükmek ölümm gibiklava:
AY TOPU TOPU 2 GÜN KALDI ŞURDA BELKİ ADET OLURUM BEN PAZARI BEKLİM EN İYİSİ PAZAR OLMAZSAM KANDA BAKTIRIRIM ZATEN KIZLAR BİDE KANDA 1 GÜN GEÇİNCE BELLİ OLURMU BİLİYORMUSUNUZ kafamçokkarıştı
geçen ay 9. gün başladık hiç ara vermeden 17. güne kadar beraber olduk :kedi:
ve her defasında popoya yastık ayaklar havaya saatlerce durdum yine olmadı yine olmadı yine olmadı
bu sefer dogru düzgün görüşemedik kocişle görüştügümüzdede hemen kalkıp duşumu aldım istermisiniz bu sefer tutsun delikafadulden
Yastık koymayı ve ayakları kaldırmayı bende çok denedim ama sonuç ortada hiç bişiy yok.Yaşanan rezillik ile kalıyor insan. Eskiden annelerimiz anneannelerimiz ayaklarını kaldırma falan mı bilirlerdi ki. Millet bi tecavüze uğruyo hamile kalıyo nasıl işse. bizde ne yapacağımızı şaşırıyoruz ama tık yok.
Bence yaptır kan testini.Kan testi en erken sonuç veren testmiş.Normal testlerde bile daha erken sonu veriyormuşAY TOPU TOPU 2 GÜN KALDI ŞURDA BELKİ ADET OLURUM BEN PAZARI BEKLİM EN İYİSİ PAZAR OLMAZSAM KANDA BAKTIRIRIM ZATEN KIZLAR BİDE KANDA 1 GÜN GEÇİNCE BELLİ OLURMU BİLİYORMUSUNUZ kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?