Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

annem aradı geçen ay bi kız evlenmişti bizim orda ilk geceden hamiş olmuş müjde vermiş anneme şok oldum ya akannehir adamlardaki ne istekse maaşallah
adamların yanına hiç yaklaşmasak küsmüş numarası yapsakta onların saldırmasını mı beklesek ki delikafadulden tecavüze ugrayan hamiş kalıyo belki bizde kalırız

eskiye bakarsan öyle canım.. stresten hep..
eskiden testmi varmış.. şimdi 2li test 3lü test..
ebeyi bulan şükrediyomuş ...
tam teşekküllü hastane olsa güvenemiyosun şimdi...
Kızlar valla hastane tam teşekküllü olsa da bir şey fark etmiyor. Çok samimi bir arkadaşımın ablası yurtdışında yaşıyor.Durumları çok iyi ünlülerin doktorlarına giden biri.2 hafta önce doğum yaptı.Epidural sezeryan. Bacağı tutmadı 1.5 hafta .Karnına balon koymuşlar.karnı rahim hepsi birbirine yapmışmış.:S Bu beni çok ürküttü.:S:S:S:S

kayınvalidem iki çocuğunu banyoda kendi doğurmuş ....
onunda kayınvalidesi ebeliğini yapmış.

çok üstüne düşünce maraza çıkıyo hep

hahahahahah ayy sen çok yaşa emi.Sebinciğimin dediği gibi Allah seni anne yapsın emi. :roflol: Ayy çok güldüm yaaa... Bence de biraz küselim sonraaaa Şeniz

:roflol:

kayınvalidem iki çocuğunu banyoda kendi doğurmuş ....
onunda kayınvalidesi ebeliğini yapmış.

çok üstüne düşünce maraza çıkıyo hep

Benim kayınvalidem de 6 çocuk doğurmuş.Bunlardan sadece sonuncu hastanede doğmuş.diğerleri hep evde kendiliğinden doğuvermişler kaydirigubbakcemile3 hatta kayınvalidem hamile olduğunu hiç anlamazmış çünkü regl devam edermiş.

hahahahahah ayy sen çok yaşa emi.Sebinciğimin dediği gibi Allah seni anne yapsın emi. :roflol: Ayy çok güldüm yaaa... Bence de biraz küselim sonraaaa Şeniz

aminnnnn cümlemizi :Saruboceq:
walla görürsünüz siz bu ayda bişi olmazsa ocakta denicem bunu koydum kafaya bi bahane bulur küserim ben nasıl olsa sonra 5 6 gün hiç yüz vermicem şöyle seksi seksi giyinip oturcam karşısına ama surat asıcam o yokmuş gibi davrancam
ayyyyyyy yapalım kız nolcak sanki sonu güzel olur belki :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

:roflol: delikafadulden

canım evet ya hamileyken regl olanlarda var, ben bunuda ögrendim ya regl oldum diyorumki ya hamileysem CADIARZU

iyi de ne kadar küsersem küseyim eşim bana saldırmaz ki kaydirigubbakcemile3 sapık mı kız bunlar.Kız bana bak kendimize saldırtcaz derken adamı kaçırmayalım.sabredemeyip başka birine gitmesinler.sonra hamile kalcaz diye beklerken 9 ay sora kapımızda bir kadın kucağında bebeyle gerlir Allah muhafaza :roflol:

Kız o kadar acımasız olma kocana ben kıyamam vallla yapamam:asigim:

süpersin tatlım kaymaklım:dance:laelaelaelaelae

ay allah korusun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…