Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

akannehir kız ben bunu hiç düşünmeyim ya allahım korusun yok yok en iyisi ben susup oturayım yerimde çalışmalara devam o zamannnn :gitme:

Kız o kadar acımasız olma kocana ben kıyamam vallla yapamam:asigim:

ay sevsinler seni rabbim bozmasın mutlulugunuzu da
ya kociş ne zaman olsa sevilir hem ucunda bebek var
bak sırayı sana verdim sen bi dedigimi dene bakalım şimdi ben boştan yere yuvamı yıkmayım size bişi olmazsa ben o zaman denerim delikafadulden

Alemsin sebincim yahu..
bence küsmekle olmazda azcık nazlanmanın zararı olmaz yerimseniben

kızlar size bişey anlatmak istiyorum benim bir arkadaşım var bu zaman kadar hiç rel olmamış yani olmamış derken her ay normal ağrıları oluyormuş ama ya kan renginde yada kahverengi akıntı gibi sıvı gibi şeyler lekeler geliyor sadece iç çamaşırına ped kullanmadığını söylüyor evli ve çocuk sahibi olmak istiyor denemelerdede hep başarısız bende pek bilmediğim için bişey de diyemiyorum sizce bu neden olabilir..bilenler varmıı

ay ben ne dediğimi biliyomuyum sanki kırmızıları gördüm hala ya üstüne görme oluyosa diyorum allah tan bura varda rahatlatıyo insanı iyi ki varsınız güsel forumumum güsel anneleri ve anne adayları opuyorumnanaktan

hayatım insan doktora gitmez mi allah esirgesin kötü bişi olabilir yumurtlama olmazsa kanama olmazmış bence hemen hiç vakit kaybetmeden gitsin doktora

olmazzzzzzzz kocama öyle şeyler yapamam aşk çocuğu olmalı benim bebişim:asigim:

benim öyle bi arkadaşım vardı gitti doktora doktor anne olamayacagını söylemiş çünkü üreme için gerekli yapı yokmuş çok üzülmüştü kız nolur gidin hemen inşallah korkulcak bişey degildir

Canım bence arkadaşın detaylı bir doktor kontrolünden geçmeli.Belki hiç yumurtlaması olmuyor olabilir.Yahut tüpleriyle alakalı sıkıntı,rahim şekli ile alakalı bir sıkıntı v.s. olabilir.sonuçta yaşadığı bence pekte normal değil.

kaynana şarkısı varya dilime dolandı sbahtır yaa.

habire söylüyorum kaba kaba....

halbuki seveim kayınvalidemi sağolsun iyidir

ay canım nasıl irmik helvası istedi bide yapmayı becerebilsem cokacimcoook

bence tez vakitte doktora gitmeli.... bende kür falan denedim, ilaç kullanmadım ama doktora gidip ne olduğunu öğrendim.. genelde tüm arkadaşlar doktora gitmiş durumda.. zaten normalde olsa herşey gidip bi muayene olmak gerekli bence canım...

ama sen regl biteli 3 gün oldu dememişmiydin üstüne görmemiymiş anlamadım ben şimdi :uhm:

daha önceden tedavi görmüş işte kist varmış 2 yumurtalıktada 1-2 cmi geçmiyormuş küçülüp büyüyormuş doğum kontrol ilaçları vermiş doktor bekarken onları kullanmış işte doktoru normal her kız senin gibi olmak ister herkes illa şakır şakır olacak diye bişey yok falan demiş işte evlenince düzelir demiş ama evli ama evlendiğinden beri aynıymış değişiklik yok yani oda merak ediyor 2,3 aydır çalışmalara başlamışlar olmamış kısırmıyım ben diyor bende üzülüyorum valla

hayatım insan doktora gitmez mi allah esirgesin kötü bişi olabilir yumurtlama olmazsa kanama olmazmış bence hemen hiç vakit kaybetmeden gitsin doktora

Kızzzz şaka yapıyorummm... Kendimi hamiş moduna sokuyorum ki aklımdan hamile kalma fikri çıksın.Hemide dedim topicimize şenlik gelsin... :) kihkihkih....
Yoksa bebiş falan yoookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…