- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.921
akannehir kız ben bunu hiç düşünmeyim ya allahım korusun yok yok en iyisi ben susup oturayım yerimde çalışmalara devam o zamannnn :gitme:iyi de ne kadar küsersem küseyim eşim bana saldırmaz ki kaydirigubbakcemile3 sapık mı kız bunlar.Kız bana bak kendimize saldırtcaz derken adamı kaçırmayalım.sabredemeyip başka birine gitmesinler.sonra hamile kalcaz diye beklerken 9 ay sora kapımızda bir kadın kucağında bebeyle gerlir Allah muhafaza :roflol:
Kız o kadar acımasız olma kocana ben kıyamam vallla yapamam:asigim:
iyi de ne kadar küsersem küseyim eşim bana saldırmaz ki kaydirigubbakcemile3 sapık mı kız bunlar.Kız bana bak kendimize saldırtcaz derken adamı kaçırmayalım.sabredemeyip başka birine gitmesinler.sonra hamile kalcaz diye beklerken 9 ay sora kapımızda bir kadın kucağında bebeyle gerlir Allah muhafaza :roflol:
kızlar size bişey anlatmak istiyorum benim bir arkadaşım var bu zaman kadar hiç rel olmamış yani olmamış derken her ay normal ağrıları oluyormuş ama ya kan renginde yada kahverengi akıntı gibi sıvı gibi şeyler lekeler geliyor sadece iç çamaşırına ped kullanmadığını söylüyor evli ve çocuk sahibi olmak istiyor denemelerdede hep başarısız bende pek bilmediğim için bişey de diyemiyorum sizce bu neden olabilir..bilenler varmıı
akannehir kız ben bunu hiç düşünmeyim ya allahım korusun yok yok en iyisi ben susup oturayım yerimde çalışmalara devam o zamannnn :gitme:
ay sevsinler seni rabbim bozmasın mutlulugunuzu da
ya kociş ne zaman olsa sevilir hem ucunda bebek var
bak sırayı sana verdim sen bi dedigimi dene bakalım şimdi ben boştan yere yuvamı yıkmayım size bişi olmazsa ben o zaman denerim delikafadulden
kızlar size bişey anlatmak istiyorum benim bir arkadaşım var bu zaman kadar hiç rel olmamış yani olmamış derken her ay normal ağrıları oluyormuş ama ya kan renginde yada kahverengi akıntı gibi sıvı gibi şeyler lekeler geliyor sadece iç çamaşırına ped kullanmadığını söylüyor evli ve çocuk sahibi olmak istiyor denemelerdede hep başarısız bende pek bilmediğim için bişey de diyemiyorum sizce bu neden olabilir..bilenler varmıı
Kızlaaaarrrrr ben HAMİLEYİİİİİİMMMMMM !!!!! :lepi:hihoyyyt yuppi yuppi yoowww
Kızlaaaarrrrr ben HAMİLEYİİİİİİMMMMMM !!!!! :lepi:hihoyyyt yuppi yuppi yoowww
hayatım insan doktora gitmez mi allah esirgesin kötü bişi olabilir yumurtlama olmazsa kanama olmazmış bence hemen hiç vakit kaybetmeden gitsin doktora
ama sen regl biteli 3 gün oldu dememişmiydin üstüne görmemiymiş anlamadım ben şimdi :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?