Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızzzz şaka yapıyorummm... Kendimi hamiş moduna sokuyorum ki aklımdan hamile kalma fikri çıksın.Hemide dedim topicimize şenlik gelsin... :) kihkihkih....
Yoksa bebiş falan yoookk
küstüm konuşma bi daha benle genç kızlık duygularımlan oynadın eşek :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

Ayyy 2 dk sürdü ama çok heyecanlı bişeymiş bu hamiş olma fikri... Ben kendimi hamiiş gibi hissedeyim en iyisi ,o zaman stres yapmam.

ayyy hamileyim yazınca kalbim küt küt hızlı hılı attmaya başladı heyecandan kız gaye yakalrsam sennniii:jeyyar:

bi daha hamileyimmmmmmmmm diyte bagırınca inanmıycaz sana oh olsun :mymeka:

Yaaa kızlar sizde deneyiiiinnnn... Valla çok güsel oluyooo... insanın bi anda kafası rahatlıyo...
Ohhh hemen heyecan yaptınız,herkes rehavetinden kurtulmuştur. kaydirigubbakcemile3 Uykusu olanlaaaarrrr açıldı mı uykunuuzzz???

kızlar ben HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM zemuszemus :lepi: alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kzı bi heyecan yaptım yazdım sorna düşündüm dedimki bu kızın tarihi değilki..

Allah iyiliğini versin. tez vakitte gerçekleşir inşallah....

oldumu fıstık haadi sende beni tebrik et bakalım nasıl oluyo kaydirigubbakcemile3

kendiminkinde ağlamadım ama şimdi gözyaşlarım indi valla

çoooook sevindim...

nazarlardan saklasın Allah.. sağlıkla inşallah...

Canım annem şeker annem ağlama sakııınn... Hamiş değiliiiimmm... Yazdım hemen arkasından şaka yaptım diyeee.. Uykusu olan kızların uykuları açılsın diye... Hemde kendime hamişlik hissi verdim bi an için ve aklımdan hamile kalıcam fikrini attım...Zaten hamiş olan biri nasıl hamile kalır :) Bi an o stres gidiyormuş insanın içinden... sanırım ben bu ay hep böyle düşüneceğim kendimi.

daha öncede ağrılı kanamalı bir idrar enfeksiyonu geçirmişti doktora gitmiş alttan muayene falan yapmış kist olduğunu söylemiş sadece bişey olsa söylemezmiydi acaba doktor.
yaklaşık 1 ay öncede yine enfeksiyon kapmıştı başka bir doktorda yine normal kasıktan ultrasonla bakmış herşeyin çok güzel demiş benimde kafam karıştı madem herşey çok güzel çok normal neden bebişi olmuyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…