- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.961
göbüşünü büyüt, burnunu uzatcağına şekerim.... :1hug:
kızlar ben HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM zemuszemus :lepi: alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Yaaa bu iş insana acayip moral oluyo... valla durduğum yerde hamiş olabilirim. kaydirigubbakcemile3
Demekki hamile kalınca insan acayip rahatlıy"acaba hamile miyim?" "acaba bu ay olacak mı" stresi insanın üstünden kalkıyor... Keşke o haykırış gerçek olsaydı...
canım benim az kaldı olucak bu ay inşallah ben senden cok umutluyum herkesten umutluyyum aslında. Hayıtını iç bırakma cok faydalıymış =)
Bırakır mıyım hiiiçç... her sabah ve her akşam hayıtımı içiyorum.Günde 2 kupa içiyorum fazlası zarar olabilir belki diye. B-Ç-T kürüme de devam ediyorum. İnşallah bu ay için içim kıpır kıpır.Bende kendimden çok umutluyum bu ay.:Saruboceq: Ama tabii Rabbim yazdıysa olcak. Ben yine de moralimi yüksek tutuyorum hep.
Kızlar birşey itiraf edeyim... Dün değil ondan önceki gece çalışmalara başladık.Ve o gece ben direkt uyudum.Ve rüya gördüm. Sabah uyandığımda rüyadan çok etkilenmiştim... Hatta burada "rüyasını gördükten sonra hamile kalanlar" diye bir topic var hemen orayı da okudum... Rüyamda oturmuş meryem suresi okuyordum...Sureyi 1 kere okumuşum ve kitap gibi bişeyden okumuşum kendimi kitabı kapatırken görüyorum.sonra gebelik testi yapmışım wc ye gidiyorum bakıyorum test pozitif karnımı tutuyorum "Ayy demekki bu sure işe yarıyormuş bak 1 kere okudum o bile etki etti" diyorum kendi kendime... Ve sonra uyandım..ama acayip etkilenmiştim.. dün foruma giremediğim için uzun uzun yazıp anlatamadım sizlere bunu.
inancınızı kaybetmeyin. duanızı eksik etmeyin ama benim yumurtlama dönemi hiç batma sancı falan olmazdı . akıntıda çok belirgin değildi... incir kürü ve hayıt sonrası çok değişti... ben bunun etkisine çok inanıyorum...
şimdi burdaki kürlerin hepsini topladım yazdım 2 sayfaya.. bayramda anneme vericem. o kadar çokki isteyipte çocugu olmayan dedi.. .. konuşamıyorlarda hiçkimseyle.... bizim gibi sitelere girme durumunda olmayanlarda var. hatta doktora gidemeyenler bile.
belki bi faydamız olur dedim...
içindeki kıpır kıpır eden bebişinin ayak sesleridir... :Saruboceq:
merhaba kızlar
Bu topikleri açana kadar hiç birşey yok çok rahatım ama okuyunca nedense çok etkileniyorum hemen test yapasım geliyor
hoşgeldin canım
merhaba kızlar
isityoruz daha da istekleniyoruz canım belki o yüzden güzel haberl almal ama güzel haberi vermek daha da bir güzeldir diye düşünüyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?