- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #6.981
prayforu;
e bize de versene bu olur umudum yine yüksek:) Ama olsun bizimde olmayanlara faydamız olur senin sayende şekerimmm ve bu ay olmazsa bize de faydan olur tatlım benim
per-i------------------ 15 kasım
tubiloshh------------ 15 kasım
sansli------------------18 kasım
AyTanem -------------19 kasım
pınar1636--------------19 kasım
supreme-------------- 20 kasım
sürmeli--------------- 20 kasım
supreme senn tarihin bugün müydü ben mi yanlış yazdım?
tubilossh nerde kızlar bizi terketti mi?
İnsan bir de buradaki ortamdan kopamıyor.O haberi vermeyi o kadar çok istiyoruz ki heyecanımızda birazda bundan kendi mutluluğumuza çevremizdekileri de ortak etmenin sabırsızlığı...
canım prayforu eline sağlık walla güze hazırlamışsınnn
Aynen walla ben sizlerden kopamıyorum fırsat buldukça akşamları da giriyorum var mı bir gelişme diye? Hiç tanımadığım ama sohbet ettiğim insanlar hamiş diye mutluluk yaşıyorummmm sevinöten ağlamak üzere oluyorummm
prayforu canım cok güzel ve faydalı bilgiler emegine ellerine saglık =)
[ı]bir mucize olsa da listede adı olan herkes te tek hamile kalsa keşke.hiç regl bekleyen kalmasa ne güzel olur :))[/ı]
Bir mucize olsa da listede adı olan herkes te tek hamile kalsa keşke.Hiç Regl bekleyen kalmasa ne güzel olur :))
Canım Allahın izniyle aynen öyle olacak.Herkes tek tek bu müjdeyi verecek.Belki hemen aralıkta olmayacak bu ama Ocak Şubat gibi bi çok hamiş haberi alacağız.Mart başında o listedeki biçok kişi hamiş olacak inşallah.:Saruboceq:
herkes yazın sırayla bebişlerini kucağına alacak inşallah..
Canım Allahın izniyle aynen öyle olacak.Herkes tek tek bu müjdeyi verecek.Belki hemen aralıkta olmayacak bu ama Ocak Şubat gibi bi çok hamiş haberi alacağız.Mart başında o listedeki biçok kişi hamiş olacak inşallah.:Saruboceq:
Yaaa kızlar sizde deneyiiiinnnn... Valla çok güsel oluyooo... insanın bi anda kafası rahatlıyo...
Ohhh hemen heyecan yaptınız,herkes rehavetinden kurtulmuştur. kaydirigubbakcemile3 Uykusu olanlaaaarrrr açıldı mı uykunuuzzz???
herkes yazın sırayla bebişlerini kucağına alacak inşallah..
gayecim hemde nasıl açıldı bi bilsen uykulu uykulu okuyodumki bi baktım hamileyim ana dedim bi doğruldum şöyle okudum okudum meğer şakaymış :umursamaz:
küstük sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?