Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

PrayforU (Pınarcım) bebişin tahmini doğum tarihi ne? ve hayırlısıyla normal doğum mu istiyorsun yoksa sezaryen mi?

PrayforU (Pınarcım) bebişin tahmini doğum tarihi ne? ve hayırlısıyla normal doğum mu istiyorsun yoksa sezaryen mi?

sat 5 ekime göre 12 temmuz cıkıyo ama gec oldugunu tahmin etti dr. belki daha ileri bi tarihte olabilir... 22 yi geçsede aslan bebiş olsa sositososito

normali 35 ten sonra pek önermiyolarmış. ama daha konusmadım.. gencken normal yaparım diyodum şimdi bilmiyorum.. biraz doktora baglı....

ayy sinir oldum şimdi radyoyu bir kız aradı.evlimisin dediler evet dedi.var mı bebeğin diye sordu cevap şu "hamileyim malesef" niye malesef diyosun diyo.evlendik hamile kaldım eve kapalı kaldım.çalışmak istiyodum.sanırsın ki kocası zorla tövbe tövbe kızım madem istemiyordun alsaydın önlemini cahil de değilsin ki.ııggghhhh gıcık oluyorum bu tiplere

Kız yapma öyle kandırıklar heyecanlanıyoruz.aramızlarda hamişler var.ınş en kısa zamanda gerçeğini de söylersin canım benimzemuszemus

valla saflıgıma geldi.. gözyaşı bile döktüm pinokyom için...
sonra cevap yazdım aklım başıma geldi ..daha tarihe çok var ki dedim.. tekrar baktım şakaymış mafoldumben

kızlar uyuyorum ya insan gözü açık uyuyabilirmiş çok kötü bi durum bu ya inş. hamileliktendir canımyada pisikolojikte olabilir bu akşam çook erken yatıp uyuyacağım kimse tutamaz beni mirmirmirmir

elimden gelse altıma bez koluma serum baglayıp 24 saat uyuyacağım..
kaydirigubbakcemile kociş kızıyo kalk dolaş azcık diye

elimden gelse altıma bez koluma serum baglayıp 24 saat uyuyacağım..
kaydirigubbakcemile kociş kızıyo kalk dolaş azcık diye

Canım benim ya uykularım senin olsun.Allah bize de ayakta uyuduğumuz günleri nasip etsin inş. ama tabii hamilelikten dolayı.yoksa yorgunluktan uyukladığım çok oluyor benim de

Kuzucuğum versinler o kızı bizim elimize bak nasıl parçalıyoruz kaydirigubbakcemile3 Biz burda şekilden şekile girelim,yapmadığımız yemediğimiz şey kalmasın,doktorlarda sürünelim millet tek atışta tuttursun bide bundan memnun olmasın klava: tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…