- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.021
Sudet;
canım o uyku hali bende de var. Yatsam uyurum zaten şu anda ayakta uyuyorummm
Sudet;
canım o uyku hali bende de var. Yatsam uyurum zaten şu anda ayakta uyuyorummm
kızlar bu arada pegasus da 9,99 a bilet var haberiniz olsun
hihoyyyt ben sebebini biliyoruuummm
canım benim benim telefonlar çalmasa gelen giden olmasa oturduğum yerde uyurum valla yatmaya hiç gerek yok eve gidince bu kör olası uyku derinden gelmiyo evdede gelse böyle de uyusak ne olur sankim mirmirmirmir
Kuzucuğum versinler o kızı bizim elimize bak nasıl parçalıyoruz kaydirigubbakcemile3 Biz burda şekilden şekile girelim,yapmadığımız yemediğimiz şey kalmasın,doktorlarda sürünelim millet tek atışta tuttursun bide bundan memnun olmasınklava: tövbe tövbe
Kızlar birşey itiraf edeyim... Dün değil ondan önceki gece çalışmalara başladık.Ve o gece ben direkt uyudum.Ve rüya gördüm. Sabah uyandığımda rüyadan çok etkilenmiştim... Hatta burada "rüyasını gördükten sonra hamile kalanlar" diye bir topic var hemen orayı da okudum... Rüyamda oturmuş meryem suresi okuyordum...Sureyi 1 kere okumuşum ve kitap gibi bişeyden okumuşum kendimi kitabı kapatırken görüyorum.sonra gebelik testi yapmışım wc ye gidiyorum bakıyorum test pozitif karnımı tutuyorum "Ayy demekki bu sure işe yarıyormuş bak 1 kere okudum o bile etki etti" diyorum kendi kendime... Ve sonra uyandım..ama acayip etkilenmiştim.. dün foruma giremediğim için uzun uzun yazıp anlatamadım sizlere bunu.
evde böyle gelmezki uyku =)
fıstık peygamber efendimiz diyor ki rüya muaallaktadır taki yorumlanana kadar yorumlanınca gerçek olurmuş bu da belki sana rabbimin güzel bi hediyesidir oku bi bakalım meryem suresini bize üfle oralardan
evde geliyor uykumda dün akşam özellikle çok uykum geldi ama misafir geldi geç yattım
nasıl oluyo o canım ya ben 1 ay önceden gidiş dönüş 148 e aldım ankara biletini
yine ben geldim opuyorumnanaktan
nasıl bakalım keyifler
fıstık peygamber efendimiz diyor ki rüya muaallaktadır taki yorumlanana kadar yorumlanınca gerçek olurmuş bu da belki sana rabbimin güzel bi hediyesidir oku bi bakalım meryem suresini bize üfle oralardan
sebincim sen hayıt cayını içiyomusn?
hı bu arada mr sonuçlarımı ögrendim yokmuş öyle MS diye bişey var ya acayip rahatladım doktor o zaman strestendir demiş sinir oldum ya korkudan öldürüyordu az daha bizi
hımm akşamları içiyorum 3 gündür.imş. faydası olur b-t-ç 'nu bıraktım zaten yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?