Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Sudet;
canım o uyku hali bende de var. Yatsam uyurum zaten şu anda ayakta uyuyorummm

canım benim benim telefonlar çalmasa gelen giden olmasa oturduğum yerde uyurum valla yatmaya hiç gerek yok eve gidince bu kör olası uyku derinden gelmiyo evdede gelse böyle de uyusak ne olur sankim mirmirmirmir

Evet valla millete bak ya bide mumnuniyetsizler klava:

fıstık peygamber efendimiz diyor ki rüya muaallaktadır taki yorumlanana kadar yorumlanınca gerçek olurmuş bu da belki sana rabbimin güzel bi hediyesidir oku bi bakalım meryem suresini bize üfle oralardan

PrayforU (pınarcım) demiştim ki bebişin tahmini doğum tarihi ne zaman?
Ve hayırlısıyla normal mi doğurmak istiyorsun? yoksa sezaryen mi?

fıstık peygamber efendimiz diyor ki rüya muaallaktadır taki yorumlanana kadar yorumlanınca gerçek olurmuş bu da belki sana rabbimin güzel bi hediyesidir oku bi bakalım meryem suresini bize üfle oralardan

bende cok inanıyorum rüyayı yorumlamak önemli hep hayra yorarım buyüzden, anlattıgım kişiler hayırdır hayırolsun demeden anlatmam =) ama gayenin rüyası cok güzel tertemiz hayır oldu bi rüya inşallah :Saruboceq:

hı bu arada mr sonuçlarımı ögrendim yokmuş öyle MS diye bişey var ya acayip rahatladım doktor o zaman strestendir demiş sinir oldum ya korkudan öldürüyordu az daha bizi

:roflol::roflol: yazını okurken ne anladım önce biliyor musun "fıstık peygamber efendimiz" fıstık peygamber kim ya fıstık diye peygamber mi olur derken anladım :roflol:

hı bu arada mr sonuçlarımı ögrendim yokmuş öyle MS diye bişey var ya acayip rahatladım doktor o zaman strestendir demiş sinir oldum ya korkudan öldürüyordu az daha bizi

dedik biz sana kızıııım hem bir dah öyle netten her okuduğuna inanma.Allah'a şükür turp gibisin bak.enfeksiyonuniçin ilaç verdi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…