Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

mercan takmıycam diyorum ama olmuyo işte hep aklıma geliyo.Senin ne güzel 9 günün kalmış benim daha 17 günüm var :))

ben her ya adet öncesi turşu krizine girerim.hatta marketten alırım eve gidene kadar dayanamayıp açar yolda yerim.kaydirigubbakcemile3

ben şimdide tatlı krizindeyim tatlı yetiştiremiyorum kendime valla yiyip yiyip sonra tekrar gidiyorum dolabın başına dünde canım et istedi ya kebap şöyyyle acılı macılı falan eşim lokantacı ama kendine hayrı yok nöbetciydi bide ama tel acıp demedim getir diye gece saat 1 de geldi eve cünkü

bu arada karnımın alt tarafına doğru elimle bastırdığımda böyle değişik oluyor yani sanki idrar varmış da ben baskı yapıyormuşum gibi

Mercancım sen hamişsin galiba... yediklerine bakılırsa yoldaki bebişte erkek.

aradanb 1 saat geçti kan falan yok yani devaamı gelmedi
kupkuruyum.
ya yardım edin ne olabilir

Canım eğer kanın rengi koyu ise ümitlence bence benim de bazen öyle oluyo ara ara geliyo en sonun da hepsi geliyo.İnşallah ikimizde görmeyiz bi daha kırmızıları.vereliniortak

hatta şu andada koccaman bir tabak b,sküvi tatlısı yiyorum ama folic asit içiyorum ya belki oda yapıyor olabilir ya fazla ümitlenmemek lazım bence

Canım eğer kanın rengi koyu ise ümitlence bence benim de bazen öyle oluyo ara ara geliyo en sonun da hepsi geliyo.İnşallah ikimizde görmeyiz bi daha kırmızıları.vereliniortak

inşallah kızlar hiçbirimiz görmeyiz vallahi ben bu sitede yazılanları okuyunca aglayasım geliyor ya ben gene sükür diyorum bir tane yavrum var ya olmayanlar nasıl ugraşıyorlar Allah isteyen herkese versin saglıklı bir bebişşşş

Kızlar yaaa tatlı matlı dediniz canım tatlı çekti yine...Ben tatlı delisiyimdir... Yemek olmasın tatlı olsun bana yeter... Kabak tatlısı dışında her tatlıyı yerim.Geçen misafire şekerpare yapmıştım ondan 2 tane kalmıştı hemen gittim onları tabağa koydum yiyorum şimdicokacimcoook

hadi bakalım sendemi gaye yoksa bana derken sen hamiş olamyasın canım benimde en sevdiğim tatlıdır kabak tatlısı hatta birazdan carsıya cıkımda alayım bak canım istedi şimdi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…