Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Sebiiiinnnn nerdesin kuzucuğum... Bak Zonguldaklılar muhabbeti ele aldılarrr :hulya: Hadi Ankaralılaaaarrr

cumartesi gece rüyamda;
gebelik testi yapıyorum ve çift çizgi çıkıyor çok seviniyorum falan.
Dünde eşime anlattım hayırlıs inş. dedi ama kafana çok takma dedi.

Ayyy Ayselcim rüyaları sorma yaaa... Cuma akşamı bende hamile olduğumu,ultrasona girdiğimi gördüm.bebişimi görüyordum ultrasonda... kolları bacakları kafası hepsi fotoğraf gibi duruyordu karşımda.Ayy diyorum bu kadar olmuş ve ben hamile olduğumu farketmemişim diyorum... sonra ultrasondan kalkıyorum üzerimi düzeltirken ayy annem çok şaşıracak şimdi falan diyorum içimden (annemde dışarıda bekliyormuş).

çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen .. inşallah görürsün..

gökçecim güzel haberlerle gel emi =)

canım benim geldim bile :) sadece keseyi gördüm çok ufak dedi. 10 gün sonra falan kalp atışı için çağırdı.. iç gebelik herşey normal dedi :) biraz ufak ama yakalar gününü, geç döllenme olmuş olabilir dedi. tam bilmediğim için anlayamadım ama yavaş yavaş büyür heralde.
inşallah böyle de devam eder.

sevindim canım ..senin sat kaçtı?

tez zamanda o güzel günleri görürüz inş. canım benim yaa

canım rüyalarına da girmeye başladı hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bebiş geliyo =)

ayy inşallah kızlar yaaa
bu haftadan itibaren bol bol hamiş haberi alalım istiyorummmm
benim 29 kasım. Bayrama denk geliyorrrr

Selam kızlar. listeye adet günümü 24 Kasım yazdırmıştım ama bu ay yumurtam 14. gün çatladı, beklenmeyen adet günüm 25 Kasım olacak. Beklenmeyen diyorum ama geleceği kesin, bugün ateşim düştü. Yarın kahverengi akıntı başlar Çarşamba da kırmızıları görürüm.

sağol canım. 16 ekim. senin ? sen görmüştün di mi ?
şimdi yine bekleyiş başladı kalp atışı için. kalp atışı olunca testleri yaparız şimdi istemiyorum dedi.

Benim 5 ekimdi.. çarşamba gidicem. kalp atışını duymak için inşallah.. o zaman içim rahat edecek.. 17sinde keseyi görmüştük. ultrasona göre bugün 6+2 ama tarihe göre 7 olması lazım.. 4-5 gün fark var.. doktor banada geç döllenme olabilir dedi bu değerler yüzünden...

canım benim saglıkla devam etsin inşallah gelişimi, O kadar cabuk büyüyolarki inan sen bile anlamıcaksın =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…