- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.481
heheh haklısın cnm:) bu yolun duzergahındakı kışıler bu ay hamış kalıcaklarmışoyle duydum yanlışmı duydum bılmem hatta ısteyen herkesın gobışınde bebeışı olucakmış
çok güzel duyum almışsın inşallah olur tatlımmmm
[ı]amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn cnm amiinn ereglıde nerde calışıyosun? ][/ı]
Sebiiiinnnn nerdesin kuzucuğum... Bak Zonguldaklılar muhabbeti ele aldılarrr :hulya: Hadi Ankaralılaaaarrr
hehee hadı ankaralılar .kızşar ayrım yok:) hepımız bırız:lepi:
slm kızlar nasılsınız 5 gündür konuşamıyoruz dr serum verdi yemek yemiyorum diye birde serumun içine ilaç karıştırıyoruz ve ben hep uyuyorum şimdilik iyiyim bayramdan sonra tekrar dr gel dedi gittiğimde keseyi gördük ama kalp atışlarını duymadık inş.duyarız darısı tüm isteyenlerin başına
gökçecim güzel haberlerle gel emi =)
canım benim geldim bile :) sadece keseyi gördüm çok ufak dedi. 10 gün sonra falan kalp atışı için çağırdı.. iç gebelik herşey normal dedi :)biraz ufak ama yakalar gününü, geç döllenme olmuş olabilir dedi. tam bilmediğim için anlayamadım ama yavaş yavaş büyür heralde.
inşallah böyle de devam eder.
Ayyy Ayselcim rüyaları sorma yaaa... Cuma akşamı bende hamile olduğumu,ultrasona girdiğimi gördüm.bebişimi görüyordum ultrasonda... kolları bacakları kafası hepsi fotoğraf gibi duruyordu karşımda.Ayy diyorum bu kadar olmuş ve ben hamile olduğumu farketmemişim diyorum... sonra ultrasondan kalkıyorum üzerimi düzeltirken ayy annem çok şaşıracak şimdi falan diyorum içimden (annemde dışarıda bekliyormuş).
Ayyy Ayselcim rüyaları sorma yaaa... Cuma akşamı bende hamile olduğumu,ultrasona girdiğimi gördüm.bebişimi görüyordum ultrasonda... kolları bacakları kafası hepsi fotoğraf gibi duruyordu karşımda.Ayy diyorum bu kadar olmuş ve ben hamile olduğumu farketmemişim diyorum... sonra ultrasondan kalkıyorum üzerimi düzeltirken ayy annem çok şaşıracak şimdi falan diyorum içimden (annemde dışarıda bekliyormuş).
sevindim canım ..senin sat kaçtı?
sağol canım. 16 ekim. senin ? sen görmüştün di mi ?
şimdi yine bekleyiş başladı kalp atışı için. kalp atışı olunca testleri yaparız şimdi istemiyorum dedi.
tez zamanda o güzel günleri görürüz inş. canım benim yaa
sağol canım. 16 ekim. senin ? sen görmüştün di mi ?
şimdi yine bekleyiş başladı kalp atışı için. kalp atışı olunca testleri yaparız şimdi istemiyorum dedi.
canım benim geldim bile :) sadece keseyi gördüm çok ufak dedi. 10 gün sonra falan kalp atışı için çağırdı.. iç gebelik herşey normal dedi :)biraz ufak ama yakalar gününü, geç döllenme olmuş olabilir dedi. tam bilmediğim için anlayamadım ama yavaş yavaş büyür heralde.
inşallah böyle de devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?