- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.501
Gebelik Takvimi, Gebelik Hesaplama Hafta Hafta Takip Hamilelik Hesaplama Takvimi
canım bu siteye gir son satını yaz. hemen tarihleri görebilirsin
Gebelik Takvimi, Gebelik Hesaplama Hafta Hafta Takip Hamilelik Hesaplama Takvimi
canım bu siteye gir son satını yaz. hemen tarihleri görebilirsin
sağol canım. 16 ekim. senin ? sen görmüştün di mi ?
şimdi yine bekleyiş başladı kalp atışı için. kalp atışı olunca testleri yaparız şimdi istemiyorum dedi.
Benim 5 ekimdi.. çarşamba gidicem. kalp atışını duymak için inşallah.. o zaman içim rahat edecek.. 17sinde keseyi görmüştük. ultrasona göre bugün 6+2 ama tarihe göre 7 olması lazım.. 4-5 gün fark var.. doktor banada geç döllenme olabilir dedi bu değerler yüzünden...
canım benim saglıkla devam etsin inşallah gelişimi, O kadar cabuk büyüyolarki inan sen bile anlamıcaksın =)
bu sitelerde hep hesap 28 gün idealine göre yapılıyor.. benim tutmuyor o yüzden şu anda.. birazda endişeliyim bu sebeple.. o siteye göre 16 sında duymam gerekiyordu. doktorda kesin olsun diye biraz erteledi. bayramdan önce gel dedi. çok heyecanlıyım .. :Saruboceq:
heheh haklısın cnm:) bu yolun duzergahındakı kışıler bu ay hamış kalıcaklarmışoyle duydum yanlışmı duydum bılmem hatta ısteyen herkesın gobışınde bebeışı olucakmış
çok büyük fark olmadığı için direkt arayı kapatır muhtemelen geç döllenme diyorlar zaten hakkımızda hayırlısı olsun:)
23 Temmuz gibi mi doğacak yeğenimiz?
sitede kalp atışı başldığı gün 17 kasım diyor 4 haftalık oluyor o zaman ne duyulur ne görülür. sadece başladığını ifade ediyo heralde. ben 5 aralıkta bayramdan sonra gideceğim
inşallah.. fazla araştırmak da iyi değil galiba .. içim rahattı ama sonra o sitelere bakınca duymak lazımdı niye duymadık diye dert ettim.
duam ; inşallah arkdaşlarımızın göbüşlerine tez vakitte bebiş, bizim bebişlerimizede sağlık afiyet... :Saruboceq:
içimi rahatlattın canım .. seninle tarihlerimiz uyumlu gidiyor kaydirigubbakcemile5
inşallah.. fazla araştırmak da iyi değil galiba .. içim rahattı ama sonra o sitelere bakınca duymak lazımdı niye duymadık diye dert ettim.
duam ; inşallah arkdaşlarımızın göbüşlerine tez vakitte bebiş, bizim bebişlerimizede sağlık afiyet... :Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız ? walla ben bu sabah biraz umutsuz ve üzgün uyandım kasık ağrılarım geçti birden bire ve bugün nedense bebiş olmucak die bir his kapladı içimi test için 3 gün kala , neden bilmiorum ama böle moral bozukluğu var ruh halim değişti birden bire yaa
Canım sanırım Ankaradakilerin hepsinde bugün böyle bir hal hakim. Sebin ve bende tatsızız bugün... huysuzluk,agresiflik,sıkıntı hakim bugün bizde
Canım sanırım Ankaradakilerin hepsinde bugün böyle bir hal hakim. Sebin ve bende tatsızız bugün... huysuzluk,agresiflik,sıkıntı hakim bugün bizde
slm kızlar nasılsınız ? walla ben bu sabah biraz umutsuz ve üzgün uyandım kasık ağrılarım geçti birden bire ve bugün nedense bebiş olmucak die bir his kapladı içimi test için 3 gün kala , neden bilmiorum ama böle moral bozukluğu var ruh halim değişti birden bire yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?