Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

çok büyük fark olmadığı için direkt arayı kapatır muhtemelen geç döllenme diyorlar zaten hakkımızda hayırlısı olsun:)

sitede kalp atışı başldığı gün 17 kasım diyor 4 haftalık oluyor o zaman ne duyulur ne görülür. sadece başladığını ifade ediyo heralde. ben 5 aralıkta bayramdan sonra gideceğim

çok büyük fark olmadığı için direkt arayı kapatır muhtemelen geç döllenme diyorlar zaten hakkımızda hayırlısı olsun:)

inşallah.. fazla araştırmak da iyi değil galiba .. içim rahattı ama sonra o sitelere bakınca duymak lazımdı niye duymadık diye dert ettim.
duam ; inşallah arkdaşlarımızın göbüşlerine tez vakitte bebiş, bizim bebişlerimizede sağlık afiyet... :Saruboceq:

sitede kalp atışı başldığı gün 17 kasım diyor 4 haftalık oluyor o zaman ne duyulur ne görülür. sadece başladığını ifade ediyo heralde. ben 5 aralıkta bayramdan sonra gideceğim

içimi rahatlattın canım .. seninle tarihlerimiz uyumlu gidiyor kaydirigubbakcemile5

amiiiiin inşallah. tüm isteyenlere nasip etsin Allah. olanlara da sağlık versin....

slm kızlar nasılsınız ? walla ben bu sabah biraz umutsuz ve üzgün uyandım kasık ağrılarım geçti birden bire ve bugün nedense bebiş olmucak die bir his kapladı içimi test için 3 gün kala , neden bilmiorum ama böle moral bozukluğu var ruh halim değişti birden bire yaa

Kızlar baktım da tahmini doğum tarihlerine falan bu ay gelsin istiyorum bebişiiiim...
Off yaaa bu ay olmasını çok istiyorum yaaa... Umarım b-ç-t işe yaramıştır.Bakalım yarın göreceğiz..

Canım sanırım Ankaradakilerin hepsinde bugün böyle bir hal hakim. Sebin ve bende tatsızız bugün... huysuzluk,agresiflik,sıkıntı hakim bugün bizde

Canım sanırım Ankaradakilerin hepsinde bugün böyle bir hal hakim. Sebin ve bende tatsızız bugün... huysuzluk,agresiflik,sıkıntı hakim bugün bizde

hava kapalı ve puslumu yoksa sizmi huysuzluk ediyorsunuz bakayım?

çabuk toparlanın kızlar. siz bizim neşemizsiniz... :teselli:

canım panik olma hemen bırak kendi haline stress yapma hersey olucagına varır nihayetinde =) beklicez bakalım hayırlısıyla olmuştur inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…