Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Canım sanırım Ankaradakilerin hepsinde bugün böyle bir hal hakim. Sebin ve bende tatsızız bugün... huysuzluk,agresiflik,sıkıntı hakim bugün bizde

eğlenceli şeyle yapın düşünün.. (işte pek mümkün değil ama )
nefes e gitmeyi düşünüyordum. vazgectim 7 kocalı hürmüze gideceğim.. ağlarım ben orada üzerim kendimi. fragmanda dayanamıyorum gözlerim doluyor.. bari eğleneyim.. sositososito

canım panik olma hemen bırak kendi haline stress yapma hersey olucagına varır nihayetinde =) beklicez bakalım hayırlısıyla olmuştur inşallah :Saruboceq:

ay ne bilim ya böle içimden bi ses gül boşuna umut ediyosun bu ayda olmucak boşuna bekleme dedi benim moral sıfıra düştü daha günüm gelmeden yaaa:gitme:

aynen öle içim hiç huzurlu değil ayrıca senin kasık ağrıların nasıl oldu ?

Canım Cuma akşamı acayip bir gerginlik ve ağrı vardı resmen sol yumurtalığımı hissediyordum... Cumartesi akşam yürüdük eşimle sonrada arkadaşlarım çağırdı birinin 2. bebeği yeni doğdu diğeri de 8 haftalık hamiş.gece 12 ye kadar onlardaydım sonra eşim aldı beni eve geldim ve bende feci bir gaz başladı.Ama anlatamam size.. Afedersiniz ama her dk tuvalete koştum çünkü acayip gaz geliyordu.Fakat pazar günü ne o kasık gerginliği ve ağrısı nede gaz vardı.

her türlü stres hormonları altüst ediyo.. pozitif olun ... :sm_cool:

canım benimde sağ yumurtalığım ağrıodu yumurtam olmadığını bilmesem yumoş büyüyo derdim öle bi ağrı dün cumatresi baya baya arttı ama dün geçti şimdide az biraz gene ağrıor artık azda kaldı günme ama bu ağrı adet ağrısı değil yani bende anlamadım neden niçin oluo ama bende gaz yoktu sende gaz sıkıştırıo olabilir yumurtalıklarını ondan ağrı yapmış olabilir

Kızlarrrr ne oldu siz böyle
umutsuzluk yokkk
tamam heyecan var
birde çok dinlemeyelim kendimizi
ruh halimizi kendi kendimize etkiliyoruz
lütfen arkadaşlar toparlanınnnn

Cuma akşamı yumurtalıklarım ağrıdı ama gaz yoktu canım o sırada.Gaz cumartesi günü oldu.Gaz varken de yumurtalığımda ağrı yoktu.

Kızlaarr titreşimli bel kemerleri var ya zayıflatıcı.Onlardan taksam bişi olmaz dimi? canım sıkılıyor ya ne yapacağımı şaşırdım.

Kızlar konu değiştirelim
haydi toplanın bakalım
bebiş cinsiyeti ve isimleri hakkında yorum yapalım fikir alışverişi yapalım

ben başlayayım
kız olmasını istiyorummmm adı da yağmur ama bu ay olmazda aralık ayına kalırsa zeynep eylül koymak isterim(doğum ayı eylüle denk geliyorda) :)

Arkadaşlar, bende hafta sonu doktora gitti.Bende 6 aydır korunmadığım halde bebeğim olmadı.Doktor yapmış olduğu muayenede şuan kötü bişey olmadığını ancak,daha önce yapılan kürtajdan dolayı bir sorun olabileceğini söyledi.şuan bana 5 ay daha bekle eyer kendiliğinden gebelik oluşmazsa rahimden film çekip,tüplerin açık olup olmadığına bakacaklarmış.İnşallah bebğim tez zamanda olurda bu işlerle uğraşmam.Aranızda rahim filmi çekinen varmı.nasıl bişey

canım inş. 5 ay içinde tez zamanda gebelik olur. Ben film çektirmedim ama çektiren arkadaşlar varsa seninle paylaşırlar canım

ağzını ö*peyim yaaa az biraz sonra ağlıcaktım nerdeyse doğruyu sölemek gerekirse ben hiç düşünmediim am kız olsun daha çok isterim genee alla ne dediyse tabi

bak bak
bunlarda bir belirti olabilir mi acaba opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…