- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.541
Kızlar konu değiştirelim
haydi toplanın bakalım
bebiş cinsiyeti ve isimleri hakkında yorum yapalım fikir alışverişi yapalım
ben başlayayım
kız olmasını istiyorummmm adı da yağmur ama bu ay olmazda aralık ayına kalırsa zeynep eylül koymak isterim(doğum ayı eylüle denk geliyorda) :)
aysellim sende bişey varmı kuşum?
Arkadaşlar, bende hafta sonu doktora gitti.Bende 6 aydır korunmadığım halde bebeğim olmadı.Doktor yapmış olduğu muayenede şuan kötü bişey olmadığını ancak,daha önce yapılan kürtajdan dolayı bir sorun olabileceğini söyledi.şuan bana 5 ay daha bekle eyer kendiliğinden gebelik oluşmazsa rahimden film çekip,tüplerin açık olup olmadığına bakacaklarmış.İnşallah bebğim tez zamanda olurda bu işlerle uğraşmam.Aranızda rahim filmi çekinen varmı.nasıl bişey
Arkadaşlar, bende hafta sonu doktora gitti.Bende 6 aydır korunmadığım halde bebeğim olmadı.Doktor yapmış olduğu muayenede şuan kötü bişey olmadığını ancak,daha önce yapılan kürtajdan dolayı bir sorun olabileceğini söyledi.şuan bana 5 ay daha bekle eyer kendiliğinden gebelik oluşmazsa rahimden film çekip,tüplerin açık olup olmadığına bakacaklarmış.İnşallah bebğim tez zamanda olurda bu işlerle uğraşmam.Aranızda rahim filmi çekinen varmı.nasıl bişey
Ayselcim dün eşimle sanki hamileymişim gibi bunun kavgasını yaptık.Eşimin ismi Orhan.Oğlunun adını da Orhan koyacakmışşş.. Bende olmaz dedim.
Ben hep erkek ismi düşündüm bu zamana kadar... Ve Ulaş Tamer koymak istiyordum... Ama şimdi sanırım fiktimi değiştiriyorum Türkcan koyabilirim oğlum olursa.
Kızım olursa Zeynep düşünüyorum ama yanına kesinlikle bir isim daha ekleyeceğim.
canım ben geçen ay kendimi çok dinledim ve kırmızıları görünce çok üzüldüm
o yüzden bu ay kendimi dinlemiyorum. Yalnız kasıklarımda ağrı var bazen sol tarafımda anlayamadım sızı diyemem ama batma gibi acımalar oluyor
bi isim koymak ne zor bi karardır yahu.. Anlaşamazsan da yandın.. Kavgaya bak.. Kaydirigubbakcemile
çok bulantı var ve uykum cok diye kız diyor bilen arkadaslar. Ama nedense bana erkek gibi geliyor... Bende sırf bu yüzden cinsiyetini öğrenmek istiyorum.. :cüvcüv:
bi isim koymak ne zor bi karardır yahu.. anlaşamazsan da yandın.. kavgaya bak.. kaydirigubbakcemile
çok bulantı var ve uykum cok diye kız diyor bilen arkadaslar. ama nedense bana erkek gibi geliyor... bende sırf bu yüzden cinsiyetini öğrenmek istiyorum.. :CüvCüv:
en iyisini yapıyosun valla bende kendimi hiç dinlemiyorum aklıma gelince başka bişeyle ilgilenmeye başlıyorum =)
Ayselcim dün eşimle sanki hamileymişim gibi bunun kavgasını yaptık.Eşimin ismi Orhan.Oğlunun adını da Orhan koyacakmışşş.. Bende olmaz dedim.
Ben hep erkek ismi düşündüm bu zamana kadar... Ve Ulaş Tamer koymak istiyordum... Ama şimdi sanırım fiktimi değiştiriyorum Türkcan koyabilirim oğlum olursa.
Kızım olursa Zeynep düşünüyorum ama yanına kesinlikle bir isim daha ekleyeceğim.
haklısın valla.
Ama ben eşime peşin söyledim kız olursa ben koyacam, erkek olursa da sen karar ver dedim tatlım
bi isim koymak ne zor bi karardır yahu.. anlaşamazsan da yandın.. kavgaya bak.. kaydirigubbakcemile
çok bulantı var ve uykum cok diye kız diyor bilen arkadaslar. ama nedense bana erkek gibi geliyor... bende sırf bu yüzden cinsiyetini öğrenmek istiyorum.. :CüvCüv:
aynen bende ilgimi dağıtıyorum. Hatta az önce yaptığım gibi burdakilerinde ilgilisini dağıtmaya çalışıyorum sonuçta hepimiz biriz
iyiki öyle bir söz vermemişim.
öyle bir isim teklifinde bulunduki o gün küçük dilimi yutuyodum :roflol:
Sonra şaka dedi ama şakası bile kötü bir daha yapma dedim..
Ikili onay bizim için daha iyi vereliniortak
tatlım dinlemicem bende kendimi çok yoruldum artık walla sitres yapmamak lazım takmıcammmmmmmm kafamıııı yaaadelikafadulden
canım benim ya bende buna anlam veremiyorum bi arkadasımın adı hakan oglununda adı hakan oldu =) bende kız yada erkek istiyorum diyemiyorum hiç ikisinide aynı özlemle istiyorum galiba :asigim: ama erkek olursa adı hazır YAGIZ ALİ bu ortak kararımız. Ama kız olursa ben DERİN NİSA istiyorum eşim tepkisiz o derin diyokaydirigubbakcemile3
tatlım dinlemicem bende kendimi çok yoruldum artık walla sitres yapmamak lazım takmıcammmmmmmm kafamıııı yaaadelikafadulden
Ortanca görümcemin bebeğinin adı Yağız olduğu için biz yağız koymayız. Ama bak kız isminde Nisa ismini bende severim Ve belki Zeynep Nisa bile koyabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?