Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Ayselcim dün eşimle sanki hamileymişim gibi bunun kavgasını yaptık.Eşimin ismi Orhan.Oğlunun adını da Orhan koyacakmışşş.. Bende olmaz dedim.
Ben hep erkek ismi düşündüm bu zamana kadar... Ve Ulaş Tamer koymak istiyordum... Ama şimdi sanırım fiktimi değiştiriyorum Türkcan koyabilirim oğlum olursa.
Kızım olursa Zeynep düşünüyorum ama yanına kesinlikle bir isim daha ekleyeceğim.

aysellim sende bişey varmı kuşum?

canım ben geçen ay kendimi çok dinledim ve kırmızıları görünce çok üzüldüm
o yüzden bu ay kendimi dinlemiyorum. Yalnız kasıklarımda ağrı var bazen sol tarafımda anlayamadım sızı diyemem ama batma gibi acımalar oluyor

ben cektırdım canım cok korkutmuslardı benı ama hıc korktugum gıbı olmadı .ama doktor ve test yapılan yerın cok ıyı olmasına dıkkat et derim sadece

bu arada hıc gerek kalmadan gelir inşallah

tatlım öncelikle allahtan herşeyin hayırlısı ümüdini kaybetme seinle aynı yollardandan bizde geçtik bende rahim filmi çektirdim ama kadın hastanesi yani devette yarım saatlı işlem 5 dkda bitirdiler korkulcak bişi yok aslında biraz acılı ama 1 dk lık bir acısı var yani böle adet cısı gibi ama biraz daha yoğunu tabi biraz dayanıklıysan atlatırsın cabuck rahimden ilaç veriolar sana röntgen masasında o sırada röntgenini çekiolar ertesi günde ilaçın vucut boşlunda dağılışı için tektar röntgen çekiolar o kadar

bi isim koymak ne zor bi karardır yahu.. anlaşamazsan da yandın.. kavgaya bak.. kaydirigubbakcemile
çok bulantı var ve uykum cok diye kız diyor bilen arkadaslar. ama nedense bana erkek gibi geliyor... bende sırf bu yüzden cinsiyetini öğrenmek istiyorum.. :CüvCüv:

en iyisini yapıyosun valla bende kendimi hiç dinlemiyorum aklıma gelince başka bişeyle ilgilenmeye başlıyorum =)

haklısın valla.
Ama ben eşime peşin söyledim kız olursa ben koyacam, erkek olursa da sen karar ver dedim tatlım

Şekerim benim de içime Erkek diye doğmuştu sen ilk müjde verdiğinde. Allah hayırlısını versin tabiiki.Sağlıklı ve hayırlı evlat olsun yeterki.

canım benim ya bende buna anlam veremiyorum bi arkadasımın adı hakan oglununda adı hakan oldu =) bende kız yada erkek istiyorum diyemiyorum hiç ikisinide aynı özlemle istiyorum galiba :asigim: ama erkek olursa adı hazır YAGIZ ALİ bu ortak kararımız. Ama kız olursa ben DERİN NİSA istiyorum eşim tepkisiz o derin diyokaydirigubbakcemile3

haklısın valla.
Ama ben eşime peşin söyledim kız olursa ben koyacam, erkek olursa da sen karar ver dedim tatlım

iyiki öyle bir söz vermemişim.
öyle bir isim teklifinde bulunduki o gün küçük dilimi yutuyodum :roflol:
sonra şaka dedi ama şakası bile kötü bir daha yapma dedim..
ikili onay bizim için daha iyi vereliniortak

canım benim yengemde cok uyuyodu ama yegenim erkek =)

Ortanca görümcemin bebeğinin adı Yağız olduğu için biz yağız koymayız. Ama bak kız isminde Nisa ismini bende severim Ve belki Zeynep Nisa bile koyabilirim.

face te olan arkadaş varmı acaba sizi daha yakından tanımak isterim gul yalcıntas adım benim arkadş teklifi yolayabilrsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…