Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Gül gittin mi yoksam?? yaa şimdi de sağ yumurtalığımda bi batmalar başladı benim. yani iğne gibi değil ama sanki yumuralığın içinde bi balon şişip sönüyo gibi bi his oluyo.yani gerilip gevşiyor gibi yumurtalık. :bbo: ne oluyo bana yaaaa

selam kızlarr mıhabbet koyu sanırım nasılsınız bakalım daha kimse hamiş değilmi yahhuuu

Canım hepimiz ayrı alem olduk... Bugün Ankara tayfası (biyologul,sebin ve ben) sıkıntılı agresif,suratsız şekildeyiz.
PrayforU ve gokcek bebişlerini ultrasonda görmenin heyecanındalar. Ayselciğimin günü yaklaşıyor.Bayramda umarım mutlu haberi alacak. Sudet kırmızıları gördü şimdi Aralığı bekleyecek.

Bugünün bilançosu şimdilik bu şekilde. Sen nasılsın?

gayecim pıtırcıgın oluşuyodur büyük bii ihtimalle ama sen takip etme fazla düşme üstüne a.s

Kizlar az once test yaptim
tek ciZgi
yarin regl gunum
cok moralim Bozuldu ;(

Moralini bozmamalısın.Geçtikten sonra yapmış olsan negatif çıksa o zaman tamam ama daha gününe 1 gün de olsa var.
Benim de 3günüm var sabah bende yaptım negatif ama üzülmedim,eğer gebelik varsa zamanı var öğrenmek için.Ben sadece test yapma fikrini kafamdan atmak için yaptım.

ya kıslar sabah hem eşim hem ben aynı rüyayı görerek uyandık. sanırım kocişimi de kendim gibi takıntılı hale getirdim. ikiz bebeklere hamile olduğumu görmüşüz ikimizde

sagol destegin için canım
ne bileyim iste
almiyacaktim testi diyerek birde kendime kizdim
tüm belirtilerimle regl olacakmis gibiyim zaten
hayirlisi ise olsun diyorum hep ama iste offf ne bileyim
aysellim ben kiz istiyorum cok
ismi hazir naz

bu arada portakal suyu senin günlerini sayıyorum resmen 3, 2, 1 bi bakmışsın geçmiş aa bi de teste bakmışsın hamilesin

ya kıslar sabah hem eşim hem ben aynı rüyayı görerek uyandık. sanırım kocişimi de kendim gibi takıntılı hale getirdim. ikiz bebeklere hamile olduğumu görmüşüz ikimizde

İnşallah canım benim...Rüyalarınız en kısa zamanda gerçek olur umarım.

KASIM AYI SON HAFTA LİSTESİ
pelly1----------------- 24 kasım
mugmug------------- 24 Kasım
yeşim25-------------- 25 kasım
portakal_suyu-------26 kasım
eLa.arda--------------26 kasım
maviyeşil1999------26,27 kasım
bebiskom------------27 kasım
biyologul---------------27 kasım
evrecka-----------------27 kasım
bade_34--------------28 kasım
aysellim-------------- 29 kasım
şekerkız67----------- 29 kasım
mercan76------------ 29 kasım
KUAF------------------ 29 kasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…