Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

anladım cnm ya allah hayırlısını versin tez zamanda inş.bende iyiyim bizde çalışmalar devam ediyoruz bakalım ya tutarsa diyoruz ama benimde idrar yollarımda enfeksiyon oluyor ara ara öyle çok ta bekleyemiyorum ama ne zaman beklesem sistik oluyorum off ne zormuş bu işler yaa eskiden annelerimiz nasılda biranda hamile kalıyorlarmış dimi biz ise uğraşıp duruyoruz cnm sende uğraşıyorsun sanırım doktora gittinmi hiç bununla ilgili

Benimde ilk bebişim olacak hayırlısıyla gelir inşaallah göbüşüme:)

amin cnm inşallah amiinnn bebış isimlerinden bahsetmıssınız cnm bende kızda ecrin melis yada ecrin nisa yada ceylin nisa dusunuyorum ecrın allahın hedıyesı alamında ceylın cennet kapısı anlamında

amin cnm inşallah amiinnn bebış isimlerinden bahsetmıssınız cnm bende kızda ecrin melis yada ecrin nisa yada ceylin nisa dusunuyorum ecrın allahın hedıyesı alamında ceylın cennet kapısı anlamında

Biz eşimle flört ederken kızım olursa ecrin koyacağım diyordu fakat o sıra eltim doğum yaptı ve kızı oldu amcası olarak eşim isim koydu ve Ecrin ismini koydu.Maalesef Ecrin ismini kaptırmış olduk. Şimdi arada başına kakıyorum zaten.

sende ceylın koy:) cok hosuma gıdıyo o ısım.bırde erkek olursa esımın de dusuncesı bu sekıldeymış bende soyledım hatta cok sasırdık aytuğmuş.benımismim tugba esımın aytek aytuğ olucak dıo:) rabbım nasıp eder ınsallah.bıde bu aralar kıs ısmı asmin e taktı dag cıcegıymış:)

Kızlar benim yumurtalıklar kafayı yedi valla... Bazen sızlıyor bazen de kalp atışı gibi pıt pıt atıyo... Arada regl gerginliği gibi bir gerginlik oluyo alt karnımda. Pıtırcığım mı pıtlıyor acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…