- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #7.601
Yok kuzum içmem zaten ama çok acayip bir içme isteği var.
Kızlar benim yumurtalıklar kafayı yedi valla... Bazen sızlıyor bazen de kalp atışı gibi pıt pıt atıyo... Arada regl gerginliği gibi bir gerginlik oluyo alt karnımda. Pıtırcığım mı pıtlıyor acaba???
benim de içip içip :içelim: Sarhoş olma istediğim var ama mesaideyim :roflol:
sende ceylın koy:) cok hosuma gıdıyo o ısım.bırde erkek olursa esımın de dusuncesı bu sekıldeymış bende soyledım hatta cok sasırdık aytuğmuş.benımismim tugba esımın aytek aytuğ olucak dıo:) rabbım nasıp eder ınsallah.bıde bu aralar kıs ısmı asmin e taktı dag cıcegıymış:)
erkek ismi için çok güzel bir seçim olmuş.isimlerinizin baş heceleri. Benim ismim de babaannem ve dedemden geliyor Galip ve Yegane baş heceleri Gaye :) yani ben :)
ben Minel ismini de seviyorum ama anlamı konusunda çok tartışma var.
erkek ismi için çok güzel bir seçim olmuş.isimlerinizin baş heceleri. Benim ismim de babaannem ve dedemden geliyor Galip ve Yegane baş heceleri Gaye :) yani ben :)
ben Minel ismini de seviyorum ama anlamı konusunda çok tartışma var.
evet bugün formda degil kimse ya, yada herkes cok yogun =(
Heryerim aprıyor yorgunluktan akşam eve gitsem diye bakmaya başladım:)
akşam yemeği eşimden balık yapacak bana:)
benim de yemeği yok size geliyorum ona göre salatalar da benden yerimseniben
anlamı neydi?
Minel Kur'an da geçen bir söz.Ve isimler sözlüğünde falan cennetteki inci tanesi anlamında deniliyor fakat Minel'in arapçada tek başına hiçbir anlamı olmadığını sadece -den -dan eki manasında kullanıldığını söyleyenler de var.
Mesela Minel Aşk derler ya yani aşktan anlamında.
Mesela ayetlerden birinde de minel muşrikîn diye geçer yani Müşriklerden manasında
Çok senfonik ve kibar bir isim gibi gelse de kulağa anlamının -den -dan eki manasında olduğunu düşünüyorum bende.
Heryerim aprıyor yorgunluktan akşam eve gitsem diye bakmaya başladım:)
akşam yemeği eşimden balık yapacak bana:)
gel canım ne demek. Kocam kendi tutmuştu balıkları beraber taze taze yeriz:)
tatlımızda var sütlü nuriye:)
kız ne ara gitmiş de tutumuş maşallah eniştemde pek bir marifetli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?