Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

yine isim konusuna gelinmiş sanırım.Allah nasip etsin de o güzel haberi alayım nasılsa bir isim buluruz.:sm_cool: bu ay reglim geciktiği için emin değilim ama yumurtlamam tam bayrama gelebilir.

pıtırcıgındır ınsallah cnm ya

erkek ismi için çok güzel bir seçim olmuş.isimlerinizin baş heceleri. Benim ismim de babaannem ve dedemden geliyor Galip ve Yegane baş heceleri Gaye :) yani ben :)
ben Minel ismini de seviyorum ama anlamı konusunda çok tartışma var.

ay cok gusel gaye.mınel ısmıde kulaga hoş gelıyor

Heryerim aprıyor yorgunluktan akşam eve gitsem diye bakmaya başladım:)
akşam yemeği eşimden balık yapacak bana:)

Minel Kur'an da geçen bir söz.Ve isimler sözlüğünde falan cennetteki inci tanesi anlamında deniliyor fakat Minel'in arapçada tek başına hiçbir anlamı olmadığını sadece -den -dan eki manasında kullanıldığını söyleyenler de var.
Mesela Minel Aşk derler ya yani aşktan anlamında.
Mesela ayetlerden birinde de minel muşrikîn diye geçer yani Müşriklerden manasında
Çok senfonik ve kibar bir isim gibi gelse de kulağa anlamının -den -dan eki manasında olduğunu düşünüyorum bende.

bende arapçadan geliyor herhalde dicektim.güzel bence.

Heryerim aprıyor yorgunluktan akşam eve gitsem diye bakmaya başladım:)
akşam yemeği eşimden balık yapacak bana:)

ay ne gusele ya benım esımın yapıcak fırsatı olmuom bede 2 saat sonra gelıyıo hep ancak haftataıllerızme gısgandım rakaydirigubbakcemile3 rabbım muhabbetınızı artırsın ınsallah

Gokcek topikm açtın mı canım?
Hamileler için hani bizde sırayla gelecez yaaa
koltuklarımızı hazırla şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…