Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım saglıkla kucagına alırsın inşallah =) topic neden yasaktı anlamadım konu neydi açarmısın?

ümmü sübyan muskasiyla ilgili bi konuydu...ben bu muskayi bir ay önce yaptirdim ve simdi hamileyim cok sükür....hoca zaten demisti..merak etme bundan sonra hamile kalirsin diye...aylardir zaten kabuslardan uykularim kaciyordu...simdi cok iyim....

:hulya:
olmazsa hayırlısı deyip öbür aya bakmak lazım..
öyle kendini yıpratmak yok canım benim.. hamiş olsanda olmasanda bize ve bebişe lazımsın opuyorumnanaktan

kesinlikle pınarcım sana katılıyorum, nasip yazıldıgı zaman gelicek insallah =) işte bazen sabırsız davranıyoruzopuyorumnanaktan

hımm anladım canım hayırlısı olsun hakkımıza. OY ne kadar senin minik kuşun

kizlar güzel dilekleriniz ve tebrikleriniz icin hepinize tesekkür ederim ..insallah butün bebek isteyenlere versin allah en kisa zamanda..a.s.

canlarım ben kaçar yarın görüşürüz inşallah yeni ve sıcak iinşallah güzel haberlerle öpüyrum sizleri.....

ya adet günü gelene kadar insan normalde adet yaklasınca bişey oluyo işte kaydirigubbakcemile3

her ay içimizde bir dolu değişiklik oluyor. birşeyler yenileniyor.büyüyor atılıyor tutunuyor falan.. aslında bebek tam bir mucize ama diğer olanlarda mucizenin bir parçası...

herkesin göbüşüne bir mucize lütfen hayrlısıyla :Saruboceq:

evet katılıyorum sana canım sen mucizenin en güzel kısmını yaşamaya başladın darısı bizim başımıza inşallah

prayforu canım ne dedi dun doktorun?

dr bi çizgiye girdi. iyi birşey söylüyor sonra başka birşey yeni merak yeni bekleme süresi. pek zor valla..

kalp atışını duyduk rahatladık .. haberini almakta ndah güzel bir andı.. darısı tez başınıza..

kan verdim tahlile gitti. sonuçları bekliyoruz..

sonra şu ikili üçlü vırt zırt testlerden bahsetti. vakti gelince konusalım ben gerilmeyeyim dedim. yerimseniben

benim minik tontonum saglıkla hızla büyüsün

CANIM gerilme asla çok güzel bir dönemdesin tadını çıkarmaya bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…