- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.701
DENİZKOKUSU BİLİYOMUSUN AYNI DERTTEN MUZDARİBİZ..bEN DE 8 HAZ.REGL OLDUM..BU AY BEBİŞ DENİİCEM..HAMİŞ OLUP OLMADIĞIMI EN GEÇ 5 TEMMUZDA ÖĞRENMEM GEREKİYOR Kİİ; BİR SONRAKİ REGL GÜNÜM 7-8-9 TEMMUZ VE BEN DE 12 TEM.TATİLE GİDİCEM..ONA GÖRE DE GECİKTİRİCİ ALICAM..HAMİŞ TESTİNİ DE KAN DA BAKTIRICAM RİSKE ATIP GECİKTİRİCİ ALIRSAM ALLAH KORUSUN BEBİŞ VARSA CİDDİ SIKINTI OLUR..ŞİMDİ SEN BANA NİE İLLE DE BU AY DERSEN; 7 TEMMUZ YILDÖNÜMÜMÜZ VE BEN EN GÜZEL HEDİYEYİ VERMEK İSTİYORUM ONA İNNŞALLAH..SEN NE ZAMAN REGL OLCAKSIN??
ya kızlar yumurtlama dönemine geldim fakat çok feci grip oldum.herhalde bu ay da yatacak benim:roflol:
ya benim eşim çok evhamlı dün bütün gece başımda bekledii...neredeyse hiç uyumadan işe gitti.grip oldum diye acile götürmeye kalktı.sabah işten geldi durumuma baktı. bunlar şunun işaretidir ki hayatta ben iyileşmeden bana dokunmaz bile..oofff oofff
canım Ben Yerinde Olsam Geciktirmem. Regl Olursun Son Günü Falan Denk Geliyor Tatiline. Sonrasında Rahat Edersin. Benim Ilk Günü Olduğundan Geciktirmeyi Düşünüyorum. Erkene Alabilsem Keşke. Ben 23 Haziranda Regl Olucam Sonra Da 20 Temmuzda
Ya gribe iyi geliyomuş birlikte olmak felan de :dance:Hani üşüyorum ısıt felan modunda :1hug: Ama bu kadar sana düşkün bir eşin olması harika. Maşallah diyelim.Benimki de rahim filmi çekilmişim iyi misin dedi evet diyince de gel beni gemiden al dedi bir saat araba kullandım git gel bi de eve gelince yemek hazırladım beyefendiye . Gelsin seyirden göstericem gününü bak ne kocalar var diye... klava:
yarın başlıyo yumurtlama dönemim.. ay ben bu adamı ikna etmeliyim..yaaaaaaaa.akşama süpriz falan mı hazırlasam kızlar yaa..kafamçokkarıştı
ilahi çok güldüm yaaa ne numaracıyız dimii işimize gelince işimize gelmyincede kaçacak delik arıyoruz şahsen ben öyleyim :dance:
vallahada aynen öyle..yumurtlama dönemi bitince..ne bahaneler arıyorum..hatta bugün regl olmama bile bu yüzden sevindim.kaç gündür oyalıyom yoksam bu gece kurtulamazdım elinden :roflol: neyseki ucuz yırttım...dedim kocacım yumurtlamamda görüşmek üzere kendüne iyi bak :roflol:
ay kızlar çok alemsiniz yaaaaKötü Kazen yazık kız adamlara.dmek bebişler olsa atacaksınız adamlarıKötü Kazen
vallahada aynen öyle..yumurtlama dönemi bitince..ne bahaneler arıyorum..hatta bugün regl olmama bile bu yüzden sevindim.kaç gündür oyalıyom yoksam bu gece kurtulamazdım elinden :roflol: neyseki ucuz yırttım...dedim kocacım yumurtlamamda görüşmek üzere kendüne iyi bak :roflol:
ay kızlar çok alemsiniz yaaaaKötü Kazen yazık kız adamlara.dmek bebişler olsa atacaksınız adamlarıKötü Kazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?