- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.721
sudenazcım böyle yapıncada eşin sırf bebk için bereber oluyorsun sanıp rahatsız olmasın
bizim herif de çocuk yapma işini çok sevdiii ayolllll çok mutlu çoookkk
bazen kafam çok takıyodum bendeki hastalıkmı die sonra baktım çoğu kadında var isteksizlik hergün hergünde olmazkii canımmm
aaa niye olmasın ya valla bence olur ama hayat izin vermiyo yaaalülülülülülü
sudenazcım böyle yapıncada eşin sırf bebk için bereber oluyorsun sanıp rahatsız olmasın
ay o kadar da ayrı kalamam ben kocişten Şeniz ayrıca valla bak eşin duyursa bu senelik planını var ya bebiş falan yapmaz sanaaalaelaelaelaelaeeeee ilk başlarda bebişe zarar veririz deriz... sonra çok feanyım göbüşten yapamayız deriz....
sonra doktor yasakladıı 40 ım çıksın falan filan derken 1 sene geçer ohhh beaaaaaaaaaa
bebiş istiyorum beeeeennn:içelim:
eeee ilk başlarda bebişe zarar veririz deriz... sonra çok feanyım göbüşten yapamayız deriz....
sonra doktor yasakladıı 40 ım çıksın falan filan derken 1 sene geçer ohhh beaaaaaaaaaa
bebiş istiyorum beeeeennn:içelim:
ay o kadar da ayrı kalamam ben kocişten Şeniz ayrıca valla bak eşin duyursa bu senelik planını var ya bebiş falan yapmaz sanaaalaelaelaelaelae
muzurcum asıl seni pek üçkağıtçı gördüm canımmmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol:
muzurcum o yüzden yani bebiş için çookkkkk ççaalıışşmmmaaakk lazımmmm.demekki kocan Allah ın sevgili kuluymuş.ee buda bir bakış açısı dimi amaaaa
VALLA BAZEN BENİM EŞİM BEBEK YAPMA İŞİNİ FIRSAT BİLİP OLMAYACAK ZAMANLARDA HADİ ÇALIŞALIM BOŞ DURANI ALLAH SEVMEZ DİYOR...TUTMAZKİ ŞİMDİ ŞEKERİM DİYORUM..ALLAHIN İŞİNE KARIŞILMAZ BELLİMİ OLUR BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM DİYOR ÜÇKAĞITÇI KOCACIM..AMA BEN YERMİYİMMMMMM......
YÜZÜNE BİLE DİYORUM HAMİŞ KALIYIM YANDIN SEN VALLA DİYE...AMA CANIM KOCİŞİM OLSUNDA HERŞEYE RAZIYIM DİYOOO..EEE TABİ BENİM YELKENLER SUDA YANİ...:asigim:
YA BAK KOCİŞİMİ ÖZLETTİNİZ BANA ŞİMDİ :asigim:
ama doğru söylemiş yaaa ne zaman olacağını sadece ALLAH bilir.mesela ben kazara olmuşum.annem le babam sadece 1 gün korunmamış şu an olmasının imkanı yok diye ama tatataaaaaaaaaammmmmmmmm ben olmuşum :dance:
benim annemle babamın 3 yıl olmamış bebek. Ne doktora gitmişler ne de endişelenmişler. Sonra ben gelmişim bir anda :) Ne belirtilerin vardı diyorum günüm geçti o kadar diyor. NE bulantı ne aşerme. NE de bizim burda yazdığımız belirtiler. Biz de elimizden geleni yaptık doktora gidip tüpleri de açtırdık. Kociş de gelince tam süper olacak :) Sudenaz kocamı özledim dme döverim Walla ... 27 sine gün sayıyorum burda :)
kızlar selammm.ne habersiniz...ya kızlar ben bu ay pek bir az adet oldum normalde 8 gün olurken bu ay 4.gün bittii? niye ki acaba zaten 4 gün de geç oldumm..hayırdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?