Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

günaydınn millett...hastaneden geldim , iğneden...deldirdim kendimi yine...bu arada dün e2 bakıldı 80 çıktı...içinde olduğum dönem için normal miş...doktor dozu ikiye çıkarttı....iğneyi dünden beri 2 doz atılıyorum....

sudenazcım hiç üzülme en azından böyle bi çaresine bakılmaya başlanıcak artık çocuk sahibi olmak kolay biliyosun vakit kaybetmezsin en azından genciz daha kocanla bol vakit geçir hamile kalmayı çıkar aklından hamile kalınca kocanla pek eskisi gibi olamıycaksın:)))))))

nasıl gidiyor bayanlar....arkadaşlar benimde mide bulantım çok arttı..ve durmadan acıkıyorum..yiyorum ama doyduğumu hissetmiyorum..valla bu gidişle ya bebek çok kilolu doğacak yada ben 100 kilo olacagım:.(
rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin minik meleklerden...

güneydın sudenazcım ben ikili tarama testimi yaptırdım çok şükür temiz çıktı ve büyük ihtimalle bi kızım olacakmış bi sonraki muayeneye netleşicek sen napıyosun varmı bi gelişme

tebrikler canım...rabbim tamamına erdirsin..acaba ikili testtini kaç haftalıkken yaptırdın..
inşşallah eli kolu sağlıklı bir bebek olsunda cinsiyet o kadar önemli değil...
rabbim gönlüne göre versin...sevgilera.s.

giznur tebrikler canım...rabbim hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle...a.s.

inşallah hamilesindir güzelim..rabbim gönlüne göre versin...

günaydın arkadaşlar benimde adetime 5 gün kaldı amasanırım artık bu ay hamileyim tabiiki bu belirtiler adet belirtileri değilse sizde adet gecikmesinden önce ne gibi belirtiler oldu beni bilgilendirirmisiniz

inşallah hamilesindir güzelim..rabbim gönlüne göre versin...

tatoşşcum merhabaa..kaç haftalık senın ufaklıkk..benım 2 haftalık.ama hıcbır acıkma mıgde bulantısı hıcbısı yok bende.bıde doktor sana ılaç olarak ne verdı benım doktor folıkasıt,vıtamın,bıde dusuk ıcın ılac verdı kımısı dusuk ıcın verılen ılacı kullanma gerek yok dıyo ama doktor her ıhtımale karsı verdı sanada verdıler mıı??:bbo:

canım ben 12 haftalık iken yaptırdım testi başkada bi teste gerek yok dedi doktorum

inş canım benim belirtilerim az da olsa mide bulantısı uyku hali baş ağrısı yine az da olsa sık idrara çıkma birde kokulara karşı hassasiyet ve göğüslerimde şişkinlik ve acı şimdilik bunlar ama yinede boşuna hayal kurmak istemiyorum

haziranın sonunda doktora gidiyorum ben randevu aldım bileeeee şu hamilelik öncesi testler nedir arkadaşlar doktordan hepsini isteyimm

kızlar ben bu ay umutsuzum maalesef.
eşim eczacı medismart erken gebelik getirtmiş maalesed negatif çıktı dün akşam yaptım. p.tesi adet görmem lazım. ve aynı dert bendede var. bir sonraki ay izne ayrılıyorum temmuz 14 de ve tam o güne denk geliyo adetim. üffff ya. napcam ben çalışma yapsam hamişmiyim diye ilaç içemem çalışmaya bir ay aramı versek ki? yada geciktirici kullancam.eşim tampon kullan diyo. oda çok iğrenç bişi. tıpa gibi orda hiç sevmiyom akıl verin bana ya

canım göğüslerin dokununcamı acıyoo yoksa sızı şeklindemi ağrıyoo

yani benim sürekliii göğüslerim acırda merak ediyorummm hamilelik belirtiindekii göğüs ağrısı naıl oluyooşakkıdışakkıdışakkıdı

ben çocuk planlaması öncesi dr gittiğimde birde korunduk korktum hani olmaz mı acaba falan diye hormon testi kan testi alttan muayene ultrasonla muayene falan oldum dr hiç bişi yok düzenli ilişkiye girin olur dedi

canım bu belırtıler hmıslık belırtılerı fakat yınede umutlanmaa cunku psıkolojıkte olabılır sabredemıyorsan bı test yap evde ama ıstemıyorsan adet gununu beklee..hadı bakalım hayırlısıı ınsallahhh hamıssındırrr yarabbımmm ıseyen herkezz hamıssssdırr ınsalllahhh:1hug:

haziranın sonunda doktora gidiyorum ben randevu aldım bileeeee şu hamilelik öncesi testler nedir arkadaşlar doktordan hepsini isteyimm

en önemlileri eşinin spermiogram testi...senin vajinal muayene,hormon testlerin ilk başlangıç bunlar önemli...bende mesela 2.ayımda gittim..direk rahim filmi çekilmesini istedim..iyikide çektirdim..bi tek orda sorun çıktı.geri herşey normal...ama tabi sen rahim filmini daha sonrada baktırabilirsin..genelde herkes 1 sene ye yakın zamanlarda olmuyorsa baktırıyorlar...

canım ben tavsiye etmiyorum bu geciktiricileri falan..normal düzenini bozuyolar...bencede tampon olabilir...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…