- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.761
giznur da hamileymiş tabi bizim listedeki giznurmu bilmiyorumm
:teytey::teytey:
güneydın sudenazcım ben ikili tarama testimi yaptırdım çok şükür temiz çıktı ve büyük ihtimalle bi kızım olacakmış bi sonraki muayeneye netleşicek sen napıyosun varmı bi gelişme
kızlar biraz önce test yaptım çok hafif ikinci çizgi çıktı geçen sabah yaptığım varla yok arasıydı ben öyle görmek istiyorum göz yanılması dedim ama bugunki ondan biraz daha koyu çok diğil ama var ikinci çizgi eşime söyledim birtane daha alıcak dua edin nolur bu çizgi beni yanıltmasın bebiş olsun daha önce yaptığım testlerde hiç böyle bişey olmamıştı
inşallah hamilesindir güzelim..rabbim gönlüne göre versin...
günaydın arkadaşlar benimde adetime 5 gün kaldı amasanırım artık bu ay hamileyim tabiiki bu belirtiler adet belirtileri değilse sizde adet gecikmesinden önce ne gibi belirtiler oldu beni bilgilendirirmisiniz
tebrikler canım...rabbim tamamına erdirsin..acaba ikili testtini kaç haftalıkken yaptırdın..
inşşallah eli kolu sağlıklı bir bebek olsunda cinsiyet o kadar önemli değil...
rabbim gönlüne göre versin...sevgilera.s.
inş canım benim belirtilerim az da olsa mide bulantısı uyku hali baş ağrısı yine az da olsa sık idrara çıkma birde kokulara karşı hassasiyet ve göğüslerimde şişkinlik ve acı şimdilik bunlar ama yinede boşuna hayal kurmak istemiyorum
inş canım benim belirtilerim az da olsa mide bulantısı uyku hali baş ağrısı yine az da olsa sık idrara çıkma birde kokulara karşı hassasiyet ve göğüslerimde şişkinlik ve acı şimdilik bunlar ama yinede boşuna hayal kurmak istemiyorum
haziranın sonunda doktora gidiyorum ben randevu aldım bileeeee şu hamilelik öncesi testler nedir arkadaşlar doktordan hepsini isteyimm
kızlar ben bu ay umutsuzum maalesef.
eşim eczacı medismart erken gebelik getirtmiş maalesed negatif çıktı dün akşam yaptım. p.tesi adet görmem lazım. ve aynı dert bendede var. bir sonraki ay izne ayrılıyorum temmuz 14 de ve tam o güne denk geliyo adetim. üffff ya. napcam ben çalışma yapsam hamişmiyim diye ilaç içemem çalışmaya bir ay aramı versek ki? yada geciktirici kullancam.eşim tampon kullan diyo. oda çok iğrenç bişi. tıpa gibi orda hiç sevmiyom akıl verin bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?