- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #2.741
SENİ GİDİ BİLMİŞ SENİ :mymeka: ORASI ÖYLE CANIM..BENİMKİ BUNU CİDDEN DEMİYO..SIRF OLSUN DİYE DİYOR.ONDAN ÖYLE DİYOM ZATEN..YOKSAM TABİ Kİ CANIM RABBİM OL DEDİMİ OLUR HERŞEY a.s..
8 günmü sürüyo :1shok: kız asıl seninki normal değil..6 günden fazlası normal değiliki..dr.a hiç sordunmu? CADIARZU bence 4 gün normal yani..alla alla karıştı kafam :uhm:
kızlar biraz önce test yaptım çok hafif ikinci çizgi çıktı geçen sabah yaptığım varla yok arasıydı ben öyle görmek istiyorum göz yanılması dedim ama bugunki ondan biraz daha koyu çok diğil ama var ikinci çizgi eşime söyledim birtane daha alıcak dua edin nolur bu çizgi beni yanıltmasın bebiş olsun daha önce yaptığım testlerde hiç böyle bişey olmamıştı
kızlar sizzz warrr yaaaa......allah sizi davul etsin emiii........ne kız bu muhabbetler...bi güne gittik yatak odası muhabbetleri almış başını yürümüş walla......çokk muzursununnnnnuuuuuzzzzzzz...............walla akşam bende çalışamadım ...kocişin halıssaha maçı vardı gece 11-12 eve bir geldi bırak iş yapmayıııı....kolunu kığpırdatacak halii yokkk.....duş alıp koltukta sızdı kaldı.....kıyamam.....ahhh dedim gitti bi gün...sonrada sabah yanaşmaya kalktı...tabiiii erken yatınca yorgunluk falan kalmadı zıpkın gibi uyandı...ama maalesef hayallerini gerçekleştiremedi çünkü sabah 9 da doktor randevum vardı.......sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
Ben 25 senedir 1 hafta adet görürüm canım normal değilmiymiş?Benimde kafam karıştı şimdi....
ya kızlar şimdi diyelimki ben hamileyim ama haberim yok tekrar devam ediyoruz çalışmalara o bebişe zararlı değilmi yawww:uhm:
ya kızlar şimdi diyelimki ben hamileyim ama haberim yok tekrar devam ediyoruz çalışmalara o bebişe zararlı değilmi yawww:uhm:
8 günmü sürüyo :1shok: kız asıl seninki normal değil..6 günden fazlası normal değiliki..dr.a hiç sordunmu? CADIARZU bence 4 gün normal yani..alla alla karıştı kafam :uhm:
canım 7 Gün Tam Anlamıyla Ama 8.günde çok Az Da Olsa Geliyor..valla Ne Bilim öle Işte
benim Tahminim Ilk 1-2 Gün Akinti Lekelenme şeklinde .....sonra 3-4 Gün Normal.........en Son Gün Yine Akinti şeklinde Oluyor Heralde...öyleyse Normal....benimde öle...doktoruma Sormuştum Daha önce....herşey Normal Dedi....
kızlar biraz önce test yaptım çok hafif ikinci çizgi çıktı geçen sabah yaptığım varla yok arasıydı ben öyle görmek istiyorum göz yanılması dedim ama bugunki ondan biraz daha koyu çok diğil ama var ikinci çizgi eşime söyledim birtane daha alıcak dua edin nolur bu çizgi beni yanıltmasın bebiş olsun daha önce yaptığım testlerde hiç böyle bişey olmamıştı
güneydın sudenazcım ben ikili tarama testimi yaptırdım çok şükür temiz çıktı ve büyük ihtimalle bi kızım olacakmış bi sonraki muayeneye netleşicek sen napıyosun varmı bi gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?