Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sen yine içinden dualarını et canım Rabbim kabul eder inşallah
sakin olmaya çalış inşallah bizde anne olacağızzzz

herkese ii kandiller
Dualarınız kabul olsun, Rabbim kabul etsin inşallah
ii akşamlarr

uklacığım canım evet aşı bizlere vuruluyo ama 2 ay gebe kalınmayacakmış bebğin daha sağlıklı olması için 25 35 yaş arası bütün bayanlara sağlık ocaklarında vuruluyormuş gülerim sen nerelerdesin kuşum kandilin kutlu olsun bitanem

Allah hayırlısını versin haksever benimde eltim doğurcak aynı şeyleri yaşıcam bende onun daha 5 aylık ama bakalım Allahtan umut kesilmez

guler nerdesın anacımmm

Kızlar yarın sabah test yapıcam dua edın bana bu gece

ya bu gulerle canana oklava zamanı geldı klava:klava:

vurma kafamaaa:çok üzgünüm: acıyoooo..

bugün biraz ev işlerine ayırdım vaktimi... temizlik+ yemek e bide kandil için konu komşuya dağıtmaya bişeylerde yaptım.. anca gelebildim yani... gerçi makinede çamaşır var bi ara onları sermeye gidicem...
yaniiii bugünben çok hamaratıııım

bu arada test için inan sabırsızlıkla bekliyorum.. Rabbim bugenin hürmetine duysun sesimizi...seni bari alalım hamiş listesine..:Saruboceq:
inşlh o meşhuuur çift çizgiyi yarın sabah görürsün.. bizede burdan resmini çeker gönderirsin:Saruboceq: :dance:
:dance: :dance: :dance:

sevalim inan test yapacağını duyunca heyecan bastı birden
amanııııınnn
hop hop hop hop hop
:dance: :dance: :dance: :dance:

selam arkadaşlar herkesin mübarek gecesini kutluyorum.bugün gireli bu listedekiler ve tüm isteyenler için dualarıma başladım akşam ki programda sizler için ayrı ayrı dua edicem.

ben çıkıyorum canlarım.. akşama gelirmiyim belli olmaz.. bu akşam mubarek gece..
tekrar herkesin kandili mubarek olsun... Allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:
bol bol dua edelim..

‘’ Bı GÜN DÜNYAYA AıT BÜYÜK Bı DERDıN OLURSA RABBıN E DÖNÜP BENıM ÇOK BÜYÜK Bı DERDıM VAR DEME DERDıNE DÖNÜP BENıM ÇO BÜYÜK Bı RABBıM VAR NABERRR  DE’’

************* AĞUSTOS AYI*************** 05,08,2009-

doydo:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 agustos
sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 agustos
crocusu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustoS
pembepamuk:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustos (incir kürü yapıyo..çoğalsın yumoşlar inşlh.. aşılama olacak bu ay)
rufeyde serra::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 ağustos (bal+tarçın+çörekotu yapıyor )
kittycat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 5 ağustos
sinemyet:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustos (buay çatlatma iğnesi oldu. Gerisi hayırlısıyla Allahtan)
ukla:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 7 ağustos (1 aşılama oldu şimdi dinlenirken bebişi gelir inşlh)
e_pack:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 ağustos
_Ezgi_ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ağustos (klomen kullanıyo. Hayırlısı olsun)
Carides::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ağustos (bal+tarçın+çörek otu yapıyor.hayırlısı olsun)
Bozo85:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ağustos (bal+tarçın+çörek otu yapıyor.hayırlısı olsun)
Dtbernat :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ağustos (bal+tarçın+çörek otu yapıyor.hayırlısı olsun)
deniz2222::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ağustos
dilsat :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ağustos
ısim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 14 ağustos (bal+tarçın+çörek otu yapıyor.hayırlısı olsun)
melek76:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 14 ağustos
talu81 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ağustos
mavilila:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :15 ağustos
mız mız:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :15 ağustos
acrınsu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :16 ağustos
Kukuleta09:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 16 agustos (klomen+çatlatma iğnesi oldu. dualrımız seninle)
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 ağustos
xxxxxangel::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ağustos
giz81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 19 agustos
cicekcik:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 19 agustos
cnnsnyrt:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 ağustos (24. ayı /end. hastası/bu ay bal,çörekotu yedi/ ovulasyon kullandı/ preesed kullandı/ gerisi Allaha kalmış)
Beci:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 agustos
selected ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 agustos (her şey çok guzel olucak umıdimizi kaybetmek yokkk.)
gangren :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 agustos(bal&tarçın&çörekotu yapıyor
kurnaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 agustos
efsanur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 22 agustos
ummuhan_d :::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22 agustos
veda_84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 agustos
Tugbamurat ::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 agustos ,
deniz39:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::23 agustos
deniz39:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 agustos (15.ayı bitti artık salıverip koyuverdi )
hayat_34::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ağustos
meral77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::. 29 agustos
bumuyani:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 31 ağustos (körün ışığı özledıği gibi özledim seni)
farbetter :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::31 agustos

** agustos ayı bekleyenleri**

nostok ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 ağustos ( aşılama yaptırdı. şimdi dinlenirken bebişi gelir inşlh)
yabangulu07::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ağutos
Naz27::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 ağustos
cosmopoli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
kahvelokum:::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 ağustos
tunesar :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 ağustos

*** eylul ayı***

LUDO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
haksever :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 eylül
************ haziran ayının güzel hamileleri***
hulen::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
sumifer:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz ( 3.ay)
Dinamiss::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
Allah nazarlardan korusun

********* temmuz ayının güzel Hamileleri ***********
hijyenim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
elif_ba:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
pamukege::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
Rabia Fatma :::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz
ilayda255:::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz
Allah nazarlardan korusun

Adet olan veYA aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini adet günlerini bana bildirirse daha sağlıklı bi listemiz olur

banada getr o komsularına yaptıgın seylerden saol cnm bnm ınan bende cok heyecanlıyım ıns gorurum o cıft cızgıyıııı

günün geçti sanırım kaç gün geçti daha doğrusu sanırım klomen kulllandım diye yazmıştın inşallah çok yumurtan oluşmuştur.Ben yumurtamın çatladığını anlıyorum ama eşim şehir dışı işlerine çıktığı için tutturamıyorduk.Bakalım bu ay dün gece çatladı yumurtam sanırım

Rabbim isteyince veriyor arkadasım 4-5 ayda bir adet görüyordu yumurta oluşma sorunu vardı.5 ay adet görmediği için tekrar doktora gittiğinde 5 haftalık hamile olduğunu öğreniyor ve bomba etkisi tüm ailede.oda çok istyirdu son ay ben artık kafama takmıyorum dedi ve hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…