Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ilişkinin üstünden 15 gün geçtikten sonra idrarda hamilelik çıkıyor inşallah ölesindir bu ayda sen mutluluk gözyaşı dökersin :CüvCüv:

evet cnm haklısın ben gecen ay klomen kullandım bu ay hiç bişi kullanmadım bende takmadım bu ay cok zaten esımlede 3 kes ılskıye gırdık:kedi:6 gun gecıktı bakalım hayırlısı belkı vardr bebişim gobşimdedr 8 aydr duzenlıydı gecıkmezdı hıc bakalım kısmettt dua et cnm bu gece

ay cnm agzından bal damlıyoo ya ınsss yarın sabah test yapıcaktım ama esım erken daha yama dıyo sakın benden gızlıde yapma dedı o yuzden onun keyfının gelmeısnı beklıcem zemuszemus

görümcem 1 kere ilişkiyle
hamile kaldı tamamen rabbimin isteği bu gece gönülden senin önce senin için sonra kendim için isticem inşallah.son adet tarihin nedir

evet cnm yapsam cıkar belkı suan ama esım yapmamı ıstemıyoo beraber yapıcakmısınz ama suan erkenmıs daha acele etme dıyoo bende mecburen onu dınlemek zorundayım

evet cnm yapsam cıkar belkı suan ama esım yapmamı ıstemıyoo beraber yapıcakmısınz ama suan erkenmıs daha acele etme dıyoo bende mecburen onu dınlemek zorundayım

akıllım eşim gunduzleri evdemı sne yap eger varsa akşamda eşinle yaparsın sölemezsın eşine test yaptıgını:)

valla cnm anlamıyorum malesef zaten bu ay dıyorum ya hıc bişi yapmadım ay yumurtlama unune denk gelsın ay söle olsun sunu yıyım sunu ıcıyım yapmadım yanııı

ii dayanıyorsun bravo benim 4 gün geçti hemen hastanye koşmuştum daha doğrusu diyelim iki ay önce 26 sında oldum en son ay 22 sinde oldum benim 27 günde bir oluyor normalde 18 falan olmam gerekirken olmadım 22 dede olmadım tekrar ayın 26 sında oldum.pekte umutlandırmayım 30 undan önce adet gününü de bekle öle yap istersen testte negatif çıkması çok kötü oluyor gecikmesi büyük umut çünkü

ya kadrısım dogru soluyosun da benden habersız sakın yapma dedı onun arkasından iş cevırıyormusum gıbı gelıyoo sonra ya cıkmassa uzuntulu olucam bıde o ıstıcek gel yapalım dıcek o zmn ısteksız olucm bende bır daha uzulucem onunla bırlıkte=(

evet selocan bende o yuzden ıste beklemek ıstıyorum son ıkı aydr 25 gunde bır oluyorum oncelerıde 26 27ydı gercı onlara bakarsakta gectı ama bı kere 37ncı gunde olmustum ondan korkuyorum belkı yıne aynısı olucak bugun 32ncı gunum bıraz daha beklemekte yarar var dıye dusunuyorumm tabıkı sabredebılırsem

neyden korkuyosun cnm bnm korkma keseyı goruceksnz ınss senın ne gıbı belırtılerın olmustu ve adetın kaçıncı gununde test yaptın tatlım

canım belirtilerimi hissedemeden idrar yolu enfeksiyonu olmuştum
adet tarihim daha geçmemişti
acile gittiğimde kan testinde bebekte çıktı
4 haftalıkken polikinliğe gittim
ultrasyonda bakıldı fakat kese görülememişti
şimdi bebek tam 6 haftalık
kese görülmesi lazım
bakalım yarın görülecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…