Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar ıstanbullular bulusuyoo hadıııı sızde katılınnnhttp://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/301664-istanbul-bulusmuyor.html

pardon ya lınkı yanlıs verdım neyse sız bulusma haberlerıne gırın orda var ugrastrmayın benı sımdı lınkle falan :roflol:

ıyi akşamlar.

Bugün doktordan güzel haberlerle döndüm kızlar, kanama odağımız geçmiş.
Şu an herşey çok normal gözüküyormuş. ınanamadım ama 15 günde büyümüş bebeğim, ellerini ayaklarını gördük, sürekli yer değiştirdi. Doktor zor ölçüm yaptı :)
11 haftanın sonundaymışız.
Raporumu da sadece 2 gün uzattı doktorum, Pazartesi işe de başlayabiliyorum. Normal yaşantıma döneceğim için çok mutluyum.
ıki gün uzatmasının sebebi de yarın ikili test için NT ölçümü yapılacak, tekrar izin alma ben 2 gün uzatayım raporunu dedi, bende tamam dedim.
Bir de artık aspirin kullanmayacakmışım, doktorum iğne yeterli dedi.

Bu gece hepimizin duaları kabul olur inşallah. ınşallah allahım isteyenlerin göbeklerine bir an önce gönderir meleklerini. Ve hepimize de sağlıkla doğurmak, sağlıkla mutlulukla sevdiklerimizle birlikte büyütmek nasip olur bebeklerimizi.

Bu forumdan hepimizin hep güzel haberler paylaşmasını diliyorum bu gece.

canım benım cok guzel bı haber bu çok sevındık rabbım sağlıklakucagına almyıda nasip etsın miniğini.dualrından eksık etme inş

arkadaşlar yumurtlama adetin ilk gününden başlayarak 13,14,15,16.günlari arasıkasin gebe kalınr allahın izniyle bol şanslar

Azize, Bumuyani çok teşekkür ederim kızlar:)
Buradaki herkese geçirdiğim moralsiz günlerde, verdiği moral için, destek için çok çok teşekkür ederim:)
ınşallah hepimizin hayalleri gerçek olur.

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaaar
güler bana da yolla dağıttığın pastalardan
nilüfer sabahlamıştır yine bize de dua etmiştir o yüzden gelememiştir inşallah dualarımız kabul olur en yakın zamanda hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz inşallahh
kudretcim nasıl oldun inşallah iyi olmuşundur

seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynı durumdayım ve çok zor gelio hep diolar ki darısı başına ben ed hayırlısı diyorum ama insan acayip stres oluyo olmamak lazım ama elde değil
eskıden böle degıldı bu topik ya daha haeketlıydı daha canlıydı neden böle oldu anlamadım yanııı:gitme:
Çok üzgünüm çoook
evet cnm yapsam cıkar belkı suan ama esım yapmamı ıstemıyoo beraber yapıcakmısınz ama suan erkenmıs daha acele etme dıyoo bende mecburen onu dınlemek zorundayım
ben olsam gizlice yaparım sonra onla da yaparım yapmadıım şey diil :kedi:
meraba arkadaşlar yarın dr gideceğim keseye bakmaya arkadaşlar dua edin bana
hadi hayırlısı stres yapma da bebişini üzme
canım benim çok sevindi senin için inşallah hayırlısıyla kucağına da al
sağlıkla sıhhatle bereketle

gunaydın kızlar dun eyub sultandaydık hepınıze dua ettım rabbım dualarımızı kaul eylesın ıns

inşallah canımmm inşallah en yakın zamanda bizlerinde bebişleri olacak hayırlısıyla :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hosgekdın ısımcım nsılsın kafaya taktım artık bıtsın bu belırtıı test alıp alıp yapıcm hemde bugunnnn esımden habersızz:kedi:

hosgekdın ısımcım nsılsın kafaya taktım artık bıtsın bu belırtıı test alıp alıp yapıcm hemde bugunnnn esımden habersızz:kedi:

çaktırma ama haa zaten eğer tek çizgi çıkarsa da hemen üzülme erken dir belki idrarda çıkması için eşinle yaptığında çift çizgi görürseniz daha da mutlu olursunuz bence
benim de 8günüm kaldı strese başladım hiçbi belirtim de yok

valla cnm orda tek cızgıyı gorupte uzulmemek eldemı mafoldumbensonra esımle tekrar nasıl yapıcam tek cızgı cıkıcagını bıldıgım haldeee

yok ya belki bi kaç gün geçince çift olacak çizgi nerden bilebilirsin ki kırmızıları görmeden ümit kesmiyoruz hatta görsek bile yerleşme demiyormuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…