- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #32.621
iyi akşamlar.
Bugün doktordan güzel haberlerle döndüm kızlar, kanama odağımız geçmiş.
şu an herşey çok normal gözüküyormuş. Inanamadım ama 15 günde büyümüş bebeğim, ellerini ayaklarını gördük, sürekli yer değiştirdi. Doktor zor ölçüm yaptı :)
11 haftanın sonundaymışız.
Raporumu da sadece 2 gün uzattı doktorum, pazartesi işe de başlayabiliyorum. Normal yaşantıma döneceğim için çok mutluyum.
Iki gün uzatmasının sebebi de yarın ikili test için nt ölçümü yapılacak, tekrar izin alma ben 2 gün uzatayım raporunu dedi, bende tamam dedim.
Bir de artık aspirin kullanmayacakmışım, doktorum iğne yeterli dedi.
Bu gece hepimizin duaları kabul olur inşallah. Inşallah allahım isteyenlerin göbeklerine bir an önce gönderir meleklerini. Ve hepimize de sağlıkla doğurmak, sağlıkla mutlulukla sevdiklerimizle birlikte büyütmek nasip olur bebeklerimizi.
Bu forumdan hepimizin hep güzel haberler paylaşmasını diliyorum bu gece.
inşallah eylül ekim gibi hamile kalırım.doğumumu yazın başına getirmek istiyorum
seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynı durumdayım ve çok zor gelio hep diolar ki darısı başına ben ed hayırlısı diyorum ama insan acayip stres oluyo olmamak lazım ama elde değilslm kızlar bugün kırmızıları gördüm gene olmadı yeni tarihim 5 eylül tabi o zamana sağ çıkarsam anne olamadan ölücam heralde psikoloji diye bişi kalmadı tatilimde maf oldu bebek yok deniz yok kandilimide ibadetle geçiremicam bel ağrım karın ağrımda cabası akşam sıkıntımıda eşimden çıkardım çok üzdüm onu bellliydi gerginligimden bugünde geldi adetim işte offfffffffffffffffffffffffffff nabım elimden bişi gelmio rabbim bilir görelim neyler neylerse güzel eyler bidaki adet tarihime kadar görümcemde doğurur artık ben nolurum bilmem bebek mevlidi falan herkezin allah sanada versinleri çıldırmazsam iyidir heralde iyi kandiller kızlar
Çok üzgünüm çoookeskıden böle degıldı bu topik ya daha haeketlıydı daha canlıydı neden böle oldu anlamadım yanııı:gitme:
ben olsam gizlice yaparım sonra onla da yaparım yapmadıım şey diil :kedi:evet cnm yapsam cıkar belkı suan ama esım yapmamı ıstemıyoo beraber yapıcakmısınz ama suan erkenmıs daha acele etme dıyoo bende mecburen onu dınlemek zorundayım
hadi hayırlısı stres yapma da bebişini üzmemeraba arkadaşlar yarın dr gideceğim keseye bakmaya arkadaşlar dua edin bana
canım benim çok sevindi senin için inşallah hayırlısıyla kucağına da alİyi akşamlar.
Bugün doktordan güzel haberlerle döndüm kızlar, kanama odağımız geçmiş.
Şu an herşey çok normal gözüküyormuş. İnanamadım ama 15 günde büyümüş bebeğim, ellerini ayaklarını gördük, sürekli yer değiştirdi. Doktor zor ölçüm yaptı :)
11 haftanın sonundaymışız.
Raporumu da sadece 2 gün uzattı doktorum, Pazartesi işe de başlayabiliyorum. Normal yaşantıma döneceğim için çok mutluyum.
İki gün uzatmasının sebebi de yarın ikili test için NT ölçümü yapılacak, tekrar izin alma ben 2 gün uzatayım raporunu dedi, bende tamam dedim.
Bir de artık aspirin kullanmayacakmışım, doktorum iğne yeterli dedi.
Bu gece hepimizin duaları kabul olur inşallah. İnşallah allahım isteyenlerin göbeklerine bir an önce gönderir meleklerini. Ve hepimize de sağlıkla doğurmak, sağlıkla mutlulukla sevdiklerimizle birlikte büyütmek nasip olur bebeklerimizi.
Bu forumdan hepimizin hep güzel haberler paylaşmasını diliyorum bu gece.
gunaydın kızlar dun eyub sultandaydık hepınıze dua ettım rabbım dualarımızı kaul eylesın ıns
hosgekdın ısımcım nsılsın kafaya taktım artık bıtsın bu belırtıı test alıp alıp yapıcm hemde bugunnnn esımden habersızz:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?