E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #32.741
valla cnm orda tek cızgıyı gorupte uzulmemek eldemı mafoldumbensonra esımle tekrar nasıl yapıcam tek cızgı cıkıcagını bıldıgım haldeee
ayyyy benimkide tam bir etobur ettli beişey olmadımı sofrada (her akşam yemeğinde) doymuyom içim kazınıyo diyo mesela düşünüyom ben bamyanın yanına ne yapsam bu arada bamyada kıymalı ama onlar sayılmıyoo valla arka balkonum olsa hayvancılık yapacam her akşam kesss et buttt pişirr kasabı zengin ettik
kızlar ben bı gıdıyım namazımı kılıyımda gelıyım emı bı yere kaybolmayınn heeklava:
benden bi itiraf gelsin..
"ben et yapmayı bilmiyoruuuum...."
ne büyük rezillik:kedi:
eşim vejeterjan olduğundan hiç yapmadım. nasıl yapldığınıda bilmem.. nette bakıyom arada ama sadece okdar eve alıp yapmışlığım yok yani..
garnitürlü taze fasulye veya barbunya yapıcam kısmetse.. yanında pilav +karpuuzzzz
Senin yemekler tam benlik desene, bende eti sevmem. Hele sebze yemeklerinin içinde hiç yemem.
Bu arada selected yeniden söylemek istiyorum, allah tüm dileklerini gerçek yapsın. Sen çok çok ilgili düşünceli bir insansın.
Gönlün gibi güzel bir bebeğin olsun inşallah :)
Bu arada ben kaçtım, ikli teste gidiyoruz, hoşçakalın:)
Senin yemekler tam benlik desene, bende eti sevmem. Hele sebze yemeklerinin içinde hiç yemem.
Bu arada selected yeniden söylemek istiyorum, allah tüm dileklerini gerçek yapsın. Sen çok çok ilgili düşünceli bir insansın.
Gönlün gibi güzel bir bebeğin olsun inşallah :)
Bu arada ben kaçtım, ikli teste gidiyoruz, hoşçakalın:)
canım taze fasulyeyı daha dun yedık kızartmada hıc ugrasılmaz u sıcakta :roflol:
canak kofte yapmak ıstıyoumm ama daha önce hıc yapmadım yapanınız varmı sankı kofteler ciğ olur pişmez gıbı gelıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?