Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ay ne güldüm..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allahta seni güldürsün

biz yeşilciyiz..
yeşil olan herşeyi yeriz...

bende arka balkonda yokki sebze meyve yetirştireyim...
(balkon saksılarımdan taze soğan-sarımsak yaz-kış hiç eksik olmaz.. birini çıkarırsam yerine başka saplıyorum.. böylece bizde herzamn yeşil bişiylert bulunur) ama domates bibere çare bulamadımkaydirigubbakcemile3

bende namaza kaçıyorum yoksa vakit kaçıyor.inşalllllllllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh
civcivlerin çifter çifter olurrrrrrrrrrrr sen merak etme rabbim dertsiz derman vermesin.bolllllllll duaaaaaaa
sorun yoksa rabbm dua bekler ki kulum istesin bende vereyim.hayırlısı

Senin yemekler tam benlik desene, bende eti sevmem. Hele sebze yemeklerinin içinde hiç yemem.

Bu arada selected yeniden söylemek istiyorum, allah tüm dileklerini gerçek yapsın. Sen çok çok ilgili düşünceli bir insansın.
Gönlün gibi güzel bir bebeğin olsun inşallah :)

Bu arada ben kaçtım, ikli teste gidiyoruz, hoşçakalın:)

archimim adetlerin ne kadar düzensiz aralarında kaç gün oynama yapıyor.yakın ardaşım 4-5 ayda bir oluyordu yumurta oluşmadığı yada geç oluştuğu için şuan 3,5 aylık bebişi var.gün aşırı ilişki yöntemi yaradı onlara yumurtayı tam ortasından döllediler

AYYY ne güselll bende yeşillikçiyim ama eşimmm çok et seviyorrr hemde kırmızı et tavuk etine saman gibi diyorr bide kendisi ziraat mühendisi (gerçi o işi yapmıyor ) diyorum sen kasap olsaymışız daha iyiymiş bizde annemlerin yazlığının bahçesine dikiyoruz herşey haftasonları topluyoz nanemi hep bahçeden yaparım ben kurutup

çanak köfte sormuusnzben yaptım garnıturlu patates paatlıcan,mantar sogan koydum içine.
ustunede kaşar bayılıyorum kaşarlı köftelı tarzı yemeklere

‘’ Bı GÜN DÜNYAYA AıT BÜYÜK Bı DERDıN OLURSA RABBıN E DÖNÜP BENıM ÇOK BÜYÜK Bı DERDıM VAR DEME DERDıNE DÖNÜP BENıM ÇO BÜYÜK Bı RABBıM VAR NABERRR  DE’’

************* AĞUSTOS AYI*************** 06,08,2009-

ukla:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :: 7 ağustos (1 aşılama oldu şimdi dinlenirken bebişi gelir inşlh)
e_pack:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 ağustos
_Ezgi_ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ağustos (klomen kullanıyo. Hayırlısı olsun)
Carides::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ağustos (bal+tarçın+çörek otu yapıyor.hayırlısı olsun)
Bozo85:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ağustos (bal+tarçın+çörek otu yapıyor.hayırlısı olsun)
Dtbernat :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ağustos (bal+tarçın+çörek otu yapıyor.hayırlısı olsun)
deniz2222::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ağustos
dilsat :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ağustos
ısim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 14 ağustos (bal+tarçın+çörek otu yapıyor.hayırlısı olsun)
melek76:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 14 ağustos
talu81 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ağustos
mavilila:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :15 ağustos
mız mız:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :15 ağustos
acrınsu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :16 ağustos
Kukuleta09:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 16 agustos (klomen+çatlatma iğnesi oldu. dualrımız seninle)
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 ağustos
xxxxxangel::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ağustos
giz81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 19 agustos
cicekcik:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 19 agustos
cnnsnyrt:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 ağustos (24. ayı /end. hastası/bu ay bal,çörekotu yedi/ ovulasyon kullandı/ preesed kullandı/ gerisi Allaha kalmış)
Beci:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 agustos
selected ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 agustos (her şey çok guzel olucak umıdimizi kaybetmek yokkk.)
gangren :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 agustos(bal&tarçın&çörekotu yapıyor
kurnaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 agustos
efsanur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 22 agustos
ummuhan_d :::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22 agustos
veda_84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 agustos
Tugbamurat ::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 agustos ,
deniz39:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::23 agustos
deniz39:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 agustos (15.ayı bitti artık salıverip koyuverdi )
hayat_34::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ağustos
meral77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::. 29 agustos
bumuyani:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 31 ağustos (körün ışığı özledıği gibi özledim seni)
farbetter :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::31 agustos

** agustos ayı bekleyenleri**

nostok ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 ağustos ( aşılama yaptırdı. şimdi dinlenirken bebişi gelir inşlh)
yabangulu07::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ağutos
Naz27::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 ağustos
cosmopoli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
kahvelokum:::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 ağustos
tunesar :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 ağustos
doydo:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 agustos
sebnemgun:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 agustos
crocusu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustoS
pembepamuk:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustos (incir kürü yapıyo..çoğalsın yumoşlar inşlh.. aşılama olacak bu ay)
rufeyde serra::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 ağustos (bal+tarçın+çörekotu yapıyor )
kittycat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 5 ağustos
sinemyet:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustos (buay çatlatma iğnesi oldu. Gerisi hayırlısıyla Allahtan)

*** eylul ayı***

LUDO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
haksever :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 eylül
************ haziran ayının güzel hamileleri***
hulen::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
sumifer:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz ( 3.ay)
Dinamiss::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
Allah nazarlardan korusun

********* temmuz ayının güzel Hamileleri ***********
hijyenim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
elif_ba:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
pamukege::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
Rabia Fatma :::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz
ilayda255:::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz
Allah nazarlardan korusun

Adet olan veYA aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini adet günlerini bana bildirirse daha sağlıklı bi listemiz olur

gel buyur canım.. bizde her akşam böyle.. opuyorumnanaktan
aslında yemeklerde yerim ama pekte tercihim değildir et.. o yüzden budurum benimde işime geliyor yani..
ama kocişve ben tam bi meyve hastasıyım diyebilirim..

emekli olunca köyemi yerleşsek nekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada o güzel dualrın için allah razı olsun tatlım.. Allah isteyen herkese ve bana sağlıklı ve sıhatli bi bebiş versin. kimsenin kucağı boş kalmasın.. amiiiin:Saruboceq::Saruboceq:

Canım hayırlı haberlerle gel inşallah...

kız ne var köfte yapmada yarım kilo al kıymayı içine, yeni bahar, karabiber, ekmek ufala, tuz, 1 soğan rendele, biraz maydanoz rendele, yoğur, sonrada yuvarla bacım at buzluğa istediğin zaman çıkar çok kolay oluyo anacım hele çalışana :)

bnm bu aralar ıstahım kesıldı sabah 2 poğaca yedım kı karnım acıkmadan yedım şimdide hıc ac degılm zorla yıyorum yanıı neden böle oldum ben önceden cok yemek yerdım kılomdanda bellı oluyordr :roflol:

yazın karpuz oluyory başka meyve pek aranmıyor.
yemk yıyoruz cay ardından zaten saat 10 11 oluyor meyveye sıragelmıyor :9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…