- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #32.761
gel buyur canım.. bizde her akşam böyle.. opuyorumnanaktan
aslında yemeklerde yerim ama pekte tercihim değildir et.. o yüzden budurum benimde işime geliyor yani..
ama kocişve ben tam bi meyve hastasıyım diyebilirim..
emekli olunca köyemi yerleşsek nekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada o güzel dualrın için allah razı olsun tatlım.. Allah isteyen herkese ve bana sağlıklı ve sıhatli bi bebiş versin. kimsenin kucağı boş kalmasın.. amiiiin:Saruboceq::Saruboceq:
kız ne var köfte yapmada yarım kilo al kıymayı içine, yeni bahar, karabiber, ekmek ufala, tuz, 1 soğan rendele, biraz maydanoz rendele, yoğur, sonrada yuvarla bacım at buzluğa istediğin zaman çıkar çok kolay oluyo anacım hele çalışana :)
uklacım canak kofte normal kofte degıl onu bılıyorum canak kofteden bahsedıyorum ben =)
svl aşk olsun camı aç geliyorum dedim açmadım yada yanlışlıkla başkasının camından mı içeri attım ne
yenibahar ı başka hangi yemeklerde kullanıyorsunuz.. geçende alacaktım.. cesaret edemedim..kız ne var köfte yapmada yarım kilo al kıymayı içine, yeni bahar, karabiber, ekmek ufala, tuz, 1 soğan rendele, biraz maydanoz rendele, yoğur, sonrada yuvarla bacım at buzluğa istediğin zaman çıkar çok kolay oluyo anacım hele çalışana :)
gülerimmmm merabaaaaa
et yenmez olur mu kıs alah herşeyi faydası var diye yaratmış
ben seçmem tadı güzel olan herşeyi yerim
protein ağırlıklı beslenenlerde erkek bebiş olma ihtimali daha yüksekmiş
sağlıklı olması daha makbul tabiiiopuyorumnanaktan
Kızlar ben kalkıyorum bu defa cıdden dİŞarı cıkıcam daha yemek yapmadımmm
yumurta koymuyonmu?
bayatlayan ekmekleri kurutuyroum ben robottanda gecırıyorum pek rahat oluyor.calışıyoken bende sneın gıbı hazrlıyodum kokuyodum dolaba iyi oluyordu buyıl koymedım hıç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?