Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

gülerimmmm merabaaaaa
et yenmez olur mu kıs alah herşeyi faydası var diye yaratmış
ben seçmem tadı güzel olan herşeyi yerim
protein ağırlıklı beslenenlerde erkek bebiş olma ihtimali daha yüksekmiş
sağlıklı olması daha makbul tabiiiopuyorumnanaktan

bende eti yemeklerde sevmiyorum kokuyo sebzeli yemekte bana ayrı yapmak lazım eti
kıyma katıyorum parça etten ziyade daha ii oluyo çünkü,

yumurta koymuyonmu?
bayatlayan ekmekleri kurutuyroum ben robottanda gecırıyorum pek rahat oluyor.calışıyoken bende sneın gıbı hazrlıyodum kokuyodum dolaba iyi oluyordu buyıl koymedım hıç.

2 çocuğum var 3 taneydi 2 sene önce onu kaybettim ama şimdi yeni,den bu mucizeyi yaşamak istiyorum ve bu mucizeyi yaşamak isteyen herkeze allah dualarını kabul etsin inşallah:CüvCüv:

yenibahar ı başka hangi yemeklerde kullanıyorsunuz.. geçende alacaktım.. cesaret edemedim..
benim tercihim genelde kimyon... çok seviyorum kimyonu(baharat olarak) e bide tarçın ımın hakkını yemiyiiimzemuszemus

desene bizim kızımız olacakkaydirigubbakcemile2
gerçi beni tanıyanlar bilir.. ben hep bi oğluşum olsun istemişimdir...
ama artık bu saatten sonrakız olsa razıyım anasınıııkaydirigubbakcemile3

yumurta koymuyonmu?
bayatlayan ekmekleri kurutuyroum ben robottanda gecırıyorum pek rahat oluyor.calışıyoken bende sneın gıbı hazrlıyodum kokuyodum dolaba iyi oluyordu buyıl koymedım hıç.

yumurtada konuyoda ben koymuyom bacım. bende bayat ekmekleri robottan çeker hatta atarım dolaba sonradan ihtiyaç olunca kolay oluyo

Evet ya yemk yapmk banada hıÇ zor gelmıyor eŞımın gelemsıne yarım saat kala bıle mutfaga gırdıgım oluyor yada gecmeye gdıyom gelıyom Öyle yapıyomyemegı.
BıarakdaŞ var eŞı akŞamları evde olmayınca bayram edıyor yemek yapmk derdı olmuyomus dıye ): Aman evde olsun akŞamlarıda razıyım yemk yapmaya dıyorum bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…