- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #32.781
desene bizim kızımız olacakkaydirigubbakcemile2
gerçi beni tanıyanlar bilir.. ben hep bi oğluşum olsun istemişimdir...
ama artık bu saatten sonrakız olsa razıyım anasınıııkaydirigubbakcemile3
yumurtada konuyoda ben koymuyom bacım. Bende bayat ekmekleri robottan çeker hatta atarım dolaba sonradan ihtiyaç olunca kolay oluyo
yenibahar ı başka hangi yemeklerde kullanıyorsunuz.. geçende alacaktım.. cesaret edemedim..
benim tercihim genelde kimyon... çok seviyorum kimyonu(baharat olarak) e bide tarçın ımın hakkını yemiyiiimzemuszemus
desene bizim kızımız olacakkaydirigubbakcemile2
gerçi beni tanıyanlar bilir.. ben hep bi oğluşum olsun istemişimdir...
ama artık bu saatten sonrakız olsa razıyım anasınıııkaydirigubbakcemile3
ay inşallah canımmm cetveldeki gibi bi erkek bi kız ikiz olsa süperolur walla bi taşta iki kuş bi daha kilo almaya filan gerek kalmaz mucxayyyyyyyyyy gördün mü isimin evine atmışım yanlışlıkla hadi inşallah testim uğurlu gelirde çifter doğurursunuz.
Evet ya yemk yapmk banada hıÇ zor gelmıyor eŞİmİn gelemsıne yarım saat kala bıle mutfaga gırdıgım oluyor yada gecmeye gdıyom gelıyom Öyle yapıyomyemegı.
BıarakdaŞ var eŞİ akŞamları evde olmayınca bayram edıyor yemek yapmk derdı olmuyomus dıye ): Aman evde olsun akŞamlarıda razıyım yemk yapmaya dıyorum bnde
ayy nkızlarrrr sabah dokuza yetiştirmem gereken rapor dosyası var
daha başlayamadım 3,5 saatte hazır etmem lazım yoksa mesai yapcam
sizden de kopamıyom bacılarrrrrrr
zaten KK yı görse şirket kesin siteye girmeyi engeller :) bazı siteleri kapatmışlar girmeyelim diye
ayy nkızlarrrr sabah dokuza yetiştirmem gereken rapor dosyası var
daha başlayamadım 3,5 saatte hazır etmem lazım yoksa mesai yapcam
sizden de kopamıyom bacılarrrrrrr
zaten kk yı görse şirket kesin siteye girmeyi engeller :) bazı siteleri kapatmışlar girmeyelim diye
ayyy yapma yaa farketmezler inşallah sen arada bak da bari mesaiye kalma canım biz burdayız sana kolaylklar diliuyorum
canım bız burdayız zaten sen gıt işini bıtır de gel enklıyoz canım benım...
biz çok seviyoruz eşimin de hoşuna gidiyor öncebişeler söylüyor böyle olur mu falan sonra yok mu bi tabak daha diyor ve yiyor :)DeĞİŞİk seyelrı dnemeyı bnde severım ama eŞŞm sevmıyor tatları karıŞtırmayı.
hadi cnmcım görüşürüz inşallah en yakın zamanda bebişlerimiz gelirbende kaçıorum sevalin testine gene gelirim merakla ve hayacnla bekliyorum.isimcim inşallahhhhhhhhhh
inşallah canım saolasın
ayyy benim başlamam lazım arada bakarım size kıslarr
canım ya kendini çok yorma kaynananla ilgilenecek başka kimse k mu senin bebişine bişey olursa nolacak
archimim adetlerin ne kadar düzensiz aralarında kaç gün oynama yapıyor.yakın ardaşım 4-5 ayda bir oluyordu yumurta oluşmadığı yada geç oluştuğu için şuan 3,5 aylık bebişi var.gün aşırı ilişki yöntemi yaradı onlara yumurtayı tam ortasından döllediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?