Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

svl hastane ve doktor konusunda bi ihtiyacın olursa hemen söle yardımcı olmaya çalışırım.gerçi doktor tanıdığım yok hepsi laborant bakırköy devlette de var.

esin sperm tahlılı yaptırdımı canım onun sonuçları nasıl tek tarflı dusunmemek lazım bu işi çünkü

valla cnm bılmıyorum kanda baktırsammı dıye dusnuyom suan ama gerek yok yaaa sokturucu alıyım bıtane

kız sacmalama ne sokturucusu ben ona akrsıyım hem senın ilk kez gecıkmış bak 8aydır demıstın dımı olurya mevsım değişilıkgı olur gec yumurtlamış olabilşirsin.
Oyuzden gecıkmişitr surelı böle gecıkme olsa ozman kullanırsınma doktorun önermesı lazımonuda kanda gebelıke baktırmadan da kullanamıyosun zaten

gülerim canım benım unutmAmaşsın bak diğer iş mEvzuusnu sğl canım benım...evet cok sukur rabbım bıyerlerden kapımızı acıyor çok sukur

Son düzenleyen: Moderatör:
saol selocanımm suanlık bı drum var ona gıdıyorum şimdilik cok saol cnm bnm ıhtıyacım olursa mutlaka senı ararım =)
kadriyem esım yaptrdı onun temız cıktı herseyı sukur sorun bende yanıı sokturucu almıcm zaten vazgectım pazartesıye kadar beklıcem olmadı oazartesı kanda baktırıcamm

kızlar hiç ümüdinizi kesmeyin ben 4,yııma hiricem 1 senedir istiyorum ama napayım rabbim ne zaman isterse o zaman verir

sabhtan annemdeydım kızlAr babama doktor ıŞlerını anlAtıyodum.bı tahlılımız kaldı falan dıye doktor endokrıne gÖrundedı ya bana onu sÖluyodum laf nerden dolandıda geLDı anlamAdım baktım babam benı azarlıyoır salı gunu yaptırmadınzmı bıyere duzgunce baŞlayın devam edın dıyor.
Babam duygularını rahAt ıfade edemeyEn bırısı.derken bendE baŞladım ona sÖylenMEyE bend e bagırdım acıkcası.
Sende dedım nezman sana bı derdımı anlatsam bÖyle yapıyosun hemen baŞka yerden acık arıyosun dedım ben bana destek olmanızı beklıyorum dedım.
Sonra annemlE pazraa gıtık dÖnuŞte gel dedı gelmıcem dedım babama kırldım dEdm hep bÖyle yapıyor dedım annemde uzuldu oslun babAn o sENIN DEDı yok dedım gelmıcm ısrar etme dedıme ve geldım ama aklımorda kaldı.
Az Önce aradı annem napıyon dıye bakayım bı dedım dedı.
BabmLA konuŞmuŞ o oyle demk ıstememıŞ aslınd a babmın altın gıbı yuregı var bunu bılıyorum babmıda Çok sevıyorum
ya ben duygulaırmı kolay ıfade edebıeln bırı deĞılım ne zman aıleme bı derdımı acmaya kalsam babAMA bısey anlAtamayA kalsam bÖyle oluyor.annem babnda sana kırılmııŞ dedı bende ona bagırdım ya.
Annemde demıŞ ama senın dınlemEN lazImdı dıye.derken ben baŞladım agalmaya yarıms saat konustuk telde.dedım anneme sen bı derdın odlugunda bana anlatıyon ablama anlatıyon hıÇ olmaıd kardeŞıme anlatıyon ben kıme anlatcam dedım.dÖKTÜm ıÇımdekılErı.sen anlatmıyon anlat ıÇınde tutma dedı annemde dedım ıŞte anlatmaya baŞlasam tutamıyorumkendımı aglıyorum dedım.
ıyıkı varsınz kızlar yaa ınankı sızde olamsanız kafayı yerım ben yaa.
Hersey ımtıhan bunu bılıyorum her olan ve olmayan seyde bı hAyır vardır muhakkak ama ıŞte hep tedavılerımz yarım kalıyor buda rAmazan sonrasına kaldı ıŞte

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm bnm uzulme olur öle ufak tefek seyler bende babamı 2aydr gormuyorum memlekete gıttı o kadar özledım kı onu ve annemııımafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…