- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #33.821
gelın gelın kekte bızde var :) uzumlu tahınlı çikolata parcacıklı kek kım iwstiyor bakem parmk kaldırsın
sağollll canımmmmm bakalım nolcak 2.aşılama artık pek heyecan yk içimde nedense:gitme:
kızlar biriniz bana.. pazara git desenize...
okadar zor giliyoki anlatamam.. pek bişiyde alıcamdan değil hani. birazda oyüzden canım istemiyo. ama gitmemde gerek..
bilgem gelmedi kıııısss
başkasınamı attın yoksam.. bende sana atmaya çalışıyorum ama 600sn daha dolmadı
olur kuşuum hemmenncik hazırlıyorum sana.. ketçap+mayonezde koyduuum.. biraz üztünede kaşar ve pancar turşuda ilave yapıyom..benimki tam karışık olsun kıss kumpirim
onlar hakediyolar boşver:lepi:kız selected bacım çokmu fenayız nekaydirigubbakcemile3
gelın gelın kekte bızde var :) uzumlu tahınlı çikolata parcacıklı kek kım iwstiyor bakem parmk kaldırsın
aşılama dediğin yumurta çatlatma iğnesimi canım
bn istiyorum öğretmenimşakkıdı
nasıl yanı gıtmen gerkıyor ama bişey almıcan nasıl yane kızz
ya bugün bizim kızlar buluştumu yokla seval, selocan,????
aşılama dediğin yumurta çatlatma iğnesimi canım
bi bakçem öyle
ben genelde üstbaş eşyamıda pazardan alıyorum(naprsın ekonomi olayları)
bikinim koptu.. yeni bitane bakıcam kendime.. yarın ablam gelecek kısmetse.. kociş ctesi izin alırsa denize gidicez.. gerçi gitmesekte şimdi sezon sonu sayıldığından daha ekonomik bi bakıcam beğenirsem alıcam.. usturuplu bişiy oldun diyorum ama bakıcam işte..
kaydirigubbakcemile3tmmgülerim yazdığına cevap veremedim yine bekle saniyelerim dolmamış..(
olsun canım herşeyin hayırlısı Allahtan.. birgün elbet bizde anne olacağız..evet nisan ayında var denildi ama sonrasında yalan oldu
ya bugün bizim kızlar buluştumu yokla seval, selocan,????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?