Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

merhaba arkadaşlar
merhaba tatlımopuyorumnanaktan nbr..

kipadaki ne bakıyorum bende.. ama ondada kendime göre bişiy bulamıyorum ben genelde kocişe alıyorum ordan..

yaa ben biyerde iistediğim gibi bulamıyorum.. bana fazla dar olmayacak.beli uzun olacak. beyaz olmayacak.. yani benim işim çok zor.. tabi bulamadığımda dar almak zorunda kalıyorum memişlerden çok rahatsız olurum sonrada..
yani böylee

tam 1 sene 3 ay oldu evleneli.zaten korunmuyoruz ama drum çatlatma iğnesi verdi bu ay vuruldum işte 1 ay 5 günlük hamile olduğum söylendi ama drum değerin küçük olduğunu 10 yada 15 gün sonra 2. testi yapıcaz dedi gün geçmiyo hiççç

allah inşalllah nasip eder canım allah her isteyene versin inalnıl güzel duygu her ne kadar endişeli olsamda
amiiiiinn:Saruboceq:
kafanı rahat tutmaya çalış.. enazından çalışmalar sırasında..

bende inşallah ağustos,eylül ayına kadar hamile kalmak istiyorum....içinizde hamile varmı.:1rolleyes:
inşlh canım:Saruboceq:
Allah isteyen herkese bizede nasip etsin:Saruboceq:

ayyyyyyyyyy bayılacjammmmmm şimdi kızz 254 sn bekle diye gülerim

olsun beklerem benkaydirigubbakcemile3
sen profiline bak arada

pardon ben yanlış anlamışım.. ben 1aylık evliyim diye anlamıştım pardon..
inşlh değerlerin yükselir tatlım.. bu arada yediklerine dikkat et..iyi beslenmek çok önemli.. iyi beslenki bebişin sana sıkı sıkı tutunsun annesi:CüvCüv:
:lepi:

inşallah elimden geleni yapıyorummmm:sinifsinif::sinifsinif:

kız ukla sendemı özel üye oldunzemuszemusoh hava atmazsın dımı bıze kızkaydirigubbakcemile3
kadrıyecıgım sen nasılsın benı hatıRladınmı tatlım umarım ıyısındırkaydirigubbakcemile5
bılgem küstüm sana:umursamaz:hıc yazmıyosun bende gıdıyorummafoldumben

evt canım hatırlamam mı hıç
nasılsın :)
nasıl gııdyor

kız ne hava atmasıı aşkolsun hiç huyum dğildir canikom
nere gidiyon gitmee, ya çok sık yazamayınca kusuruma bakmayın işyerindeyim ya
rapor hazırlıyorum şefim tepemde iş iş deyip duruyo ayy bi taraftan annemle konuşuyorum tel de kaydirigubbakcemile

yok uklacıgım ne kusru calısıyosun sonucta ben alınmam bılırsın
ya bu kk kartının nelerınden yararlanıyosunuz merakettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…