- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #33.841
merhaba tatlımopuyorumnanaktan nbr..merhaba arkadaşlar
begendıgım bısey olursa bende alırımpazrdan nolckekı:)
ama bız genelde lcw den alıyoruz çok absürt değil fıaytlar hem malları da guzel oluyor
bende gıtcem dıye bısey almadım pazrdan
bidada gideim yok olanalrla idare etcezartık
amiiiiinn:Saruboceq:allah inşalllah nasip eder canım allah her isteyene versin inalnıl güzel duygu her ne kadar endişeli olsamda
inşlh canım:Saruboceq:bende inşallah ağustos,eylül ayına kadar hamile kalmak istiyorum....içinizde hamile varmı.:1rolleyes:
ayyyyyyyyyy bayılacjammmmmm şimdi kızz 254 sn bekle diye gülerim
merhaba arkadaşlar
tam 1 sene 3 ay oldu evleneli.zaten korunmuyoruz ama drum çatlatma iğnesi verdi bu ay vuruldum işte 1 ay 5 günlük hamile olduğum söylendi ama drum değerin küçük olduğunu 10 yada 15 gün sonra 2. testi yapıcaz dedi gün geçmiyo hiççç
bende inşallah ağustos,eylül ayına kadar hamile kalmak istiyorum....içinizde hamile varmı.:1rolleyes:
pardon ben yanlış anlamışım.. ben 1aylık evliyim diye anlamıştım pardon..
inşlh değerlerin yükselir tatlım.. bu arada yediklerine dikkat et..iyi beslenmek çok önemli.. iyi beslenki bebişin sana sıkı sıkı tutunsun annesi:CüvCüv:
:lepi:
kız ukla sendemı özel üye oldunzemuszemusoh hava atmazsın dımı bıze kızkaydirigubbakcemile3
kadrıyecıgım sen nasılsın benı hatıRladınmı tatlım umarım ıyısındırkaydirigubbakcemile5
bılgem küstüm sana:umursamaz:hıc yazmıyosun bende gıdıyorummafoldumben
hoşgeldin canımmmslm kızlar
kız ukla sendemı özel üye oldunzemuszemusoh hava atmazsın dımı bıze kızkaydirigubbakcemile3
kadrıyecıgım sen nasılsın benı hatıRladınmı tatlım umarım ıyısındırkaydirigubbakcemile5
bılgem küstüm sana:umursamaz:hıc yazmıyosun bende gıdıyorummafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?