Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bendee bişeyinden yararlanmadım bilmiyom henüz aldım pembe oldum :)))))))))))))) vardır bi ayrıcalığı bakalımm

ayy eşime dun dısarda yıyelım dedım yok dedı evde yıeylım dedı sınır ettı bugun
ya ben ismarlyayım dıyroum yok dıyor bıd demıyor
bende bugun ne yapcem yemek yapmıcam ee mecbur dısarı göturcek oda :)
canımı kompir istettınz bakşimdibenımde
kk buluşmasında bornovaya gıtmiştikya oranın kompirideguzeldı ore göture balı kocişi bnd ebugun

bende şimdi sinir oldum kocişe
biliyorsunuz eşim şuan çalışmıyor saolsun titizdir ev işinde mutlaka yardım eder hatta evi hep o süpürür h.içide mutlaka süpürür, şimdi aradım evi yoktu cepten aradım nerdesin diye biz anadolu yakasındayız beyefendi canı sıkılmış taksime gidiyomuş karşıya yuh dedi bu saattemi ben 1,5 saat sonra çıkıyorum gerçi eve gitmem 6,30 olur ama sinir oldum yinede eve geç kalırsın trafik olur dedim sende beni hep evin etrafında gez istiyorsun dedi sinir oldum geç kalacak 8 ancak gelir ben zaten açlığia dayanamam yemek gecikecek benim mutfaktan çıkma 9,30 bulacak ayyyyyyyyyyyy bu erkeklerrrrrr

KIZLAR MESAJLARI ALDIM o dediğimiz yerde bulamıyom sizi ((
birde iş yerimden girmek yasak gizliden girdim biraz da yine bakıcam

ıyi akşamlar kızlar.
Bugün kontrolümüz vardı, artık 13. haftadayız. Allaha şükür bebeğim çok iyi, bugün kordonu ile oynayıp duruyordu. Ama maalesef rahmimde, bebeğimin hemen altında gene kanama odağı/pıhtısı oluşmuş.
Biliyorsunuz zaten 1 ay önce gene kanamam olmuştu. Daha ayağa kalkalı 5 gün oldu. Ve bugün yine aynı şeyi duyunca yıkıldım. Doktorum 10 gün daha rapor yazdı, evden çıkma dinlen dedi.
Tek iyi olan şey doktorum genelde 10. haftadan büyük bebekleri vücut artık atmaya çalışmaz, büyük olasılıkla oluşan kan pıhtısını kanama yolu ile atmaya çalışacaktır dedi.
Eğer kanaman olursa haberim olsun ama korkma olabilir dedi.
Ama kanama ile sancın olursa o kötü o zaman mutlaka bana ulaş dedi.
Kızlar bugün bebeğimi gördüm tekrardan, nasıl hareketli, dönüp duruyor içimde, gelişimi çok güzel gidiyor, o böyle sağlıklı iken bu bendeki lanet pıhtılaşma yüzünden onu kaybedersem bunun ile nasıl başa çıkarım bilmiyorum.
Lütfen iyi ihtimal olsun, kan pıhtısı kendi kendine küçülerek yok da olabilirmiş. 10 gün sonra kontrole gideceğiz tekrar.
Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden.
Lütfen allahım lütfen kendine yok olsun ve bir daha oluşmasın bu lanet pıhtılar...

kızlar her ay olduğu gibi bu ayda olmadı.bugün adet oldum sizede zahmet oldu ya listeye girmemle çıkmam bir oldu.bugün dr.la tlfla görüştüm klomene başlıyacam tlflada ne kadar doğru olur bilmiyorum ama bide bunu deneyelim.varmı klomen kullanıp hamile kalan?

canım kocişinin doğum günün kutlarım mutlulukla olun hep a.s.

ayyyyy ben ne dedim acaba :uhm::roflol::roflol::roflol:
yoksam seni sinirmi ettim:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…