Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Bende temızlık yapıyorum salonun Şeklını deĞŞtırdım ahlıalrını Çıakrdım eŞım gelınce sılkeletcem bırazdanda murfak camına gecıcem
bızım mutfak camı balkonu ıÇeır aldık oyle olunca buyuk bı camvar sılmesı de zor oluyor ama ramaznada oruÇlu oruÇlu daha zor olur dıye kendımı gaza getırıyorum artık bende
halılarıda yıkamaya gÖnderdım bugun.bı temızlık aŞkı varkı ustumde sormayın :)))

canım benım belkım başka şeylere hzırlık yapıyorsunddurr:CüvCüv: benımde bu aralar bı tembellık varkı sormayın aksam ancak bır yemek hazırlıyorum oakdar utu bırıktı dağ gıbı,camlardan da artık dışarısı görünmeyecek gibi-tatlicadiarzu-

kızlar topiklerimi açtım bakam hayırlı uğurlu olsun bi açılış törenine gelinde pasta börek getirin yaw canlşar link nası veriyonuz burdan canım ben topikleri reflü için ve pkolular için açtım canlar bilginize

kızlar naber ay ben çok kötüyüm ya midem nabcam bilmiom yarın gene randüvü almaya çalışcam özelde 125 tl miş ya endoskobi sade teşis için tedavi için olsa vereyim ama devlette olayım diom randüvü alamıom nabcam ya tamda çalışmalara başladımız zamana geldi ramazanda geldi bu arada eşimde rahatsız pisikolojisini bozmuşum öyle dio galiba ilk kistsiz ayımdada hamiş kalamıcam allah istemio öyle bişi olduki akşam 36. saatte yapamadık olmöadı yani bu öğlen yaptık olur mu bilmem offf offfff neyse içim kapkara gene sitresten ağrımda artıyooooooooo

slmmmmmmmmmm arkadaşlar
kimse yok işte internet sayfaşı erişim engelli olduğu için giremiyorum akşam dilim dışarda eve girdiğim için girememiştim.ben 18 ağustosta maaaaaalllllllleeeeeeeesssssssssssssefffff kırmızılandım
ama ümitle size yeşillendim demeyi çok arzu etmiştimmmmmmm.beklenen adet tarihim 14 eylül ben bu ay kara veremedim doktora başlayıp çatlatma iğnesini denesemmi yoksa bir ay daha beklesemmi arkadaşlar cevap yazarsanız çok sevinirim.

‘’ Bı GÜN DÜNYAYA AıT BÜYÜK Bı DERDıN OLURSA RABBıN E DÖNÜP BENıM ÇOK BÜYÜK Bı DERDıM VAR DEME DERDıNE DÖNÜP BENıM ÇO BÜYÜK Bı RABBıM VAR NABERRR  DE’’

************* AĞUSTOS AYI***************20,08,2009-

Beci:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 agustos
Bedisim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 agustos
gangren :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 agustos(bal&tarçın&çörekotu yapıyor
kurnaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 agustos
ummuhan_d :::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22 agustos
burcubiriktir_23:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22 agustos
ikramaya:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22 agustos
veda_84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 agustos
Tugbamurat ::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 agustos ,
deniz39:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 agustos (15.ayı bitti artık salıverip koyuverdi )
hayalsevgili:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 agustos
prenses88::::::::::::::::::::::::::::::::::::… 26 ağustos
hayat_34::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ağustos
irmak34::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ağustos
duru7981:::::::::::::::::::::::::::::::::::… 28 agustos
meral77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::. 29 agustos
aşkın bahar tomurcuğu::::::::::::::::::::: 30 agustos
bumuyani:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 31 ağustos (körün ışığı özledıği gibi özledim seni)
farbetter :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::31 agustos

** agustos ayı bekleyenleri**

nostok ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 ağustos ( aşılama yaptırdı. şimdi dinlenirken bebişi gelir inşlh)
yabangulu07::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ağutos
Naz27::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 ağustos
kahvelokum:::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 ağustos
tunesar :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 ağustos
doydo:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 agustos
pembepamuk:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustos (incir kürü yapıyo..çoğalsın yumoşlar inşlh.. aşılama olacak bu ay)
kittycat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 5 ağustos
sinemyet:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustos (buay çatlatma iğnesi oldu. Gerisi hayırlısıyla Allahtan)
e_pack:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 ağustos
Bozo85:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ağustos (bal+tarçın+çörek otu yapıyor.hayırlısı olsun)
duygumehmet2:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ağustos
buse_burcu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ağustos
deniz2222::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ağustos
dilsat :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ağustos
ısim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 14 ağustos (bal+tarçın+çörek otu yapıyor.hayırlısı olsun)
melek76:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 14 ağustos
talu81 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ağustos
mavilila:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :15 ağustos
mız mız:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :15 ağustos
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 ağustos
xxxxxangel::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ağustos
giz81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 19 agustos
cicekcik:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 19 agustos))ovulasyon kullandı/ preesed kullandı/ gerisi Allaha kalmış)

** ağustos ayı güzel hamileleri**

Dtbernat :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz
_Ezgi_ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz (klomen kullanıyo. Hayırlısı olsun)

********* temmuz ayının güzel Hamileleri ***********
hijyenim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
elif_ba:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
pamukege::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
Rabia Fatma :::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz
ilayda255:::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz
Allah nazarlardan korusun

************ haziran ayının güzel hamileleri***

hulen::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
sumifer:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz ( 3.ay)
Dinamiss::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
Allah nazarlardan korusun

*** eylul ayı***

LUDO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
ıronik:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
hipatia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
nur1111:::::::::::::::::::::::::::::::::::.. 3 eylül
cosmopoli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 eylül
bijoux::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 eylül
haksever :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 eylül (klomen kullandı ve çatlatma iğnesi oldu)
rufeyde serra::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 eylül(bal+tarçın+çörekotu yapıyor )
cngemn::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 eylül
malatya__44::::::::::::::::::::::::::::::: 8 eylül
ukla:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::9 eylül(1 aşılama oldu şimdi dinlenirken bebişi gelir inşlh)
acrınsu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :11 eylül
tugba20::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 eylül
ninova_ninova::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 eylül
Kukuleta09:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 eylül
crocusu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 eylül
selected ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 eylül (her şey çok guzel olucak umıdimizi kaybetmek yokkk.)
selocan85:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül

Adet olan veYA aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini bekledıkleri inş olmam dedikleri adet günlerini bana bildirirse daha sağlıklı bi listemiz olur

bende adet oldum hemde soğan suyu sayesinde 3 gün erken oldum çok huzurluyum birazda üzüntülü bide oruç tutamamak cabası

iyi geceler herkeze.inşallah şu iki çizgiyi görürüm eylül ayında yada ekim yani en kısa zamznda allahın izniyle.:Saruboceq:

canım herşeyin başı sağlık öncelikle kendi sağlığımızı bozuyoruz biz.stres yapıyoruz bişeyler ters gidiyor sonra.bende geçen ay kurdeşen döktüm resmen nasıl bir alerji anlatamam,36.saat dediğin olayı yaşadım.şimdi diyorumki keşke okadar kafaya takmasaydım,eşlerimizinde moralini etkiliyoruz valla.ben oluruna bıraktım artık kendine iyi bak herşeyin başı moral zemuszemus

canım benim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…