Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hayırlısı olsun kuzucum
her şerde bi hayır vardır
ya bende krediyle aldım eviiiii
nasıl oluyo analmadım ya biz sabit faizle almıştık etkilemiyo zannedersem bizi bu iniş

SELAM kızlar hayırlı cumalar bol hamiş haberli birgünn olur inşallahhh nur1111 canım çok üzüldümm bebişini kaybetmene ama inşallah tez zamanda doğacak bebişine hamile kalırsın inşallah hayatcım sanada hayırlı olsun bebiş yok ama Rabbim başka yerden kısmet vermiş bak bu arada banada anlatırsan şu kredi işini sevinirim malum bende kredi ödüyorum

:1hug:
tatlım çok teşekkür ederimm valal sorma dün iananılmaz stresli bir gün geçirdim sabah idrar testi yaptım çizgi çıkmadı artık allahım bılır o nasıl kısmet ettıyse onu gorucez ve kırmızıları gorene kadar umudumuzu kaybetmek yokkk

Merhaba kızlar

Size bende bişey sorabilirmiyim? Ben aralıkta gebelikten şüphelenip kan testi yaptırmıştım sonuç 0.1 çıktı yani negatif Geçen ay 20 temmuzda regl olmuştum hala regl olmadım tekrar kan testii yaptırdım betahcg 2.00 çıktı daha önceki orana göre yükseldiği için dr gösterdim geç döllenme olduysa kana geç karışıyor olabilir hormonun dedi pazartesiye kadar olmazsam test tekrarlanacak ve muayene olacağım ilk kez gecikiyor benim regl hiç sekmez.Siz hiç böyle birşey duydunuz mu ? sizce hamile olabilir miyim?çok tşka.s.

hayırlı cumalar herkese, kızlar benim umudum azalıyor çünkü bugün belim ağrımaya başladı moralim bozuldu ya yarım saatte bir vc ye gidiyorum bişey varmı diye ne diyim allah bilir hayrını.:Saruboceq:

bende çift çzigiyi eylülde görmek istiyorum inşallah inşallh bu 2 aşılamam tutucak ve ben sayfa sayfa burdan haykırıcam inşallah

hamileyim kızlaaaaaaaaaaar diyee

neden kimse benimle ilgilenmiyormafoldumben

geçmiş olsun arkadaşım
benim bildiğim 5.0 a kadar gebe diil
bana doktor öle demişti kan testi 2,5 çıkmıştı
bu gebelik hormunu bir miktar olur her kadında adet yaklaşınca böle olabilir demişti
ama inşallah sen hamilesindir :CüvCüv:

canım ben yazıyım ama hiç bilgim yok ben hiç hamile kalmadımm hamilelik şüphem bile olmadı :gitme: o yüzden yardım edemiycemm ama bunla ilgili topikler var görmüştüm kan testi sonuçları diyee

sağol canım ya :kedi:

bende baktım oraya yani bazı durumlarda yükselebiliyormuş pazartesi tekrar test yapıcam eğer regl olmazsam ama çok merak ediyorum beklemek çok zormafoldumben
ilgin için tşk ederima.s.

sağol canım ya :kedi:

bende baktım oraya yani bazı durumlarda yükselebiliyormuş pazartesi tekrar test yapıcam eğer regl olmazsam ama çok merak ediyorum beklemek çok zormafoldumben
ilgin için tşk ederima.s.

inşallah beklediğine değer ve hamile haberini beraber kutlarız canım mubarek ramazan ve cuma saatinde Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla tez vakitte bebişleri versin canımm :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…