Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bu kadar erken çıkar mı acaba o konuda emin değilim o yüzden bikaç gün daha geçmesini bekleyeyim diyorum bi de benm adetlerim çok da düzenli sayılmaz 27 günde oluyo 28 29 30 da.. yumurtlama günümün 14 ü olduğunu tahmin ediyorum o yüzden de bugün regl olmam gerekiyodu ama daha bişey yok.
ii dileklerin için çok teşekkür ederim cnm.. belki dayanamayıp yrn test yaparım, sonucu yazarım.

duru7981 işallah hamilesindir. bende aynı dertten muzdaribim:1no2: benimde belim çok ağrıyor ama başka belirti yok bakalım görcez ne olcak.

Cnm senn yazdıklarını da okudum seninde sanırım bu ay ilk deneme. ben çok heyecanlıyım hem test alıp bakmak istiyorum hemde negatif çıkar diye korkuyorum, bikaç gün daha bekleyeyim dedim ama dayanabilirsem senn adet günün geçtimi? bi de hamilelikte de adet belirtileri yaşanabilyomuş o yüzden umutluyum hala bakalım hakkımızda hayırlısı....

ay kızlar sizi görünce anılarım aklıma geldi geçen sene aynı bu ayda bende bu topikte eylül hamişi olmak için eklemiştim kendimi defalarca değişik değişik aylara eklediğim halde olmamıştı bu topiğe eklediğimde kendimi 1.5 senedir anne olmak istiyordum artık ümidimde kalamanıştı biz arkadaşlarla salavatla birlikte ihlas falnda çektik o ay eylül 12 di adet tarihim il deva günüm geldiğinde olmamıştım aldım yaptım tek çizgi bir kaç gün daha geçti ayın 16 sında çift çizgiyi gördüm aman alalhım mucizesini gerçekleştirmişti sabahta bir kan tahlili evet hamileyim anlayacağınız başınızı ağırtımda ben bu topikte hamile kaldığımı öğrenmiştim uzun zaman üstüne buranın başka bir anlamı var benim için

naber kıslar nasılsınız
ben çok sinirliyiiimmm
aşşada işçilerden biriyle tartıştım baya bi
sinirim hopladı
kendimi buraya attım işleri bıraktım masada

Hayatcııııımmmmm
ALLAH NE MURADIN VARSA VERSıN
sayende bizde kara geçicez
ay çok sıkıntı yapmıştı bende bu borç
az da olsa hafiflicem inşallah
bankaya başvurdum sabah halledicekler
süpersiinnnnnn
ALLAH SANA Bı KIZ Bı ERKEK ÇOCUK NASıP ETSıN ıNŞALLAAAAHHHHHHHH

AMİN CANIMMMM hayatçım banada bilgi verdi sağolsun inşallah Allahta ona onun gibi hayırlı evlatlar verir tez zamanda

evet duru ilk denememiz,aynen bende senin gibiyim bir tarafım al test diyor diğer tarafım korkuyor.benim bugün tam 30. günü geçen ay 28 gün de olmuştum. eğer adet olmazsam pazar sabahı yapıcam testi negatif çıkarsa deeyeceğizyerimseniben ama ya pozitif çıkarsa akşama kocama doğum günü hediyesi olarak vericemo testi. eşim aslında adet olmazsam ayı 5 i gibi test yapıcamı biliyor.söylemedim ona .30 ağustos bizim zaferimizin bayrammı olur inşallah:kedi:bu arada belim bir ağrıyor bir azalıyor anlamadım ben.
inş.hamileyizdir ne diyim hayırlısı bakalım.

CANLARIM BENıM ALLAH SıZDEN DE RAZI OLSUN YıNE VARIZ KK DA BıRBıRıMZE DESTEK ıÇıN VARIZZ HEPıNıZı ÇOK SEVıYORUMMM ALLAH HEPıMıZE HAYIRLI EVLATLAR NASıP ETSSıNNNNNNNNopuyorumnanaktan

Kendimi hiç iyi hissetmiyorm kıslar yaaa
acayip bi kırgınlık var üstümde
sürekli hapşuruyorum
boğazım ağrıyo
kaslarım ağrıyo hele bacağım mütiş
hasta olcam heralde :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…