- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #35.201
iyi canımm sen nasılsın demin yazdımm sana krediyi falan sordum sen iyisin bugün maşallah moralin falan hep iyi ol canımm
ben hep kendimden bahsettim sen nasılsın hayat dünden beriyerimseniben ben kafaya çok taktım heralde akşam rüyamda küçüçük bir bebek gördüm. Allah hayırlara çıkarsın.
canım benım gormedım tatlımmm kredi ile ilgili ne sordun canımm:1hug:
kızlarrr günaydınnnn nabersinizzz ben bu sabah idrar testi yaptım çizgi yok ama olsun sağlık olsunnn herşeyde vardır bı hayır diycem çünkü dün güzel bir gelişme oldu ben evi kredili almıştım oranlar düştü ve 20 bın lıra kara geçiyoruz.....
Merhaba kızlar
Size bende bişey sorabilirmiyim? Ben aralıkta gebelikten şüphelenip kan testi yaptırmıştım sonuç 0.1 çıktı yani negatifGeçen ay 20 temmuzda regl olmuştum hala regl olmadım tekrar kan testii yaptırdım betahcg 2.00 çıktı daha önceki orana göre yükseldiği için dr gösterdim geç döllenme olduysa kana geç karışıyor olabilir hormonun dedi pazartesiye kadar olmazsam test tekrarlanacak ve muayene olacağım ilk kez gecikiyor benim regl hiç sekmez.Siz hiç böyle birşey duydunuz mu ? sizce hamile olabilir miyim?çok tşka.s.
kızlar bilgisi olan var mı:sm_confused:
nur1111 le konuşuyordun indirim olmuş kredide diye bende dedim bizde kredi ödüyoz nedir indirimm bilgi verirmisin
waww süper bi haber canım buya hayırlıoslun arabanız varmı o 20binle de i araba alırsınza.s.
Kızlar merhaba naslsınız?
benim bugün adet olmam gerek de inş. olmam ama belim çok ağrıyo, onun haricide pek de bi belirti yok birazda karnım şişti inş. içinde bebiş vardır :)
hayat,
bu kredi indirimi sizi nasıl etkiliyor anlamadım ben.. açıklar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?