Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım şöyle bir bakayım dediydim:1ninca:yakalanmışımkaydirigubbakcemile3
ayy çok işim var gece görüşürük 12den sonraopuyorumnanaktan

aşkolsun benım gözunden kaçramı ayol:)
bizimd edun misafirimz vardı yarınada misafir var bugun temizlıkle ugrastım bende
bende temizlık yaptım bugun susadım şimdi susuzlukolmasa bıde utuye girişcem ama halim kalmadı

CANIM BEN HATIRLIYORUM SENI BEN HALA BURDAYIMMM :çok üzgünüm:
SENDE HATIRLADINMI BENI DOGUM YAPMIISN GALIBA SAĞLIKLA BUYUT BEBİİNİCANIM DOGUMYAPTIKTAN SONMRA HABER VERSEYDIN TOPIKIMIZN BEBEGI LİSTEMİZE EKLERLDIK SENİDE

Benim çıkmam gerek kuzucuklarım
acil toplantı istedi patron
offffff şu saatte çekilirmi yaaaaaaaa
iftara yetişebilirsem ne ala
herkese hayırlı akşamlar
hayırlı iftarlar Şeniz

ayy kadrişim namaz yok ya bugün işleirm biraz hafifledide bende hemen buraya kaçtım bende 3 gündür susuzlukla yanmıştım biliyorum çok zor bugün misafirin yoksa yat uyu biraz rahatlarsın

olsunya çalışmak güzeldir eşim bana müsade etmiyor etse hemen bir işe gireceğim ama izin vermiyor
ama ben gene boş durmuyorum bir ara evde bluzlere boncuk işiliyordum şimdide saklaba kabları satıyorum evimde gelen misafirlerime kaydirigubbakcemile3
hiç sevmem boş durmayı

şimdide gideyim süpürgemi açayımda masamı hazırlıyayım sonradanda çok zorlanıyorum

hım kız resım çeksene masanı faln unutma bugun ama hadi kolay gelsın canım
bız annemdeyız bugun misafirgelcekmiş onalra bızıde cagırdılar ya dun bizdelrdı yok deıdk evd eyıyelım deidm kızdı kapattı teli annem eşimd egıdelım madem dedi artık namaz kılcam yatcam bıraz bende

kadrişim kayın validemi misafirliğe çağıracağım o zaman fotoğraf çekmeyi düşünüyorum ama bugünde vaktim var çeksemmi düşünüyorum

eevt canım evde olmak sıkıcı ama bende bazen evı ozluyrom mesela bır haftadır utu yapamdım ve bu hafta ıkı makıne daha yıkadım ayrıca temızlık oalyrına hıc gırmıyorumm bılee sımd ramazan bırde ben mısafırı cok sevıyorumm bırılerını alıyoruz felan eve ole zor ama guzelll

birde papatyanilciğimm sende cevherler varya kesın onalrın ııcnde zeytınyaglı barbunya cevherıde vardır dımee gulumm bu kuzucuğa bir tafi atıversennnn olurmuualkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…