- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #35.241
canım şöyle bir bakayım dediydim:1ninca:yakalanmışımkaydirigubbakcemile3
ayy çok işim var gece görüşürük 12den sonraopuyorumnanaktan
ay kızlar sizi görünce anılarım aklıma geldi geçen sene aynı bu ayda bende bu topikte eylül hamişi olmak için eklemiştim kendimi defalarca değişik değişik aylara eklediğim halde olmamıştı bu topiğe eklediğimde kendimi 1.5 senedir anne olmak istiyordum artık ümidimde kalamanıştı biz arkadaşlarla salavatla birlikte ihlas falnda çektik o ay eylül 12 di adet tarihim il deva günüm geldiğinde olmamıştım aldım yaptım tek çizgi bir kaç gün daha geçti ayın 16 sında çift çizgiyi gördüm aman alalhım mucizesini gerçekleştirmişti sabahta bir kan tahlili evet hamileyim anlayacağınız başınızı ağırtımda ben bu topikte hamile kaldığımı öğrenmiştim uzun zaman üstüne buranın başka bir anlamı var benim için
evet cnm dıkak tet kendıne ya bende heran kırmzıı kart gocem gıbı ya hadı hayırlsı
CANLARIM BENİM ALLAH SİZDEN DE RAZI OLSUN YİNE VARIZ KK DA BİRBİRİMZE DESTEK İÇİN VARIZZ HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUMMM ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSSİNNNNNNNNopuyorumnanaktan
hayatcım nasılsın sen neişler uğraşıyorsun
şimdide gideyim süpürgemi açayımda masamı hazırlıyayım sonradanda çok zorlanıyorum
hım çek kız bugunde çek koy kya bakalım bzıdekadrişim kayın validemi misafirliğe çağıracağım o zaman fotoğraf çekmeyi düşünüyorum ama bugünde vaktim var çeksemmi düşünüyorum
-tatlicadiarzu- selam ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?