Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Canım ben dayanamadım işten eve gelir gelmez bi test yaptım. Malesef negatif. Biraz üzüldüm ama adet olana kadar umudumu yitirmicem. Çünkü negatif çıktığında her zmn bir pozitif şansı var.
Hediye fikrine bayıldım gerçekleşir inş. cnm. Gerçekleşmese de çok üzme kendini lütfen...

selma.. ne zamndır gırmıyordum bu topıce halbukıı ılk burayla başlamıştım yolculuğa...telaşla sızee soru sormuştumm..gercı bılmıyorum eskılerden kımler var benı hatırlarlar mı ama..ben şimid 25 haftalık hamıleyımm,,rabbım inş isteyen hekese nasp etsın bu guzellığı..cok yardımı dokunan arkadaşalr olmuştu burda herkese ayrı ayrı teşekkur edrımm..

tatlım hayırlısı olsun diyorum
ev olayınıza çok sevindim bizimde kredi vardı neyseki ödedik biz şükürler olsun eşimde çalışmıyor benim maaşla zor geçinirdik valla.. neyseki kredi derdimiz bitti.
Bak Rabbim bi yerden kolaylık vermiş inşallah bu ay olmassa bir dahaki ayda bebek sevinci yaşarsınopuyorumnanaktan

ne güzel inşallah bizde senin gibi hamile kalıp buradaki arkadaşlara umut ışığı oluruzopuyorumnanaktan

tupper mı kısss

yine bencanımm..
ben hatırlıyorum seni nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…