Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

son aylarda pek olmuyordu hatta erken bile oluyordum. şimdi başka bi topikte akıntıyla ilgili bişey okudum. Hamilelikte akıntı oluyormuş. Bendede bugünlerde fazlasıyla var. Birde adet belirtilerimin hepsi geçti kendimi hiç adet olacakmış gibi hissetmyrm

canımbenım hayırlıs olsun ya bıkaç gun daha bekle idrar testini yenile kan testınden önce yanı .
benım okadr uzunzamanoldukı oyuzdne belirtiydı adettı faln takılmk ıstemıyorum artık

benımde karın agrım var bugun .
bugun yarın regl günüm bakalım buay oldumu acaba diyorumya umıtlendırmk istmiyorum artık kendımı sadece dua edıyroum

canımbenım hayırlıs olsun ya bıkaç gun daha bekle idrar testini yenile kan testınden önce yanı .
benım okadr uzunzamanoldukı oyuzdne belirtiydı adettı faln takılmk ıstemıyorum artık

canım seninle uzun zamandır görüşemiyoruz şuanki durumun nedir?Neler yaptın?

selam kızlar,
bende o çift çizgiyi göremek istiyorum ama 1 senedir neyazikki göremedim.8 aydır klomen kullanıyorum.
allah isteyen herkese versin.

canım 8 aydırmı :uhm:
6 aydan fazla kullanılmıyor diye biliyorum ben:uhm:
yuurta oluyormu yumurta oluyorsa bebekmi olmuyor bebekde olmuyorsa 8 ay çok uzun bir zaman:uhm:

canım pko lar geç yumurtluyor bu günlerini iyi değerlendir şakkıdı
yada inşallahhhhhhhhhh hamilelik belirtisidir
bu arada sen nerelerdesin bakim :umursamaz:

kızlar merhaba geçen sene bende bu listedeydim bir aralar.. (kk de ilk paylaşımlarım)haziranda hamiş kaldım şimdi 6 aylık bir oğlum var(beni çookkkkk bunaltıyor) ben hepinizin yavrusuna kavuşacağına inanıyorum.2 ay bu listede kaldım ve iki adetimdede ağladım.insan korunmayı bıraktıktan sonra hemen bekliyor ve bazen bu insanı strese sokuyor.lütfen stres yapmayın zaten bebiiş olunca çok stres olacaksınız..

slm kızlar bende salı veya çarşambaya hasta olabilirim ama Allah'ım herkese de bana da hayılı,sağlıklı evlatlar verir inş.Aslında ramazandan sonra tüp bebeğe başlayalım diyoduk.O yüzden hiç umudum yoktu.Ama çarşamba bulantı ve baş dönmesi yaşayınca ümitlendim.
ama o günden sonra hiç bulantı olmadı.Artık hayırlısı olsun.CADIARZU

arkadaşlar merhaba bende 2 aydr düşünüyorum 3.ayım bu inşallah bende mutlu bi haber le sonuçlanırım bu ay listenize beni de eklermisiniz...Allah isteyen herkese versin inş.ARATMASIN...

cnm nıluferım olabılır cnm ben en isi ii degerlendırıyım bu gunlerı bn buralardayım cnm ıkı gundr gorumceydım ama evıme geldım artık burdyım :d

Kızlar birşey sorayım sizlere.Hamile kalınca illa ki akıntı oluyor mu veya ne zaman başlıyor akıntı artması?Ben kuruluk yaşıyorum.Ama o gün internetten baktığımda gebelikte de kuruluk olabilir diyordu.Yani hem kuruluk olur,hem akıntı artar deyince kafam karıştı.

erdicim o bünyeye göre değişiklik gösterebilir ama benm bildiğim çoğu bayanda akıntı artışı gözleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…